Ρέκβιεμ για μια αυτοκρατορία ελεύθερης πτώσης

Ρέκβιεμ για μια αυτοκρατορία ελεύθερης πτώσης

10 Φεβρουαρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:278
Μοίρασέ το

 

Η κατάληψη της εξουσίας από τους γίγαντες του διαδικτύου, που όλοι συνδέονται με την πολεμική μηχανή και τη νοημοσύνη του βαθιού κράτους σόκαρε την παγκόσμια γνώμη.

Η εμπιστοσύνη των ανθρώπων στα πολιτικά τους συστήματα έχει φτάσει στον πάτο της και μόνο οι ψευδείς δημοσκοπήσεις προπαγάνδας εξακολουθούν να διατηρούν μια μορφή κανονικότητας.

Η ομιλία του Biden είναι πιθανώς ένα ρέκβιεμ μιας αυτοκρατορίας στην εξάρθρωση που μόνο ένας παγκόσμιος πόλεμος μπορεί να αναστηθεί, αλλά αυτό είναι κάθε άλλο παρά εγγυημένο.

 

 

 

Ο υλιστικές αυτοκρατορίες γκρεμιζονται… 

Αυτό που μένει είναι το ΠΝΕΥΜΑ… 

Και καμιά τους μέχρι τώρα δεν διέθετε…

Μόνον η ΕΛΛΗΝΙΚΗ που δεν υπήρξε ποτέ αυτοκρατορία, ακόμα κι αν σε κάθε γωνιά της γης υπάρχει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΝΑΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Η ΑΜΕΡΙΚΗ, ΔΙΑΒΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΒΡΩΘΗΚΕ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΓΙΑ ΠΡΟΓΟΝΙΚΗ… ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

Και θα έρθει η ώρα της τελικής μάχης… της μάχης της ΕΛΛΑΔΑΣ με την Κίνα… όχι την Κίνα του πολιτισμού προ της κουμμουνιστικής λαίλαπας, αλλά της Κίνας του ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

Κι εκεί θα μετρηθεί το ΚΑΛΟ με το ΚΑΚΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Στην Αμερική, τίποτα δεν έχει τελειώσει.

 

από Strategika 51.

Δεδομένου ότι εδώ και πολύ καιρό, το αμερικανικό βαθύ κράτος έχει ορίσει μια μαριονέτα από την αμερικανική πολιτική γεροντοκρατία για να επαναλάβει τον κύκλο πολέμου-οικονομίας και να διαδώσει την rancid προπαγάνδα βασισμένη στη «δημοκρατία,» την «αλλαγή του κλίματος» απάτη και τα δικαιώματα της LGBTQZ κοινότητας για να τους χρησιμοποιήσει ως γεωπολιτικά εργαλεία.

Το εργαλείο της τρομοκρατίας φαίνεται δύσκολο να επαναχρησιμοποιηθεί και θα ανατεθεί στους υποτελείς (η γαλλική κυβέρνηση πιστεύει ότι βλέπει, στη μέση ενός νέφους καπνού κάνναβης, το φάντασμα της Αλ Κάιντα στο Σαχέλ).

Το βαθύ κράτος έχει ενισχύσει την εχθρική και εμπόλεμη στάση απέναντι στην Κίνα και τη Ρωσία. Η πρώτη δύναμη κατηγορείται ότι θέλει να ανταγωνιστεί τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ η δεύτερη κατηγορείται ότι θέλει να καταστρέψει τη δημοκρατία και τις αξίες της Αυτοκρατορίας (που έχει ήδη δει από τη δεκαετία του 1960). Για τον σφετεριστή που ενεργεί ως πρόεδρος μαριονέτας στην Ουάσιγκτον, είναι η επιστροφή της Αμερικής στο προσκήνιο. Με άλλα λόγια, η επιστροφή στις επιχειρήσεις των επαγγελματιών πολεμικών και κερδοσκοπικών.

Εκτός από το ότι ο κόσμος έχει αλλάξει ριζικά και μόνο οι εμπόλεμοι ιδεολόγοι του νέου κόμματος πολέμου στην Ουάσιγκτον και οι σύμμαχοί τους αποτυγχάνουν να ενημερώσουν το λογισμικό τους. Ένα μειονοτικό αλλά όχι ασήμαντο ποσοστό της κοινής γνώμης στον αποκαλούμενο ελεύθερο κόσμο ανακάλυψε την εξαπάτηση της μήτρας και τα ψέματα της μόλις συγκαλυμμένης επίσημης προπαγάνδας.

Η κατάληψη της εξουσίας από τους γίγαντες του διαδικτύου, που όλοι συνδέονται με την πολεμική μηχανή και τη νοημοσύνη του βαθιού κράτους σόκαρε την παγκόσμια γνώμη.

Η ζωντανή λογοκρισία ενός σημερινού προέδρου των ΗΠΑ έχει καταστρέψει μόνιμα το κύρος και την αξιοπιστία του προεδρικού γραφείου των ΗΠΑ, μειωμένη στον παράλογο ρόλο του προσομοιωτή και της μαριονέτας.

Κάθε πρόεδρος των ΗΠΑ που αρνείται να διαδραματίσει το ρόλο είναι είτε συστηματικά decried, δυσφημείται, εμποδίζεται από τους φύλακες του συστήματος ή σε ορισμένες περιπτώσεις ευνοϊκή, ψυχρά εκτελούνται δημοσίως, όπως συνέβη για τον Αβραάμ Λίνκολν (1865), James A. Garfield (1881), William McKinley (1901) και John Fitzgerald Kennedy (1963).

Κάποιοι δραπέτευσαν από τη δολοφονία πριν ενταχθούν στις τάξεις και προσποιούνται ότι παίζουν το παιχνίδι όπως ο Θίοντορ Ρούσβελτ (1912) και ο Ρόναλντ Ρίγκαν (1981).

Άλλοι πρόεδροι έχουν δοκιμάσει εναλλακτικές προσεγγίσεις, αλλά έχουν ευχαριστηθεί με διάφορους τρόπους. Ο Ρίτσαρντ Νίξον (1969-1974) αντιμετώπισε απόπειρες δολοφονίας πριν αναγκαστεί να παραιτηθεί μετά από μια ψυχολογική πολεμική επιχείρηση που οργανώθηκε από το βαθύ κράτος σε σημείο που η μνήμη του εξακολουθεί να δυσφημείται από το Χόλιγουντ.

Άλλοι πρόεδροι όπως ο Τζέραλντ Φορντ και ο Τζίμι Κάρτερ απολύθηκαν από το βαθύ κράτος επειδή ήταν πολύ λογικοί και όχι πολύ ενθουσιώδεις για να προκαλέσουν συγκρούσεις υπέρ του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος.

Ένας άλλος πρόεδρος, από την τηλεόραση πραγματικότητας και την ακίνητη περιουσία, έθεσε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στο βαθύ κράτος με την αποκάλυψη ενός-ενός turpitudes του με την υιοθέτηση μιας συγκλονιστικής και εντυπωσιακής πολιτικής. Αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ξεπεράσει όλες τις κόκκινες γραμμές που συμφωνήθηκαν δραπετεύοντας από μια δολοφονία υιοθετώντας την πιο φιλο-ισραηλινή στάση που είναι δυνατόν.

Αυτό δεν εμπόδισε τους Ισραηλινούς «φίλους» του από το να τον αφήσουν να φύγει (μια σταθερά στην ισραηλινή πολιτική) και να τον παραδώσει στα εκδικητικά mainstream μέσα ενημέρωσης που ο Τραμπ έχει επανειλημμένα αποκαλέσει «Fake News» και τους γίγαντες του Διαδικτύου που τον απομάκρυναν από το διαδίκτυο πριν αντιμετωπίσουν νομικές και δικαστικές διαδικασίες ad ζωτικής σημασίας aeternam.

Όσο αμφιλεγόμενος και αν ήταν, και παρά τις πολιτικές του απέναντι στην Κίνα και το Ιράν, ο Τραμπ παραδέχτηκε ότι είναι υπερήφανος που είναι ο μόνος πρόεδρος των ΗΠΑ εδώ και πολύ καιρό που δεν έχει διεξάγει ποτέ πόλεμο κατά τη διάρκεια της προεδρίας του. Αυτό από μόνο του είναι ανυπόφορο για ένα βαθύ κράτος του οποίου ο μόνος λόγος ύπαρξης είναι ο διαρκής πόλεμος.

Αυτό που άλλαξε τη δεκαετία του 2020 είναι ότι το πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ δεν διαφέρει από αυτό μιας δημοκρατίας μπανάνας, λέει ο George W. Bush, και ότι η ισορροπία δυνάμεων στον κόσμο έχει υποστεί μια αρκετά σημαντική αλλαγή παραδείγματος.

Οι περισσότερες χώρες του λεγόμενου ελεύθερου κόσμου πηγαίνουν σε πολιτική, οικονομική και κοινωνική κάθοδο στην κόλαση, μετατρέποντάς τις σε χώρες του Τρίτου Κόσμου.

Ο πληθυσμός παρακολουθείται διακριτικά, χειραγωγείται και στερείται των πιο βασικών δικαιωμάτων του υπό το πρόσχημα του φιλελευθερισμού.

Τα συστήματα υγείας έχουν καταρρεύσει και η κρίση του Sras-nCov-2 μόλις απέδειξε την πολιτική εκμετάλλευση μιας επιστήμης τόσο ανακριβής όσο η ιατρική.

Η εμπιστοσύνη των ανθρώπων στα πολιτικά τους συστήματα έχει φτάσει στον πάτο της και μόνο οι ψευδείς δημοσκοπήσεις προπαγάνδας εξακολουθούν να διατηρούν μια μορφή κανονικότητας.

Η ομιλία του Biden είναι πιθανώς ένα ρέκβιεμ μιας αυτοκρατορίας στην εξάρθρωση που μόνο ένας παγκόσμιος πόλεμος μπορεί να αναστηθεί, αλλά αυτό είναι κάθε άλλο παρά εγγυημένο.

Η πτώση είναι βαριά.

 

Πηγή: https://strategika51.org/

 

Πηγή

Προβολές : 278


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα