Σενάριο «βόμβα» για πανδημία και μέτρα από το 2010!!!

Σενάριο «βόμβα» για πανδημία και μέτρα από το 2010!!!

10 Ιουνίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:388
Μοίρασέ το

 Λένε πως δεν έχει σχέση με τον COVID! ΒΙΝΤΕΟ που κάνει κρότο

Όλα προσχεδιασμένα, από μια κλίκα άρρωστων ψυχικά, σωματικά και νοητικά ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
Ότι ζούμε τον τελευταίο χρόνο και όσα ζει η ανθρωπότητα τα τελευταία 200 χρόνια, με την ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, είναι προϊόν και δημιούργημα των ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ – ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Και σε ότι μας αφορά ως έθνος, να θυμίσω την…  περηφάνια της εβραίοσιωνίστριας υπουργού Α-Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, που δήλωσε περήφανη που συμμετείχε στις σατανικές οργανώσεις του ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ.
Με τέτοια σατανικά πολιτικά υποκείμενα στην κορυφή του ελληνικού έθνους, περιμένετε σωτηρία;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Διαβάστε και το πολύ αποκαλυπτικό άρθρο για την Ιατρική που διαστρέβλωσε η εβραιοσιωνιστική σατανική μαφία των Ροκφέλλερ εδώ
Με τις «ευλογίες» των Ροκφέλερ…

Σύμφωνα με το αμερικανικό ενημερωτικό δίκτυο «Foxnews»:

 «Το 2010, το ακροαριστερό Rockefeller Foundation βοήθησε στο να εκπονηθεί μια σοκαριστική έκθεση σχετικά με τέσσερα πιθανά μελλοντικά σενάρια που θα μπορούσαν να εξελιχθούν τα επόμενα 15 έως 20 χρόνια. Ένα από αυτά αφορούσε μια παγκόσμια πανδημία. Κάτι εξαιρετικά παρόμοιο με αυτό που συνέβη τον περασμένο χρόνο.

Κατά την διάρκεια αυτής της πανδημίας, ‘’η διεθνής κινητικότητα, τόσο των ανθρώπων, όσο και των εμπορευμάτων σταμάτησε. Συνήθως τα πολυσύχναστα καταστήματα και τα κτίρια γραφείων έμεναν κλειστά για μήνες, χωρίς εργαζόμενους και πελάτες. Εθνικοί ηγέτες σε όλο τον κόσμο επέβαλαν αμετακίνητους κανόνες και περιορισμούς, από υποχρεωτική χρήση μάσκας μέχρι ελέγχους θερμοκρασίας σώματος’’

Ουάου! Αυτό ακούγεται γνωστό, αν και 10, 11 χρόνια πριν. Η έκθεση συνέχισε λεπτομερώς, σχετικά με το πώς οι τότε δυνάμεις δεν θα άφηναν να τελειώσει αυτή η πλασματική κρίση. ‘’Ακόμα και μετά το ξεθώριασμα της πανδημίας, αυτός ο αυταρχικός έλεγχος και η εποπτεία των πολιτών και των δραστηριοτήτων τους παγιώθηκε και εντατικοποιήθηκε. Οι πολίτες παραιτήθηκαν πρόθυμα από μέρος της κυριαρχίας και της ιδιωτικής τους ζωής σε περισσότερα πατερναλιστικά κράτη, με αντάλλαγμα μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Αυτή η αυξημένη εποπτεία πήρε πολλές μορφές: βιομετρικά αναγνωριστικά για όλους τους πολίτες, αυστηρότεροι κανονισμοί σε βιομηχανίες, των οποίων η σταθερότητα κρίθηκε ζωτικής σημασίας για τα εθνικά συμφέροντα. “».

 

Αυτά δεν ζει άραγε σήμερα ο πλανήτης και φυσικά η Ελλάδα;

Όπως αναφέρεται από ιστοσελίδες που είχαν αμφισβητήσει την είδηση, η «έκθεση-αναφορά του Ιδρύματος Ροκφέλερ “Σενάρια για το Μέλλον της Τεχνολογίας και της Διεθνούς Ανάπτυξης” δεν αναφέρεται σε προβλέψεις για το μέλλον.

Περιλαμβάνονταν σενάρια, ένα εκ των οποίων αναφερόταν σε πανδημία. Υπάρχουν, μάλιστα, ελάχιστες ομοιότητες του σεναρίου του ιού με την τρέχουσα πανδημία COVID-19».

Ωστόσο, χθες οι δημοσιογράφοι του Foxnews επανέφεραν το θέμα, θεωρώντας πως, κάτι περίεργο συμβαίνει, αν η ομοιότητα του σήμερα με το σενάριο Ροκφέλερ δεν είναι απλά μια σύμπτωση.

το λινκ του βίντεο εδώ

 

Πηγή

 

Να διαβάζετε τις κάρτες του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ.

Έχουν πολύ μεγάλη σημασία, καθώς δίνουν την γνώση, σε κάρτες. Είναι το μόνο πολιτικό κόμμα απ’ όλα τα κόμματα και κινήματα εντός και εκτός κοινοβουλίου, που δείχνει και αποκαλύπτει τους ενόχους της παγκόσμιας σκλαβιάς. Τους σατανικούς χαζαροεβραιοσιωνιστές ΡΟΤΣΙΛΝΤ και τους συνεταίρους τους.

Και μια επισήμανση: Παρ’ ότι αποτελούν πολιτικό φορέα, ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΣΟ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Διαβάστε και αυτά… είναι πολύ σημαντικά

 

Η ομολογία του δισεκατομμυριούχου Ροκφέλερ για την παγκόσμια νεοταξική συνωμοσία και οι  προκατειλημμένοι  αρνητές κάθε συνωμοσίας.

DAVID ROCKFELLER: “Μερικοί πιστεύουν ακόμη και ότι είμαστε μέρος μιας μυστικής κλίκας (Cabal)  που λειτουργεί ενάντια στα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως «διεθνιστές» και …

Ερωτήματα στην Κεραμέως της ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ.. ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. (Πολύ σημαντικό βίντεο)

  Κάποια στιγμή πρέπει να το εμπεδώσουμε, να πάψουμε να τους αναγνωρίζουμε ως κατάλληλους να κυβερνούν, να πάψουμε να υπακούμε! …

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ! (βίντεο)

Ναι η ιστορία επαναλαμβάνεται και θα επαναλαμβάνεται όσο υφίσταται η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ… δηλαδή, ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ …

Αποδεικτικά στοιχεία της τρομοκρατικής επιχείρησης “COVID-19”.. της βιοτρομοκρατίας.

Ο κορωναϊός δεν γεννήθηκε στην Κίνα, αλλά στο μυαλό των κεφαλαιοκρατών. Ήδη σήμερα, η ιδέα ενός «ιδανικού μοντέλου» του κράτους, που βλέπουμε στο μυθιστόρημα του Τζορτζ ‘Οργουελ του 1984, είναι …

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ: ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΓΕΛΙΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΙΟΣ, ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ.

Να θυμίσω εδώ , για όσους ακόμη δεν ξέρουν,  το σχέδιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης το όποιο είναι: μια παγκόσμια κυβέρνηση για όλους (των σιωνιστών εβραίων με όχημα την Αμερική), πανθρησκεία …

Υποχρεωτικά εμβόλια και ψηφιακές ταυτότητες. Οι τεχνοκράτες, οι ολιγάρχες και οι σχεδιαστές δεν θέλουν να χειραφετήσουν τους λαούς του κόσμου, αλλά να τους υποδουλώσουν και να τους ελέγξουν. Μην τους αφήσετε.

  Μια ψηφιακή ταυτότητα δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μέσο παρακολούθησης της προσωπικής δραστηριότητας και ένα μέσο περιορισμού και ρύθμισης της πρόσβασης και της συμπεριφοράς. Είναι αντίθετο με τους …

ΟΤΑΝ Η CIA ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΕΧΝΗ. (Η μπόχα των Ροκφέλερ και της CIA, που επηρέασαν τον Δυτικό Κόσμο, με την ΠΑΡΑΝΟΙΑ. Και η Κεραμέως, στην ΤΡΙΜΕΡΗ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ!!!!!!!!!!!)

Ένας κριτικός τέχνης, του American Art News, είχε γράψει σχετικά: «Η φιλοσοφία του Ντανταϊσμού είναι το πιο άρρωστο, το πιο παραλυτικό και το πιο καταστροφικό πράγμα που έχει σκεφτεί ο …

 

Προβολές : 388


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα