ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΓΕΡΜΕΝΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΔΑ.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΓΕΡΜΕΝΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΔΑ.

22 Οκτωβρίου, 2020 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:423
Μοίρασέ το

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ! ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.

 
 
 
 
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
χρυση

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόφασης που ανοίγει το δρόμο για τις φυλακές στην ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Μιχαλολιάκος βγήκε από το σπίτι του και έκανε τις πρώτες δηλώσεις χειροκροτούμενος από την κόρη του Ουρανία, τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια που πέτυχε την αναστολή εκτέλεσης της ποινής της και ορισμένους υποστηρικτές.

Ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε υπερήφανος και επανέλαβε ότι διώκεται και πάει στη φυλακή για τις ιδέες του κάνοντας λόγο για βρώμικη χούντα.

Δες τις δηλώσεις του:

Μέχρι τώρα έχουν παραδοθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του στην Παλλήνη, ο Γιώργος Γερμενής στη Ραφήνα και στο Α.Τ Νίκαιας ο πυρηνάρχης Γιώργος Πατέλης και ο συνοδηγός του Ρουπακιά λίγο πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, Στέφανος Καζαντζόγλου.

Όλοι μεταβαίνουν στη ΓΑΔΑ.

Ήδη, η Αστυνομία, που ήταν προετοιμασμένη και είχε εκπονήσει σχέδιο έχει κινητοποιηθεί για να συλλάβει τους υπόλοιπους καταδικασθέντες εφόσον αυτοί δεν παραδοθούν, καθώς αυτή την ώρα συλλαμβάνεται ο Αντώνης Ρουπακιάς.

Ο Ματθαιόπουλος και άλλοι πέντε φόρεσαν χειροπέδες μέσα στο Εφετείο.

Στη συνέχεια θα τους οδηγήσει στη ΓΑΔΑ, κατόπιν στα εγκληματολογικά εργαστήρια και εν συνεχεία ξανά στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, ο οποίος και θα αποφασίσει σε ποιες φυλακές της χώρας θα οδηγηθούν.

Αντίθετα, με βάση την απόφαση, για 12 καταδικασθέντες η ποινή έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι πρώην βουλευτές  Μιχάλης Αρβανίτης, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Στάθης Μπούκουρας, Ελένη Ζαρούλια και Δημήτρης Κουκούτσης.

 

Οι περιοριστικοί όροι

 

Στους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής που πήραν αναστολή εκτέλεσης των ποινών τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της καταβολής εγγύησης 20.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, καθώς και της εμφάνισης στα αστυνομικά τμήματα των περιοχών όπου κατοικούν κάθε 1η και 15η του μήνα. Οι ίδιοι περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν και στους άλλους 7 που έλαβαν αναστολή, πλην της καταβολής εγγύησης.

Αναστολή εκτός από τους πέντε πρώην βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του 2012, πήραν οι Γ. Σκάλκος, Γ. Δήμου, Κ. Αντωνακόπουλος, Θ. Μαρίας, Κ. Παπαδόπουλος, Αρ. Δασκαλάκης, Καστρινός.

 

Πηγή

Προβολές : 423


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα