Σε μαζική υστερία πλέον το σύστημα Ομπάμα – Κλίντον. Πέφτουν, χάνονται και σπαρταράνε…

Σε μαζική υστερία πλέον το σύστημα Ομπάμα – Κλίντον. Πέφτουν, χάνονται και σπαρταράνε…

3 Ιουλίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,329
Μοίρασέ το
 
 
Η δικτατορία της παγκοσμιοποίησης, στα καλύτερά της!!!
 
Η μεσοπρόθεσμη στόχευσή τους, είναι απλοϊκή στη σύλληψη.
 
Να κερδίσει ο Μπάιντεν, ακόμα και αν καταστραφεί οικονομικά και κοινωνικά ολόκληρος ο πλανήτης και μετά, να αντικατασταθεί λόγω ασθενείας, από τον Αντιπρόεδρο, ο οποίος θα επιλέξει έναν νέο αντιπρόεδρο, χωρίς να μεσολαβεί η εκλογική διαδικασία!
 
Είναι ευκόλως εννοούμενο ποια προορίζουν γι’ αυτές τις θέσεις…
 

Κι όταν “ΤΟ ΘΗΡΙΟ”, βλέπει πως χάνει τον έλεγχο και την παγκόσμια εξουσία, γίνεται πολύ επικίνδυνο.
Θεωρώντας πως οι περισσότεροι Έλληνες, έχετε συγγενείς στην Αμερική, προσπαθείστε να τους πείσετε να μην ψηφίσουν τους “Δημοκρατικούς”… βάλτε όλοι και ο καθένας σας ξεχωριστά ένα λιθαράκι, μήπως και σωθεί η ανθρωπότητα από τους σατανάδες του διαβόλου…
 
Καλλιόπη Σουφλή
 

ΤΖΩΡΑΣ Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής
 
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι σε αυτά που γράφαμε μόλις προχθές (διαβάστε εδώ) και οι εξελίξεις μας δικαίωσαν και μας επαλήθευσαν μέχρι κεραίας!
 
Το σύστημα Ομπάμα – Κλίντον, διέταξε την απαγόρευση των προεκλογικών συγκεντρώσεων του Τζο Μπάιντεν, υπό το φόβο ότι θα γίνει γνωστή, με τον πιο εμφανή και πέραν αμφισβήτησης τρόπο, η γεροντική άνοια του υποψηφίου Προέδρου!
 
Ο άνθρωπος είπε, ότι από τον κορωνοϊό και την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ, έχουν πεθάνει 220 εκατομμύρια πολίτες!
 
Δηλαδή, την ώρα που μιλούσε ο Μπάιντεν, το 80% του πληθυσμού των ΗΠΑ, ήταν νεκρό!!!
 
Ο τύπος αυτός, τα έχει εντελώς χαμένα…  
 
Θέλουν να τον κρύψουν από το κοινό και να επιβάλλουν γενικό lockdown στις ΗΠΑ με τη δήθεν εμφάνιση δεύτερου κύματος κορωνοϊού, ώστε οι εκλογές του Νοεμβρίου να διεξαχθούν μόνο μέσω επιστολικής ψήφου, όπου μπορούν να κάνουν ασύλληπτη νοθεία!

Στις τοπικές εκλογές στο Πάτερσον του New Jersey, ένα στα πέντε ψηφοδέλτια, βρέθηκε κάλπικο και οδήγησε σε συλλήψεις των υπευθύνων!
 
Καταλαβαίνετε, τι έχει να γίνει τον Νοέμβριο, στις Προεδρικές εκλογές, εάν η ψηφοφορία γίνει αποκλειστικά μέσω της επιστολικής διαδικασίας!
Χάος!
Οι Δημοκρατικοί γνωρίζουν, ότι με virtual reality υποψήφιο Πρόεδρο, δεν μπορούν να κερδίσουν Προεδρικές εκλογές και γι’ αυτό, έχουν κινητοποιήσει τεράστιες πολυεθνικές και τις ιδιοκτησίες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, να φιμώσουν κάθε φωνή, που στηρίζει τον Πρόεδρο Τραμπ.
 
Η δικτατορία της παγκοσμιοποίησης, στα καλύτερά της!!!
 
Η μεσοπρόθεσμη στόχευσή τους, είναι απλοϊκή στη σύλληψη.
 
Να κερδίσει ο Μπάιντεν, ακόμα και αν καταστραφεί οικονομικά και κοινωνικά ολόκληρος ο πλανήτης και μετά, να αντικατασταθεί λόγω ασθενείας, από τον Αντιπρόεδρο, ο οποίος θα επιλέξει έναν νέο αντιπρόεδρο, χωρίς να μεσολαβεί η εκλογική διαδικασία!
 
Είναι ευκόλως εννοούμενο ποια προορίζουν γι’ αυτές τις θέσεις…
 
Χθες το βράδυ, σε μία κίνηση απελπισίας και απόγνωσης, οι Δημοκρατικοί, κατέθεσαν πρόταση μομφής κατά του Υπουργού Δικαιοσύνης, Γουίλλιαμ Μπαρ, με σκοπό να σταματήσει τις έρευνες που θα οδηγήσουν τον Ομπάμα στα ποινικά δικαστήρια, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας!
 
Τριάντα πέντε Δημοκρατικοί βουλευτές, υπέγραψαν την πρόταση. Ούτε συνεννοημένοι από πριν να ήταν…
 
Είναι σε τέτοιο πανικό το σύστημα, που έβαλαν κάποιους μέσα από την CIA, να ισχυριστούν, ότι οι Ρώσοι, πλήρωναν τους Ταλιμπάν για να σκοτώνουν Αμερικανούς στρατιώτες.
 
Άμεσα, ήλθε η διάψευση από την NSA, που κατάλαβε την πρόθεση πραξικοπήματος από την μεριά του Langley.
 
Να σας δώσω και λίγο παρασκήνιο, από αυτή την σύγκρουση των δύο μεγάλων Μυστικών Υπηρεσιών της Αμερικής. Θυμηθείτε την ταινία «Dying of The light» με τον Νίκολας Κέιτζ. Δείχνει ακριβώς, την κατάσταση μέσα στην CIA.
 
Ο πρωταγωνιστής, Νίκολας Κέιτζ, λέει στο Διευθυντή της Υπηρεσίας, ότι έχει τόσο πολύ πολιτικοποιηθεί, έχει πάει τόσο Αριστερά στο πολιτικό φάσμα, που ουσιαστικά, έχει βάλει το κεφάλι του μέσα στον κ@λο του Ομπάμα!
 
Ενώ ο πρωταγωνιστής, έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να κυνηγάει Ισλαμιστές τρομοκράτες, το Langley, είναι παραδομένο στους Αδελφούς Μουσουλμάνους και τους Κινέζους, του συστήματος Ομπάμα – Κλίντον!
 
Αυτή, ήταν η κατάσταση και εξακολουθεί να είναι, μέσα στην κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ και αυτή η κατάσταση, προκάλεσε την αντίδραση πατριωτών της NSA και του κλάδου των στρατιωτικών πληροφοριών του Αμερικανικού στρατού και βοήθησαν, ώστε να εκλεγεί ο Πρόεδρος Τραμπ!
 
Η χώρα, είχε ξεπουληθεί στους Κινέζους, τους Ιρανούς και τους Αδελφούς Μουσουλμάνους έναντι αδράς αμοιβής και ποταμών δολαρίων, που γέμισαν τις τσέπες του Μπάιντεν, του Ομπάμα, της Κλίντον, δεκάδων αστέρων του Χόλιγουντ και της μουσικής βιομηχανίας.
 
Μου έλεγε ένας φίλος, πέρυσι το Φθινόπωρο, ας τον αποκαλέσουμε με το κωδικό όνομα «Βασίλης», γνώριμος του Προέδρου Τραμπ και πολύ, πάρα πολύ κοντά στην NSA, το πως στήθηκε το χακάρισμα των σέρβερς του Δημοκρατικού κόμματος το 2016, μέσα από το κόμμα και πως έσπευσε η CIA, με ένα κομμάτι των Βρετανικών υπηρεσιών, να στήσει την σκευωρία κατά των Ρώσων και της δήθεν εμπλοκής τους σε αυτή την υπόθεση. Μου συμπληρώθηκαν αρκετά κενά, σε αυτά που ήδη γνώριζα.
 
Η CIA, έχει εμμονή να εμπλέκει τους Ρώσους, κάθε φορά που το σύστημα Κλίντον κινδυνεύει και βρίσκεται μπροστά στην προοπτική της ήττας.
 
Δεν λέω, να βουτάμε τους Ρώσους στις γεωπολιτικές μπούφλες, όταν χρειάζεται και όπου χρειάζεται.
 
Δε θα αφήσουμε τους ολιγάρχες και τους μαφιόζους της Μόσχας, να κατακτήσουν το Δυτικό κόσμο.
 
Να τους δέρνουμε, όμως, γι’ αυτά που κάνουν – και κάνουν πολλά – αλλά όχι για πράγματα που δεν έκαναν.
 
Θα το επαναλάβω και ας γίνω κουραστικός. Θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά μέχρι τις εκλογές.
 
Ένα τσουνάμι αντίδρασης έρχεται από την Αμερικανική κοινωνία, κατά των εξτρεμιστών της Αριστεράς, των BLM και της Αντίφα.
 
Ο μέσος πράος, φιλήσυχος και εργατικός Αμερικανός, αρχίζει να αφυπνίζεται και να παίρνει τα όπλα σιγά – σιγά. Κυκλοφορούν βίντεο στο διαδίκτυο από οπλισμένους Αμερικανούς, που προστατεύουν τις περιουσίες τους από τις ορδές των αναρχικών.
 
Το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, αρχίζει να ξυπνά, να αντεπιτίθεται και να κινητοποιεί την μεσαία τάξη.
 
Η σιωπηλή πλειοψηφία, αρχίζει να μην είναι τόσο σιωπηλή και οι Δημοκρατικοί, γνωρίζουν, ότι όσο περνάει ο καιρός, τα πολιτικά οφέλη της «επανάστασης», θα τα καρπωθούν οι Ρεπουμπλικανοί και ο Πρόεδρος Τραμπ.
 
Σιγά – σιγά, θα αρχίσουν να εμπλέκονται και άλλες Μυστικές Υπηρεσίες στον πλανήτη, στην εσωτερική σύγκρουση στο έδαφος των ΗΠΑ. Πολύ ισχυρές, με γεμάτα αρχεία με φωτογραφίες από το νησί του Έπστιν.
 
Δεν είναι τυχαίο, που η υπόθεση αυτή, βγαίνει ξανά στην επιφάνεια. Υπηρεσίες, που σε αντίθεση με τις άλλες, έχουν Τοίχο για να κλάψουν…
 
Θα πούμε πολλά και θα αποκαλύψουμε πολλά γι’ αυτή την ιστορία του Έπστιν.
 
Ήδη, έχετε διαβάσει τα δύο αφιερώματα (διαβάστε εδώ και εδώ). Θα έχουμε τρίτο, τέταρτο και πέμπτο, εάν χρειαστεί…

 

Πηγή

Προβολές : 1,329


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα