Πώς θα εκτοξεύσουν την επιτυχία του εμβολίου. Όλο το ΣΑΤΑΝΙΚΟ σχέδιο για την έγκριση από το FDA του εμβολίου είναι μια απάτη.

Πώς θα εκτοξεύσουν την επιτυχία του εμβολίου. Όλο το ΣΑΤΑΝΙΚΟ σχέδιο για την έγκριση από το FDA του εμβολίου είναι μια απάτη.

25 Νοεμβρίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:646
Μοίρασέ το

Κρύψτε τις πολλές περιπτώσεις βλαβών και θανάτου από το εμβόλιο. Όταν είναι απαραίτητο, αξιώστε ότι η  COVID ήταν η αιτία.

Μαγειρέψτε και δημοσιεύστε ψευδείς μελέτες που δείχνουν ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναπτύσσουν ανοσία στον ιό. Αποδώστε την στο εμβόλιο.

ο διορισμός επίσημων στομάτων, να γεμίζουν με ψέματα το κοινό είναι εξίσου εύκολο με το να εκπαιδεύεις τους μικρούς Faucis να κάθονται και να γαβγίζουν.

 

 

Μ’ αυτούς τους σατανικούς τρόπους θα  προμοτάρουν το εμβόλιο.

Αν και μόνον αυτό δεν αρκεί σε όσους … βιάζονται να το κάνουν, τότε… ΔΕΥΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΑΣΠΑΣΜΟΝ και υπάγετε εις τόπον χλοερόν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Περιγράψαμε πώς σχεδιάζονται οι κύριες κλινικές δοκιμές του εμβολίου COVID για να αποτρέψουν τίποτα περισσότερο πέρα από βήχα ή ρίγη και πυρετό [1] [2].

Όλο το σχέδιο για την έγκριση από το FDA του εμβολίου είναι μια απάτη.

Τώρα ας προχωρήσουμε στην επόμενη απάτη: πώς να το κάνουμε να φαίνεται ότι το εμβόλιο είναι μια τρομερή επιτυχία.

Σύντομο ιστορικό: Οι αναγνώστες μου γνωρίζουν ότι έχω παρουσιάσει μια πλήρη υπόθεση για να δείξω ότι ο ιός SARS-CoV-2 κατ αρχάς δεν αποδείχθηκε ποτέ ότι υπάρχει,  [3] [4] [5] [6] [7] [8] [ 9] [10].

Επομένως, ολόκληρη η ιδέα ενός εμβολίου είναι μη συνεχής, είναι παράλογη.

Ομοίως, το τεστ PCR για τον «ιό» είναι απάτη σε διάφορα επίπεδα [11]:

Για παράδειγμα, ο αριθμός του ορίου των «κύκλων» για τους οποίους ορίζεται η δοκιμή είναι ένας βασικός παράγοντας. Κάθε κύκλος είναι μια τεράστια ενίσχυση του δείγματος του ιστού που λαμβάνεται από τον ασθενή.

Όταν συνεχίσετε την δοκιμή του δείγματος του ιστού πάνω από 34 κύκλους, λαμβάνετε τεράστιους αριθμούς ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων, ακόμη και από τα πρότυπα του τεστ. Ο Fauci το παραδέχτηκε. Έχω επισημάνει ότι, ωστόσο, οι οδηγίες της FDA προτείνουν τη δοκιμή σε έως και 40 κύκλους.

Αυτό από μόνο του εξηγεί αναφορές για “αυξανόμενους αριθμούς περιπτώσεων COVID”

Ας πούμε ότι η Pfizer και μετά η Moderna κερδίζει την έγκριση της FDA για την απελευθέρωση των εμβολίων στις ΗΠΑ.

Με τον στρατό να κάνει τα logistics της χορήγησης, εκατομμύρια δόσεις απομακρύνονται, και σύντομα, ένας εξαιρετικός αριθμός Αμερικανών παρατάσσεται για να πάρει το εμβόλιο.

Μετά από μια κατάλληλη χρονική περίοδο, οι ελίτ ιατρικοί σχεδιαστές θα αλλάξουν τον τρόπο διεξαγωγής του τεστ PCR.

Ο αριθμός των κύκλων θα μειωθεί δραστικά.

Αυτή η παραγγελία θα βγει στα εργαστήρια στις ΗΠΑ.

Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι θα εμφανιστούν πολύ λιγότερα θετικά αποτελέσματα δοκιμών.

Επομένως, η τάση των «νέων κρουσμάτων COVID» θα σταματήσει να αυξάνεται. Θα σταματήσει και μετά θα πέσει.

Αυτή η πτώση θα ανακοινωθεί ως απόδειξη ότι το εμβόλιο παράγει μια νίκη έναντι του ιού.

Υπάρχει μια άλλη στρατηγική: αλλάξτε τον ορισμό του «κρούσματος COVID». (Το κάνουν εδώ και 10 χρόνια) Κάντε τον νέο ορισμό, όσον αφορά τα κλινικά συμπτώματα, πιο περιοριστικό. Κάτι τέτοιο θα έκανε το τέχνασμα: «Ο ασθενής πρέπει να εμφανίσει θερμοκρασία σώματος τουλάχιστον 39 για 48 συνεχόμενες ώρες».

Αυτό θα προκαλέσει αυτόματα σημαντική μείωση του αριθμού των ”κρουσμάτων”. Η πτώση θα αποδοθεί στην ευεργετική επίδραση του εμβολίου.

Για σκοπούς υποχρεωτικών εγκλεισμών και γενικών περιορισμών [12], για την προώθηση περισσότερου φόβου και την τιμωρία περιοχών όπου η οικονομία είναι «πολύ ανοιχτή», μπορεί να εφαρμοστεί μια αντίστροφη τεχνική:

Κάντε τις δοκιμές PCR να προσαρμόσουν τους κύκλους τους προς τα πάνω, δημιουργώντας έτσι τεράστιο αριθμό θετικών αποτελεσμάτων και «νέα κρούσματα».

”Λοιπόν, στη Νότια Ντακότα, πρέπει να δώσουμε εντολή τουλάχιστον 100.000 περισσότερους εμβολιασμούς σε καθένα από τα ακόλουθα« καυτά σημεία », όπου οι αριθμοί των περιπτώσεων έχουν ξαφνικά κλιμακωθεί. Και πρέπει να κλειδώσουμε αυτές τις περιοχές αμέσως… »

Περιττό να πούμε ότι κάθε σοβαρή βλάβη και θάνατος που προκαλείται από το εμβόλιο οπουδήποτε θα αποδοθεί στην «πανδημία».

Και έτσι το έχετε. Απλό, βάναυσο, εγκληματικό και ελεγχόμενο από το ομοσπονδιακό επίπεδο. Μια στρατηγική για να φαίνεται ότι το εμβόλιο COVID ότι είναι αποτελεσματικό και σώζει κάθε ημέρα.

Εδώ είναι ένα υπόβαθρο που έγραψα για το θέμα της απάτης των εμβολίων COVID:

Το να φτιάχνεις ένα εμβόλιο σαν πρωταθλητής δεν είναι δύσκολο για τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας. Υπάρχουν πολλές στρατηγικές.

Φυσικά, αυτές οι δόλιες στρατηγικές θα ήταν σοβαρά εγκλήματα. Αλλά πότε όμως αυτό σταμάτησε το CDC ή τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας;

Οχι με συγκεκριμένη σειρά

ΕΝΑ: Επαναπροσδιορίσετε τον ορισμό του «κρούσματος COVID». Επί του παρόντος, το CDC επιτρέπει παράλογα στους γιατρούς να διαγνώσουν ένα άτομο με COVID που έχει βήχα, ή ρίγη και πυρετό, και ζει σε μια περιοχή όπου διεκδικούν περιστατικά. Δεν απαιτείται δοκιμή.

Αλλάξτε αυτήν την πρακτική, μόλις εγκριθεί το εμβόλιο. Απαίτηση δοκιμής για διάγνωση. Δηλώστε ότι ο βήχας από μόνος του δεν είναι αρκετός. Πρέπει επίσης να υπάρχουν ρίγη και πυρετός. Απαιτείται πυρετός να είναι άνω των 39.

Αυτές και άλλες αλλαγές θα μειώσουν αυτόματα τον αριθμό των κρουσμάτων. Η μείωση των αριθμών θα αποδοθεί στο εμβόλιο.

Επομένως, η τάση των «νέων κρουσμάτων COVID» θα σταματήσει να αυξάνεται. Θα σταματήσει και μετά θα πέσει.

Αυτή η πτώση θα ανακοινωθεί ως απόδειξη ότι το εμβόλιο παράγει μια νίκη έναντι του ιού.

Υπάρχει μια άλλη στρατηγική: αλλάξτε τον ορισμό του κρούσματος COVID». Κάντε τον νέο ορισμό, όσον αφορά τα κλινικά συμπτώματα, πιο περιοριστικό. Κάτι τέτοιο θα έκανε το τέχνασμα: «Ο ασθενής πρέπει να εμφανίσει θερμοκρασία σώματος τουλάχιστον 39 για 48 συνεχόμενες ώρες».

Αυτή η «οριστική συρρίκνωση», στην πραγματικότητα, χρησιμοποιείθηκε στη δεκαετία του 1950, μετά την εισαγωγή του εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας.

ΔΥΟ: Παραγγείλετε μια αλλαγή στον τρόπο εκτέλεσης του διαγνωστικού ελέγχου PCR. Η πρακτική της ενίσχυσης του αρχικού δείγματος από τον ασθενή λαμβάνει χώρα σε κύκλους ή άλματα.

Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των κύκλων, τόσο πιθανότερο είναι το τεστ να οδηγήσει σε διάγνωση COVID. Επομένως, παραγγείλετε μειωμένο αριθμό κύκλων για όλα τα εργαστήρια δοκιμών.

Αποτέλεσμα? Λιγότερες διαγνώσεις COVID. Λιγότεροι αριθμοί κρουσμάτων. «Το εμβόλιο λειτουργεί.»

ΤΡΙΑ: Περιορίστε ήσυχα την τρέχουσα νοσοκομειακή πρακτική της αυθαίρετης σύνταξης «COVID» σε αρχεία ασθενών και στα πιστοποιητικά θανάτων.

ΤΕΣΣΕΡΑ: Μαγειρέψτε και δημοσιεύστε ψευδείς μελέτες που δείχνουν ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναπτύσσουν ανοσία στον ιό. Αποδώστε την στο εμβόλιο.

ΠΕΝΤΕ: Ένας άλλος τύπος ψευδούς μελέτης – «η μετάδοση του ιού από άτομο σε άτομο επιβραδύνεται, χάρη στο εμβόλιο».

ΕΞΙ: Επιταχύνετε την επιτυχία έκδοσης πιστοποιητικών ανοσίας μετά τον εμβολιασμό. «Οι άνθρωποι αισθάνονται πιο ασφαλείς τώρα. Περισσότερες επιχειρήσεις ανοίγουν ξανά… “

ΕΠΤΑ: Χρησιμοποιώντας τον συμμορφούμενο τύπο, απλώς εκδώστε φαλακρές δηλώσεις ότι το εμβόλιο έχει επιτυχία.

ΟΚΤΩ: Κρύψτε τις πολλές περιπτώσεις βλαβών και θανάτου από το εμβόλιο. Όταν είναι απαραίτητο, αξιώστε ότι η  COVID ήταν η αιτία.

ΕΝΝΕΑ: Προειδοποιήστε ότι η υπέροχη ανοσία που προέρχεται από εμβόλιο δεν είναι μόνιμη και απαιτούνται συχνές αναμνηστικές λήψεις.

ΔΕΚΑ: Επαναλάβετε τον ορισμό της «ανοσίας που αποκτήθηκε από εμβόλιο». Ακόμη και μια πολύ αδύναμη απόκριση αντισωμάτων από την ένεση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «προστατευτική ανοσία».

EΝΤΕΚΑ: Τεράστιος αριθμός ατόμων με συνηθισμένη ασθένεια που μοιάζει με γρίπη, πνευμονία και άλλες παραδοσιακές πνευμονικές λοιμώξεις ονομάστε την «COVID».

Αλλάξτε αυτήν την πρακτική.

Επιστρέψτε στην ονομασία πολλών από αυτούς τους ανθρώπους «γρίπη», «πνευμονία» κ.λπ.

Οι αριθμοί των περιπτώσεων COVID θα μειωθούν. Υποστηρίξτε ότι η πτώση είναι το αποτέλεσμα του εμβολίου.

ΔΩΔΕΚΑ: Σήμερα, εκατομμύρια αποκαλούμενες περιπτώσεις COVID έχουν «συννοσηρότητα».

Αυτές είναι προγενέστερες σοβαρές καταστάσεις υγείας οι οποίες στην πραγματικότητα είναι οι πραγματικές αιτίες ασθενειών και θανάτου.

Φυσικά, αυτό αρνείται.

Αλλά μετά την εισαγωγή του εμβολίου… μειώστε την πρακτική της μέτρησης όλων αυτών των ασθενών και νεκρών συν-νοσηρών ασθενών ως «COVID».

Οι αριθμοί περίπτωσης και θανάτου θα μειωθούν. Ισχυρισμός ότι το εμβόλιο είναι ο λόγος.

ΔΕΚΑΤΡΙΑ: Μετά την εισαγωγή του εμβολίου, επιβραδύνετε τις δοκιμές για σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό θα μειώσει αυτόματα το ποσοστό νέων ”κρουσμάτων”. Αποδίδετε την μείωση στο εμβόλιο.

Η διάπραξη αυτών των εγκλημάτων είναι μια βόλτα στο πάρκο για τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας.

Και ο διορισμός επίσημων στομάτων, να γεμίζουν με ψέματα το κοινό είναι εξίσου εύκολο με το να εκπαιδεύεις τους μικρούς Faucis να κάθονται και να γαβγίζουν.

How they’ll fake the success of the COVID vaccine

ΠΗΓΕΣ:

[1] https://blog.nomorefakenews.com/2020/11/11/covid-vaccine-revelation-sinks-like-a-stone-disappears/

[2] https://blog.nomorefakenews.com/2020/09/24/covid-vaccine-clinical-trials-doomed-to-fail-fatal-design-flaw/

[3] https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/08/the-smoking-gun-where-is-the-coronavirus-the-cdc-says-it-isnt-available/

[4] https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/09/covid-the-virus-that-isnt-there-the-root-fraud-exposed/

[5] https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/12/the-fake-coronavirus-and-the-missing-study-the-secret-in-plain-sight/

[6] https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/13/yet-another-case-of-the-missing-virus-they-lied-and-locked-down-the-world/

[7] https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/15/if-the-virus-isnt-there-why-do-they-believe-it-is/

[8] http://blog.nomorefakenews.com/2020/10/19/dr-tom-cowan-explores-the-covid-virus-invented-out-of-sheer-nonsense/

[9] https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/22/the-virus-that-isnt-there-genetic-sequencing-and-the-magic-trick/

[10] https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/26/the-missing-virus-answering-critics-objections/

[11] https://blog.nomorefakenews.com/2020/11/06/smoking-gun-fauci-states-covid-test-has-fatal-flaw/

[12] https://www.rt.com/usa/506308-biden-covid19-advisor-lockdown/

 

Πηγή

Προβολές : 646


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα