Πρόκειται περί κομιτατζήδων. Η υπόθεση “Σαρανταυγάς-Ματράγκα” αριθμεί χιλιάδες πλέον σελίδες και έχει συσπειρώσει την εθνική και διεθνή μαφία των Κομιτατζήδων. (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)

Πρόκειται περί κομιτατζήδων. Η υπόθεση “Σαρανταυγάς-Ματράγκα” αριθμεί χιλιάδες πλέον σελίδες και έχει συσπειρώσει την εθνική και διεθνή μαφία των Κομιτατζήδων. (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)

1 Μαρτίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,011
Μοίρασέ το

Γιώργος Σαρανταυγάς: Εγώ ο ίδιος έχω κινήσει γη και ουρανό, πέντε χρόνια τώρα, κι ακόμα η ομερτά δεν λέει να σπάσει.

Κομιτατζήδες παντού, απ’ άκρη σε άκρη και σε όλα τα βάθη αυτής εδώ της ερεβώδους πολιτείας, στα Υπουργεία, στον ΕΦΚΑ, στους Ιατρικούς Συλλόγους, στη Δικαιοσύνη, στις Ανεξάρτητες Αρχές, στα Κόμματα και στα αποκόμματα, παντού, υπό την αιγίδα πάντα των Ηνωμένων Εθνών και τις ευλογίες των λεγόμενων Ευρωπαϊκών Θεσμών.

Η υπόθεση “Σαρανταυγάς-Ματράγκα” αριθμεί χιλιάδες πλέον σελίδες και έχει συσπειρώσει την εθνική και διεθνή μαφία των Κομιτατζήδων.

Η υπόθεση 42/2017 CRPD ήταν η υποθήκη που ενέγραψα εγώ και η σύζυγός μου ώστε όταν έρθει η ώρα να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, για εγκλήματα κατά των Ελλήνων, τα ίδια τα Ηνωμένα Έθνη και η Ύπατη Αρμοστεία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.”

Καλώ όλους τους αναγνώστες του ιστολογίου μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, και όλους τους φίλους των σελίδων μου, να δώσουν μεγάλη προσοχή στην παρούσα ανάρτηση και να την διαδώσουν.

Ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας, μας είναι ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, και ρίπτονται στον ΚΑΙΑΔΑ, όχι τόσο από την κοινωνία, όσο από το ίδιο ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ που ζουν μια ΟΔΥΣΣΕΙΑ.

Και η ΟΔΥΣΣΕΙΑ τους, έχει πληγές…

Και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, είναι να βοηθήσουμε ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητές τους, αυτές οι πληγές να αμβλυθούν.

Η γνώση, η ενημέρωση και η διάδοση της ενημέρωσης που τους αφορά, είναι και ένα κομμάτι απομυθοποίησης και αποδυνάμωσης μιας “κλίκας” που καταδυναστεύει όχι μόνον αυτούς, αλλά και όλους τον ελληνικό λαό.

Προσωπικά, σας ζητώ να διαβάσετε όλη την ανάρτηση, που αφορά την ΟΔΥΣΣΕΙΑ κάποιων ΑΝΘΡΩΠΩΝ, που θα μπορούσαν να είναι οι δικοί μας άνθρωποι… οι δικοί σου άνθρωποι.

Σε μια κοινωνία που βρίσκεται σε βαθιά αποσύνθεση, ας αποδείξουμε πως κάποιοι ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό της δεύτερης, τρίτης και τέταρτης φωτογραφίας, είναι επιλογής μου.

Χρησιμοποιώ ως σημείο εκκίνησης το άρθρο του δικηγόρου Παναγιώτη Μιχ. Βασιλακόπουλου που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Καθημερινή” (26/2/2021) για να διεισδύω περαιτέρω στο ερεβώδες τοπίο των ψευτοδημοκρατικών μας θεσμών και των υποκριτικών μας ανθρωπιστικών ιδεωδών.

https://www.kathimerini.gr/politics/561277834/usurpatores-sfeteristai/

 

Ουδείς νοήμων και σώφρων άνθρωπος μπορεί να διαφωνήσει με τα όσα πολύ εύστοχα και τεκμηριωμένα ελέγχει και παραθέτει ο νομικός κ. Βασιλακόπουλος, ερευνώντας και σχολιάζοντας την πρόσφατη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου (sic) της Ενώσεως Δικαστών και Εισαγγελέων.

Με νομικούς όρους, λοιπόν, καταλήγει ο κ. Βασιλακόπουλος πως πρόκειται περί “σφετεριστών”.

Συμφωνώ απόλυτα, με τη μόνη διαφορά ότι βγάζω από την κρίσιμη λέξη τα εισαγωγικά, δηλαδή το βρακί που επιβάλλει η αστική ευγένεια και ο επαγγελματικός φόβος του νομικού.

 

Παίρνω, λοιπόν, τη σκυτάλη από τον νομικό και βγαίνω από το γούπατο της δικαιοσύνης για να ανέβω στα …υψίπεδα της δημοκρατίας μας και να παρατηρήσω και να ελέγξω τους ειδικούς μεταμοντέρνους θεσμούς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δεν επιλέγω τυχαία την Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), αυτό το νομικά και θεσμικά αλλοπρόσαλλο μόρφωμα που το απαρτίζουν 43 φορείς.

Πράττοντας πέρα και έξω από τα όρια της αρμοδιότητάς της και λαμβάνοντας -και μάλιστα αυτοβούλως- δημόσια και ανοικτά θέση για την ατομική υπόθεση Κουφοντίνα, η ΕΕΔΑ εξευτέλισε και την πολιτεία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

 

https://www.nchr.gr/images/Synedries/2021/25.2.2021/Dilosi_Koufontinas.pdf

 

Το έχει ξανακάνει, έχει δηλαδή επιληφθεί και προβεί δημόσια σε δήλωση για ατομική υπόθεση άλλη μια φορά, στην ατομική υπόθεση Δημάκη, επίσης κρατούμενου και απεργού πείνας και δίψας, για την οποία εξέδωσε, όχι μία, αλλά δυο δημόσιες δηλώσεις (30/4 και 14/5/2020).

 

https://www.nchr.gr/images/images2020/PDF/Dilosi%20EEDA%20gia%20V.Dimaki_2.pdf

https://www.nchr.gr/images/pdf/apofaseis/sunthikes_krathseis/Dilosi_EEDA_gia_VDimaki.pdf

 

Ποια είναι η ΕΕΔΑ; Τι κάνει ΕΕΔΑ; Τι υπηρετεί η ΕΕΔΑ;

 

Η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) ιδρύθηκε με τον Ν.2667/1998, ως το ανεξάρτητο συμβουλευτικό όργανο της Πολιτείας κατ’ εφαρμογή των Αρχών των Παρισίων, που υιοθέτησε η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ με την απόφασή της 48/134 «Εθνικοί Θεσμοί για την προώθηση και την προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» (ΕΘΑΔ) της 20ης Δεκεμβρίου 1993 και αποτελεί τον εθνικό θεσμό προστασίας και προώθησης των δικαιωμάτων του ανθρώπου στη χώρα.

 

Η ΕΕΔΑ διαθέτει βαθμό διαπίστευσης Α’ από το 2001 το οποίο της έχει αποδώσει η αρμόδια διεθνής Υποεπιτροπή Διαπίστευσης του GANHRI, που λειτουργεί υπό την αιγίδα και σε συνεργασία με το Γραφείο του Ύπατου Αρμοστή του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

 

Την ΕΕΔΑ απαρτίζουν 43 (μπορεί και περισσότεροι, καθώς έχει χαθεί το μέτρημα) φορείς.

Μεταξύ αυτών όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή, με δικαίωμα ψήφου παρακαλώ, και όχι ως παρατηρητές.

Με άλλα λόγια, η ΕΕΔΑ εμφανίζεται να είναι η επιτομή της συμμετοχικής δημοκρατίας (sic).

Πόσοι, όμως, Έλληνες ξέρουν την ΕΕΔΑ και πόσοι θεωρούν ότι συμμετέχουν ή εκπροσωπούνται από τον τεράστιο αριθμό των 43 φορέων που την απαρτίζουν;

 

Στην ΕΕΔΔΑ συμμετέχουν οι γνωστές τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΣΑμεΑ), ο Συνήγορος του Πολίτη, ο Συνήγορος του Καταναλωτή, η ΑΠΔΠΧ, το ΕΣΡ, διάφορα σωματεία και ΜΚΟ που επελέγησαν χωρίς ανοιχτές και διαφανείς διαδικασίας, κάποια Πανεπιστήμια, κ.α.

 

Πρόεδρος της ΕΕΔΑ είναι η νομικός και καθηγήτρια του ΕΚΠΑ κ. Μαρία Γαβουνέλη, η οποία συμμετέχει επίσης και στο Προεδρείο της νεοσύστατης Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

Για ποιο λόγο, τέλος, χρειάστηκε να συμμετέχουν στην ΕΕΔΑ, όχι ένα και δυο, αλλά ΠΕΝΤΕ (5) Σωματεία (όλα με δικαίωμα ψήφου) της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας, όπως και ΤΡΕΙΣ φορείς εκπροσώπησης των Ρομ/Ρομά (με δικαίωμα ψήφου και οι τρεις), τη στιγμή που άλλες ευάριθμες ομάδες δεν εκπροσωπούνται καθόλου ή εκπροσωπούνται από φορείς ομπρέλες, είναι ένα ζήτημα που πρέπει να διερευνηθεί.

 

Το 2019, και πριν ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαταλείψει την εξουσία, έγινε η περίεργη διεύρυνση στην ΕΕΔΑ.

http://elawyer.blogspot.com/2019/04/5-2.html

 

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι για αυτήν την περίεργη διεύρυνση παραιτήθηκε ο τότε Πρόεδρος της ΕΕΔΑ κ. Γιώργος Σταυρόπουλος (πρώην ανώτατος δικαστικός) καταγγέλλοντας δημόσια τη χειραγώγηση του Θεσμού.

Στην δημόσια ανακοίνωσή του ο κ. Σταυρόπουλος έκανε  λόγο για «καίριο πλήγμα» στην ανεξαρτησία της ΕΕΔΑ, εξαιτίας της απόφασης της κυβέρνησης να προσθέσει στη σύνθεση της Ολομέλειας πέντε μέλη από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και δύο επιπλέον μέλη από την κοινότητα των Ρομά, «κατά παράβαση κάθε αρχής ισότητας έναντι των λοιπών φορέων προστασίας των δικαιωμάτων που είναι ήδη μέλη της ΕΕΔΑ και διαθέτουν μόνο μία ψήφο στην Ολομέλειά της».

Όπως αναφέρεται στην επιστολή του Γ. Σταυρόπουλου, «η κυβέρνηση, θέλοντας να αλλοιώσει τη σύνθεσή της Επιτροπής, αλλά και να την καταστήσει δυσλειτουργική έως πλήρως αδρανή, προχωρεί μονομερώς σε μια άμετρη και άκριτη προσθήκη 5 μελών από μία μόνο Κοινότητα, εκείνη των ΛΟΑΤΚΙ, και 2 ακόμη μελών, εκτός από το ήδη υφιστάμενο μέλος, από άλλη, την Κοινότητα των Ρομά, κατά παράβαση κάθε αρχής ισότητας έναντι των λοιπών φορέων προστασίας των δικαιωμάτων που είναι ήδη μέλη της ΕΕΔΑ και διαθέτουν μόνο μια ψήφο στην Ολομέλειά της» .

Επίσης, κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση προχώρησε τη νομοθέτηση «χωρίς δημόσια διαβούλευση» και χωρίς να ενημερωθεί η ΕΕΔΑ.

 

http://www.nchr.gr/images/pdf/nea_epikairothta/deltia_tupou/Anakoinosi%20Paraitisis%20Proedrou%20EEDA.pdf

 

Τώρα πως γίνεται, με όλα τα παραπάνω, η ΕΕΔΑ να υποστηρίζει ότι είναι το ανεξάρτητο συμβουλευτικό όργανο της Πολιτείας σε ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ο ΟΗΕ να της έχει χορηγήσει και να διατηρεί Α’ βαθμού διαπίστευση που βεβαιώνει συμφωνία (ως προς τη δόμηση και λειτουργία) με τις Αρχές των Παρισίων, είναι εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατο να γίνει κατανοητό.

Από τα παραπάνω, και ειδικά μετά τη δημόσια απροκάλυπτη δήλωση της ΕΕΔΑ υπέρ Κουφοντίνα, είναι προφανής ο σφετερισμός και του δικαίου και του κοινού περί δικαίου αισθήματος από την ίδια την ΕΕΔΑ και τα μέλη της που υπερψήφισαν τη δήλωση.

Και κυρίως είναι καταφανής ο σφετερισμός της αντιπροσωπευτικής αρχής από τα διάφορα νομικά μορφώματα που κατάφεραν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να βρεθούν να κάνουν πολιτική και να ψηφίζουν υπέρ Κουφοντίνα, έχοντας εξασφαλισμένη με νόμο ασυλία για την κάθε ψήφο και θέση τους εντός της ΕΕΔΑ.

Για τους μη γνωρίζοντες, αναφέρουμε ότι τα µέλη της ΕΕΔΑ δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους βάσει του παρόντος νόμου.

Δίωξη επιτρέπεται κατόπιν εγκλήσεως µόνο για συκοφαντική δυσφήμιση, εξύβριση ή παραβίαση του απορρήτου (άρθο 2. παρ. 8, ν.2667/1998).

 

Πάμε να θέσουμε τώρα ορισμένα καίρια ερωτήματα, τόσο διαδικαστικά όσο και ουσιαστικά:

 

  1. Οι συνεδριάσεις της Ολομέλειας της ΕΕΔΑ είναι δημόσιες, βάσει του νόμου (άρθρο 1, παρ. 7.8, Κανονισμού Λειτουργίας της ΕΕΔΑ, ΦΕΚ Α’ #2474/11-8-2016). Πώς, ειδικά με τους περιορισμούς που επιβάλλει η πανδημία, κατάφερε να συνεδριάσει τάχιστα η Ολομέλεια, και μάλιστα για μια ατομική υπόθεση; Έγινε δημόσια η συνεδρίαση της όποιας Ολομέλειας, πώς, πού, πότε, με ποια μέσα και πού είναι δημοσιευμένη η σχετική οπτικοακουστική εγγραφή; Αν ναι, είχε απαρτία η Ολομέλεια (δηλ. τα μισά συν ένα μέλη της) και ετέθη στη δημόσια συζήτησή της το ζήτημα του κρατούμενου; Ποιος εισηγήθηκε την εισαγωγή του ζητήματος Κουφοντίνα στην ατζέντα της Ολομέλειας; Αναπτύχθηκε επαρκώς το σκεπτικό (από νομικής και ιατρικής απόψεως) που νομιμοποιεί την ΕΕΔΑ να διαμορφώσει θέση και να παρέμβει δημόσια και ανοικτά;
  2. Από τη στιγμή που η δήλωση υπέρ Κουφοντίνα συνιστά απόφαση της Ολομέλειας, και ενώ ο Κανονισμός της ΕΕΔΑ υποχρεώνει σε καταγραφή και της πλειοφηφούσας και της μειοψηφούσας άποψης (άρθρο 1, παρ 7.5), γιατί η ΕΕΔΑ δεν περιέλαβε στη δημόσια δήλωσή της και τα αριθμητικά δεδομένα της ψηφοφορίας, παρά εμφανίζει παραπλανητικά τη δήλωση ως μοναδική απόφαση όλων των μελών της;
  3. Έγινε φανερά η ψηφοφορία (όπως ορίζει ο Κανονισμός – άρθρο 1, παρ 7.9) επί του ζητήματος Κουφοντίνα;
  4. Από τις δυο γενικόλογες κοινότοπες αράδες της δήλωσης της ΕΕΔΑ δεν αιτιολογείται (με όρους δικαίου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων) πώς προσβάλλεται το αγαθό της ζωής, ποια είναι η τιμωρία και ο εξευτελισμός που υφίσταται ο κρατούμενος από την Πολιτεία. Είναι πρωτοφανές να γίνεται μια δημόσια δήλωση από ένα τόσο εξειδικευμένο θεσμικό όργανο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, χωρίς να γίνεται αναφορά και παραπομπή σε συγκεκριμένες παραβιάσεις και δικαιώματα, και χωρίς να θεμελιώνεται νομικά και να τεκμηριώνεται η δημόσια παρέμβαση και προτροπή προς την Πολιτεία.
  5. Μπορεί να εξηγήσει η ΕΕΔΑ γιατί, ενώ δεν είναι στην αρμοδιότητά της και ενώ είναι πάγια αρχή της να να μην επιλαμβάνεται και να μην αποφαίνεται επί ατομικών προσφυγών και εν γένει υποθέσεων, στην περίπτωση Δημάκη και Κουφοντίνα, όχι μόνο παρενέβη, αλλά επέδειξε και υπερβάλλοντα ζήλο, προσβάλλοντας υπέρτερα έννομα αγαθά αλλά και τις οικογένειες των θυμάτων του καταδικασμένου τρομοκράτη;
  6. Μπορεί να εξηγήσει η ολομέλεια της ΕΕΔΑ, και ειδικά τα μέλη της που ονομάζονται Συνήγορος του Πολίτη, πολιτικά κόμματα, ΕΣΑμεΑ, γιατί, λειτουργώντας ως άλλοι Κομιτατζήδες, συγκαλύπτουν και έντεχνα (sic) συνδράμουν στην εκτέλεση του επί μια δεκαετία pogrom κατά των Ελλήνων αναπήρων -και ιδιαίτερα των ψυχικά πασχόντων και των αυτιστικών- μέσω του υβριδικού ναζιστικού ιατρο-διοικητικού μορφώματος που ονομάζεται ΚΕΠΑ (Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας);

 

Πάμε να εμβαθύνουμε και να εξειδικεύσουμε (με πραγματικά γεγονότα, περιστατικά και τεκμήρια) στο τελευταίο παραπάνω ερώτημα, ώστε να φανεί ποιος είναι ρόλος των θεσμικών μπερντέδων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να αποκαλυφθεί η αδιανόητη στον 21ο αιώνα εγκληματική δράση τους.

Λειτουργώντας υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και με άλλοθι τα διαπιστευτήρια που τους παρέχει η εγκληματική Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, η ΕΕΔΑ, με τη συνδρομή της ΕΣΑμεΑ, προσφέρει καλές ειδικές υπηρεσίες στις δοσίλογες ελληνικές κυβερνήσεις και συναινεί και συμπράττει στα προγράμματα ευγονικής και ενεργητικής ευθανασίας στο εσωτερικό.

Η ΕΕΔΑ και η ΕΣΑμεΑ γνωρίζουν και έχουν λάβει πλήρως τεκμηριωμένες καταγγελίες, εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια, για τα βασανιστήρια που εκτελούνται πάνω στα ΑμεΑ από το Ειδικό Σώμα (ανωνύμων!) Ιατρών του ΕΦΚΑ/ΚΕΠΑ, για την εξαφάνιση των αναπήρων δια της παραποίησης παθήσεων και ασθενών, δια της αποστέρησης της αναπηρικής ταυτότητας και της ταυτότητας του ασθενούς, και κατ’ επέκταση των αναγκαίων μέσων για την επιβίωση (τόσο σε είδος όσο και σε χρήμα).

Πρόκειται, με όρους δικαίου, για διαρκή και συστηματικά εγκλήματα βασανιστηρίων και ενεργητικής ευθανασίας της πλέον πολυπληθούς και πλέον ευάλωτης ομάδας πολιτών, εκείνης των αναπήρων.

 

Ας δούμε, με τεκμήρια, τι γνωρίζουν η ΕΕΔΑ και ΕΣΑμεΑ, αλλά και ο Συνήγορος του Πολίτη, και γιατί δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα μια δημόσια δήλωση τους για έναν ανάπηρο που έχασε τη ζωή του ή που κινδυνεύει η ζωή του από από τους σφαγείς του ΚΕΠΑ:

 

α) Έγγραφο του Υπουργείου Υγείας (που ο συντάκτης του εύχεται να μην το είχε ποτέ βγάλει) περιγράφει γλαφυρά τι παθαίνουν οι πολίτες με αναπηρία μέσα στο ΚΕΠΑ: “η διαδικασία εκτίμησης αναπηρίας στο ΚΕΠΑ περιγράφεται ως μια τραυματική εμπειρία”.

 

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwiXhqi0_IrvAhWVBhAIHfQcDWEQFjAGegQIChAD&url=https%3A%2F%2Fwww.moh.gov.gr%2Farticles%2Fcitizen%2Fdikaiwmata-lhptwn-yphresiwn-ygeias%2Feidikh-epitroph-elegxoy-prostasias-twn-dikaiwmatwn-twn-atomwn-me-psyxikes-diataraxes%2F5868-ektheseis-porismata%3Ffdl%3D15072&usg=AOvVaw0jmF6KePbHsjnxetTxocjJ

 

Να θυμίσουμε εδώ στην ΕΕΔΑ και στην αρμόδια Ύπατη Αρμοστεία ότι το (δήθεν) μετατραυματικό στρες υπήρξε μαφιόζικη βιομηχανία για τη χορήγηση άδειας παραμονής και ασύλου σε μετανάστες και πρόσφυγες.

Για το αποδεδειγμένα μετατραυματικό στρες των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων αναπήρων ισχύει ομερτά, εγχώρια και διεθνής, κι αυτό διότι τα εγκλήματα και τα βασανιστήρια σε βάρος τους τα εκτελούν οι ίδιοι ελληνικοί θεσμοί σε συνεργασία με τους Ύπατους Αρμοστές και την Ευρώπη. 

 

β) Καταγγελία-ερώτηση του ευρωβουλευτή Θ. Ζαγοράκη για λογαριασμό γονέων-κηδεμόνων ΑμεΑ (με αυτισμό, σύνδρομο Down, εγκεφαλοπάθεια,, κ.α.) στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η καταγγελία κάνει αναφέρει:“Σύμφωνα με καταγγελίες πολλών γονέων και συγγενών παιδιών με χρόνιες αναπηρίες στην Ελλάδα, μεγάλος αριθμός παιδιών κατά την τελευταία διαδικασία πιστοποίησης αναπηρίας στο ΚΕΠΑ (Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας) χαρακτηρίστηκε με ποσοστό αναπηρίας προερχόμενο από ψυχιατρική πάθηση. Η επιλογή αυτή εξυπηρετεί, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, την πρακτική προώθησής τους σε ψυχιατρεία. Σημειώνεται ότι σε όλες τις προηγούμενες πιστοποιήσεις αναπηρίας των ατόμων αυτών καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους, δεν γίνεται καμία αναφορά σε ψυχιατρική πάθηση παρά μόνον αναφέρονται με σαφήνεια οι λόγοι αναπηρίας (αυτισμός, καθυστέρηση νοημοσύνης, εγκεφαλοπάθεια, σύνδρομο Down κ.λπ.)”.

Η Ερώτηση-καταγγελία Ζαγοράκη:

https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-8-2019-000511_EL.html

και η Απάντηση της Επιτρόπου Thyssen:

https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-8-2019-000511-ASW_EL.html

 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προφανώς και τα γνωρίζει, διότι είναι η ίδια (ως μέλος των λεγόμενων θεσμών/τρόικα) που είχε ζητήσει να αναμορφωθεί το σύστημα αξιολόγησης της αναπηρίας (ως ένα από τα προαπαιτούμενα των δανειακών μνημονιακών συμβάσεων). Είναι επίσης η ίδια που έληξε με διθυράμβους την αξιολόγηση χωρίς να έχει υλοποιηθεί το προαπαιτούμενο.

Τώρα πως γίνεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να δηλώνει αναρμόδια για τα εγκλήματα κατά της υγείας και της ζωής ατόμων που έχουν ανάγκη αυξημένης κοινωνικής προστασίας, ενώ παίρνει επάνω της όλο το πακέτο των εμβολίων για τον ιό των καιρών μας, είναι ένα ζήτημα που χρήζει απαντήσεως.  

 

Επικοινώνησα με το Γραφείο του κ. Ζαγοράκη (δις και τρις), κι εδώ και στις Βρυξέλλες, ζητώντας του να φέρει την καταγγελία στον ελληνικό κοινοβουλευτικό έλεγχο και να κάνει αυτό που του συνέστησε η Επιτροπή, να καταθέσει δηλαδή την καταγγελία στο Συνήγορο του Πολίτη.

Ο κ. Ζαγοράκης κατάπιε τη γλώσσα του.

Προφανώς αρκέστηκε στο να πουλήσει το ανώδυνο παραμύθι της ευρωπαϊκής δημοσιοποίησης για ψηφοθηρικούς σκοπούς, χωρίς να δίνει δεκάρα για τα ελληνόπουλα με αναπηρία που βασανίζονται και εξοντώνονται από το ΚΕΠΑ. Ο κύριος Ζαγοράκης κρατάει σκελετούς στο ντουλάπι του. Κρατάει κλειδωμένα στο συρτάρι του και αποδεικτικά στοιχεία για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, για ναζιστικά εγκλήματα κατά των πλέον ευάλωτων και εξαρτώμενων Ελλήνων πολιτών, των ψυχικά πασχόντων.

Θα έπρεπε να τρέξει αμέσως να καταθέσει τα στοιχεία στον Εισαγγελέα.

Δεν το έκανε ενόσω τελούσε σε κομματική ανεξαρτησία.

Θα το κάνει τώρα που γύρισε στο μαντρί του κόμματος που τον έκανε ευρωβουλευτή;

Σαφέστατα όχι. Αυτά λοιπόν είναι τα κοινά διακομματικά μυστικά, τα οποία με νύχια και με δόντια παλεύουν η ΕΕΔΑ και ο Συνήγορος του Πολίτη να κρατηθούν στα συρτάρια.

 

γ) Ο δημιουργός της διαδικτυακής ομάδας Συνήγορος των ΑμεΑ (με 66 χιλιάδες μέλη), Ανδρέας Μπαρδάκης, άτομο με αναπηρία ο ίδιος  και ακτιβιστής των δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία, δίνει το δικό του αγώνα για να σπάσει το φόβο των θυμάτων και να αναδείξει το δεκαετές σατανικό pogrom που εκτελείται από τους θεσμούς και τους παραθεσμούς της ελληνικής ψευτοδημοκρατίας σε βάρος των ΑμεΑ.

https://el-gr.facebook.com/groups/sinigoros.amea

Ο κ. Μπαρδάκης απευθύνθηκε με σειρά καταγγελιών του στην ΕΕΔΑ ενημερώνοντάς την για παραβίαση δικών του δικαιωμάτων αλλά και για συστηματική και σοβαρή παραβίαση των δικαιωμάτων των ΑμεΑ από τους ίδιους του θεσμούς της πολιτείας.

Απολαύστε την Πρόεδρο της ΕΕΔΑ στην απάντησή της προς τον κ. Μπαρδάκη:

“… Παρότι η ΕΕΔΑ δεν έχει εκ του νόμου την αρμοδιότητα να επιλαμβάνεται ατομικών υποθέσεων και προσφυγών, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμβολή σας στην ενημέρωση της Εθνικής Επιτροπής για τα συγκεκριμένα ζητήματα, η οποία είναι σημαντική στο πλαίσιο της αποστολής της”.

 

Δικαιολογημένα, λοιπόν, διερωτάται ο κ. Μπαρδάκης μήπως “θα ήταν καλύτερα αν απευθυνθεί προς αυτήν κάποιος σύλλογος ή οργάνωση καθώς η ΕΕΔΑ δεν προτίθεται να προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες”.

Και συμπληρώνω εγώ: όχι κ. Μπαρδάκη· θα είχε ασχοληθεί μαζί σας η κ. Γαβουνέλη και η Ολομέλεια ολόκληρη της ΕΕΔΑ αν ήσασταν ένας καταδικασμένος τρομοκράτης που έχει αφαιρέσει εν ψυχρώ τη ζωή από μια ντουζίνα άτομα (με ή χωρίς αναπηρία, δεν έχει νόημα)!

 

Η απάντηση της Προέδρου της ΕΕΔΑ στον κ. Μπαρδάκη:

https://www.facebook.com/509440195854221/posts/1765954866869408/

 

δ) Εγώ ο ίδιος έχω κινήσει γη και ουρανό, πέντε χρόνια τώρα, κι ακόμα η ομερτά δεν λέει να σπάσει.

Κομιτατζήδες παντού, απ’ άκρη σε άκρη και σε όλα τα βάθη αυτής εδώ της ερεβώδους πολιτείας, στα Υπουργεία, στον ΕΦΚΑ, στους Ιατρικούς Συλλόγους, στη Δικαιοσύνη, στις Ανεξάρτητες Αρχές, στα Κόμματα και στα αποκόμματα, παντού, υπό την αιγίδα πάντα των Ηνωμένων Εθνών και τις ευλογίες των λεγόμενων Ευρωπαϊκών Θεσμών.

Η υπόθεση “Σαρανταυγάς-Ματράγκα” αριθμεί χιλιάδες πλέον σελίδες και έχει συσπειρώσει την εθνική και διεθνή μαφία των Κομιτατζήδων.

Η υπόθεση 42/2017 CRPD ήταν η υποθήκη που ενέγραψα εγώ και η σύζυγός μου ώστε όταν έρθει η ώρα να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, για εγκλήματα κατά των Ελλήνων, τα ίδια τα Ηνωμένα Έθνη και η Ύπατη Αρμοστεία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

 

Ο Κουφοντίνας είναι ο αγαπημένος τρομοκράτης της ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ της ΕΕΔΑ, δηλαδή του μεγάλου και ενιαίου συνασπισμού των 43 φορέων της μητροπολιτικής ελληνικής μαφίας.

Για την ακρίβεια, μια ντουζίνα φορείς είναι η σκληρή μαφία.

Οι υπόλοιποι είναι κομπάρσοι και χρησιμοποιούνται για ξεστράβωμα.

Εμένα, τον τρομοκράτη υπ’ αριθμ. 42/2017 CRPD, τον τρομοκράτη της εθνικής και υπερεθνικής μαφίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δεν θα με συγχωρήσει ποτέ η σκληρή μαφία της ΕΕΔΑ ούτε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Το αρχικό λάθος το έκανε η συγκυβέρνηση σαμαρο-βενιζέλων που παζάρεψε με τους ξένους και εγκατέστησε το σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων αναπήρων εντός του ΚΕΠΑ.

Το πρώτο μοιραίο λάθος το έκανε η τυφλωμένη για εξουσία και χρήμα ΕΣΑμεΑ, μαζί με την Κυβέρνηση Τσίπρα, που υποτίμησαν επιδεικτικά την αναπηρία του αυτισμού.

 

Το δεύτερο μοιραίο λάθος το έκανε η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, και πιο συγκεκριμένα η Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρίες.

 

Το τρίτο μοιραίο λάθος το έκανε η ελληνική Δικαιοσύνη όταν αποφάσισε ότι ο Ελληνικός Αυτισμός κατατάσσεται στις παράπλευρες απώλειες.

Κανείς τους δεν μπόρεσε να μάθει από τον Ελληνικό Αυτισμό, επειδή είναι όλοι τους ανελλήνιστοι.

Μας οδήγησαν στα έσχατα όρια.

Ο Ελληνικός Αυτισμός για να διασωθεί και να διασώσει τα ιερά του έγινε μυθικό τέρας, το μοναδικό ίσως τέρας που μπορεί να νικήσει το Ολοκληρωτικό αδηφάγο Τέρας Λεβιάθαν.

Η ανθρώπινη ιστορία ποτέ δεν υπήρξε ιστορία δικαιωμάτων, αλλά ιστορία τεράτων.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε ότι αποκαλούμε τέρατα τόσο εκείνους που ισοπεδώνουν όσο κι εκείνους που εξυψώνουν τον άνθρωπο.

Η διαφορά είναι ότι στους δεύτερους προστίθεται ο επιθετικός προσδιορισμός “ιερά”.

Το γεγονός ότι φτάσαμε στο σημείο να θεωρείται από την πλέον συμπεριληπτική Ολομέλεια ως ιερό ιδεοπολιτικό τέρας ο Κουφοντίνας σημαίνει ολοκληρωτική ανθρωπολογική εκτροπή, καθολική τύφλωση, και έτερον ουδέν.

 

Τι είναι η ΕΕΔΑ και η Ολομέλεια των 43 “αντιπροσωπευτικών” και “επίλεκτων”;

Είναι ο μπουφές των κοινωνικο-πολιτικών δυνάμεων της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, με μπόλικο διάκοσμο. Είναι όμως και κάτι ακόμα, εξόχως αποκαλυπτικό· είναι μια αυθεντική φωτογραφία στην οποία ενοποιούνται το παρασκήνιο, η σκηνή και η πλατεία του φτηνού θεάτρου της Ελλάδας.

Είναι η πιο περιεκτική αληθινή φωτογραφία της ελληνικής λαϊκής δημοκρατίας.

Κι αν εκεί έξω, στην κοινωνία, στην οικονομία, στην πολιτική, εδώ και κοντά πενήντα χρόνια, παίζεται ένα θέατρο δήθεν σκληρών αντιθέσεων και μαχών για την προαγωγή της δημοκρατίας και την πρόοδο της χώρας, έρχεται ξαφνικά η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ της ΕΕΔΑ και αποκαλύπτει ότι όλο το μεταπολιτευτικό θέατρο ήταν μια απάτη, αφού όλοι οι παίκτες, συγκεντρωμένοι στον πιο συμπεριληπτικό εθνικό φορέα, ομονοούν πως η αναίσθητη και άδικη πολιτεία οδηγεί στο θάνατο το σύντροφο Κουφοντίνα. Και τίθεται το ερώτημα;

Αφού δεν υπήρχαν, δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ σας βρε παιδιά, γιατί με τα μεταπολιτευτικά χωρατά σας πυροδοτήσατε το μυαλό, το χέρι και το πιστόλι του Κουφοντίνα και πήγανε 11 ζωές σαν το σκυλί στο αμπέλι;

Πρόκειται, τελικά, περί κομιτατζήδων.

 

Μια εθνική επιτροπή με τέτοια συμπεριληπτική Ολομέλεια, μέρες και χρόνοι που είναι, θα ‘πρεπε να βγάλει τιμητικά δηλώσεις για τους ήρωες-μάρτυρες του 1821. Κι εκείνη, στρώνει έδαφος για ψευτομάρτυρες. Εκείνοι που νερό δεν έδωσαν του Διάκου θέλουνε η Πολιτεία να δώσει του Κουφοντίνα χάρη. Η ελληνική άνοιξη έχει ήρωα και μάρτυρα στη Λαμία και σ’ όλη την Ελλάδα το Διάκο, και αυτή η ιστορία δεν αλλάζει.

 

Γεώργιος Σαρανταυγάς

Πολιτικός Επιστήμων-Διεθνολόγος

Σύζυγος Γυναίκας με Αυτισμό

 

 

Υ.Γ.: Τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη θεσμική μας κατάντια τη φέρουν οι δικαστές των ανώτατων δικαστηρίων της χώρας. Αυτοί νομιμοποιούν τη νομοθετική και πολιτική φαυλότητα και αγυρτεία. Αυτοί παρέχουν καλές υπηρεσίες στις κυβερνήσεις με αντάλλαγμα πολιτικές θέσεις μετά την οικειοθελή αποχώρησή τους από το Σώμα ή τη συνταξιοδότησή τους.

 

  1. Ο πρώην Πρόεδρος της ΕΕΔΑ Γεώργιος Σταυρόπουλος (επίτιμος Αντιπρόεδρος του ΣτΕ), ο οποίος παραιτήθηκε από την Επιτροπή το 2019 κάνοντας σαματά, στρατολογήθηκε από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη αναλαμβάνοντας τη θέση του Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Κωδικοποίησης (Γενική Γραμματεία Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων). Να θυμίσουμε ότι, πίσω στο 2011, ο συγκεκριμένος ανώτατος δικαστικός παραιτήθηκε από το Σώμα και την άλλη μέρα ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού! Ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος συμμετείχε στη διάσκεψη για τις προσφυγές κατά του Μνημονίου, οι οποίες απορρίφθηκαν και κρίθηκε ότι το Μνημόνιο είναι  συνταγματικό… Ο κ. Σταυρόπουλος δεν θυσίασε τίποτε αφού ο χρόνος δεν τον έπαιρνε για να είναι μέσα στους υποψήφιους για τη θέση του Προέδρου του ΣτΕ (βλ. εφημερίδα Παρόν, 11-7-2011). Ο κ. Σταυρόπουλος, ως πρόεδρος της ΕΕΔΑ, υπήρξε αποδέκτης  καταγγελίας μου για τα βασανιστήρια του ΚΕΠΑ σε βάρος της συζύγου μου και κώφευσε. Ουδέποτε απάντησε στην καταγγελία μου, έστω προσχηματικά.
  2. Ο διορισθείς επί κυβερνήσεως Τσίπρα (2016) Πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, επίτιμος Πρόεδρος του ΣτΕ, έλαβε από εμένα και τη σύζυγό μου (Ιούνιος 2018), αμέσως μετά την έναρξη εφαρμογής του ΓΚΠΔ/GDPR, την εξόχως σοβαρή καταγγελία της παράνομης επεξεργασίας (αλλοίωσης, παραποίησης) δεδομένων υγείας και αναπηρίας από τις επιτροπές ανωνύμων ιατρών του ΚΕΠΑ. Η νομική-δικαστική διάνοια Μενουδάκος, μαζί με την έτερη νομική-δικαστική διάνοια της ΑΠΔΠΧ, τον αντιπρόεδρο Μπατζαλέξη, επέλεξαν να συγκαλύψουν το pogrom του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας κατά των Ελλήνων αναπήρων, γνωμοδοτώντας ότι η εν κρυπτώ παραποίηση παθήσεων από ανώνυμους ιατρούς, στο πλαίσιο διοικητικής και όχι ιατρικής πράξης, εκτός δομών υγείας (σ.σ. εντός του ΕΦΚΑ) δεν συνιστά παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων! Από την ΑΠΔΠΧ ζητήσαμε επίσης να κρίνει τη νομιμότητα της ανωνυμίας των λεγόμενων υγειονομικών επιτροπών του ΕΦΚΑ/ΚΕΠΑ (σ.σ. μείζονος και γενικού ενδιαφέροντος ζήτημα), η οποία θεσπίστηκε με μια απλή γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου του ΙΚΑ/ΕΦΚΑ το 2014. Τα κυβερνητικά αλισβερίσια δεν επέτρεψαν στους κ.κ. Μενουδάκο και Μπατζαλέξη να λειτουργήσουν ακέραια. Δεν μπορούσαν όμως να μη δώσουν κάτι, έστω ένα από τα δυο. Έτσι, στην απόφασή τους με αριθμό 20/2019 γνωμοδότησαν ότι η ανωνυμία των ιατρών των μελών των υγειονομικών επιτροπών του ΕΦΚΑ/ΚΕΠΑ είναι παράνομη. Εκ των υστέρων, η ΕΣΑμεΑ υποχρεώθηκε να ομολογήσει ότι η ίδια συναίνεσε στη θέσπιση της ανωνυμίας των ιατρών του ΚΕΠΑ. Αυτή η ΕΣΑμεΑ είναι και μέλος της ΕΕΔΑ και υποτίθεται ότι βρίσκεται εκεί για να προστατεύει την εφαρμογή των δικαιωμάτων των ΑμεΑ. Αυτή η ΕΣΑμεΑ είναι επίσης και συνεταίρος του Συνήγορου του Πολίτη στο Πλαισίου Προαγωγής της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρίες. Έβαλε η Κυβέρνηση Τσίπρα, με νόμο, τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα. Αλλά και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν δείχνει να έχει πρόβλημα με αυτό.
  3. Η προταθείσα από τον νυν Πρωθυπουργό Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου, πρώην Πρόεδρος του ΣτΕ, έχει επίσης παίξει το παιχνίδι της εξουσίας και έχει τεράστια ευθύνη για τα δεινά της αναπηρίας. Βρέθηκε και αυτή στο δρόμο του Αυτισμού και του τον έφραξε χωρίς περιστροφές. Εδώ τα ντοκουμέντα: https://eurocrisis.wordpress.com/2020/05/30/%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%ad%cf%86%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%be%ce%b7-1%ce%b7-%cf%84%cf%81%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4/
  4. Η Πρώην Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, εκλεκτή της Κυβέρνησης Τσίπρα, πρώην εφέτης, πήρε το πόστο του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης ΓΕΔΔ out of the blue. Σε συνεργασία με τον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, παρείχαν καλές υπηρεσίες στον ευεργέτη τους κ. Τσίπρα προκειμένου να μην φτάσουν ποτέ στο ακροατήριο τα καταγγελλόμενα εγκλήματα του ΚΕΠΑ. Επίορκοι εισαγγελείς, φίλοι της κυβέρνησης Τσίπρα, αφού πηγαινοέφεραν την ογκώδη δικογραφία από προκαταρκτική σε προκαταρκτική, την αρχειοθέτησαν εντέλει πριν τις εκλογές του 2019. Όλα αυτά με τη συνδρομή πολύ γνωστού δικηγόρου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τον οποίον προσέλαβε η ΕΦΚΑ. Συνεπεία τούτου, υποχρεώθηκα να μηνύσω ενώπιον του Αρείου Πάγου και τους εισαγγελείς για κατάχρηση εξουσίας.

 

Περισσότερα στοιχεία και τεκμήρια για το οργανωμένο έγκλημα σε βάρος των Ελλήνων αναπήρων είναι διαθέσιμα σε σχετικές δημοσιεύσεις που αναρτώ στα blogs:

https://eurocrisis.wordpress.com

https://lavyrinthos.wordpress.com

 

Το παρόν συλλεκτικό πόνημα είναι χορηγία εμού και της συζύγου μου στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και στις ολομέλειες των πλέον συμπεριληπτικών Εθνικών Επιτροπών:

α) στην Ολομέλεια της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και

β) στην Ολομέλεια της Επιτροπής Ελλάδα 2021.

 

Πηγή

 

Προβολές : 1,011


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα