Σε ξενοδοχεία οι αλλοδαποί με COVID. Στο πόδι οι περίοικοι. Αργότερα δεν αποκλείεται να υπάρχουν χώροι καραντίνας και για Έλληνες, κυρίως για παιδιά, όπως έχει ήδη αναφερθεί σε ρεπορτάζ.   (vid)

Σε ξενοδοχεία οι αλλοδαποί με COVID. Στο πόδι οι περίοικοι. Αργότερα δεν αποκλείεται να υπάρχουν χώροι καραντίνας και για Έλληνες, κυρίως για παιδιά, όπως έχει ήδη αναφερθεί σε ρεπορτάζ. (vid)

26 Σεπτεμβρίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:336
Μοίρασέ το

Να, λοιπόν που με κορωνοϊό νοικιάζονται ξενοδοχεία για τους αλλοδαπούς που έφερε εδώ η πολιτική ανοιχτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση προσπαθεί να διαχειριστεί, καθώς δεν μπορεί να τους απελάσει όλους ταυτόχρονα.

 

 
Τελικά ο κορωνοϊός βολεύει για να περάσουν πολλά και διάφορα!

Χθες είδαμε πως ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ αποκάλυψε πως η κυβέρνηση αναγκάζεται να επαναφέρει τα ξενοδοχεία καραντίνας, αυτή την φορά για φιλοξενία παράνομων μεταναστών που είναι θετικοί στον κορωνοϊό, προκειμένου να ζουν εκεί απομονωμένοι.

Αργότερα δεν αποκλείεται να υπάρχουν χώροι καραντίνας και για Έλληνες, κυρίως για παιδιά, όπως έχει ήδη αναφερθεί σε ρεπορτάζ.

«Στα νοσοκομεία της Αθήνας είναι αυξημένος ο αριθμός των μεταναστών που έχουν κορωνοϊό. Στην πλειοψηφία τους είναι νεαροί, ασυμπτωματικοί και δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να επιστρέψουν στα σπίτια τους όπου μένουν μαζί με άλλους. Τις επόμενες ημέρες θα τους στείλουμε σε ξενοδοχεία καραντίνας με υγειονομική επίβλεψη, ώστε να μη δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας» είπε χαρακτηριστικά.

Εγένετο λοιπόν!

Αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία ενημέρωση δύο λεωφορεία με αλλοδαπούς έφτασαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στα Καμένα Βούρλα.

Ξενοδοχεία καραντίνας αναμένεται να δημιουργηθούν σε όλη την Ελλάδα:

Μόλις αυτό έγινε γνωστό, κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να εκφράσουν την αντίθεσή τους.

Οι παράνομοι μετανάστες θα εγκατασταθούν σε ξενοδοχείο, το οποίο ήταν κλειστό και μέσα σε δύο ημέρες ετοιμάστηκε προκειμένου να τους φιλοξενήσει.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Lamia Report, μερικά μέτρα μακριά από το σχολείο των Καμένων Βούρλων, σε ανενεργό, από 15ετίας ξενοδοχείο, εγκαταστάθηκαν 39… ασυνόδευτοι παράνομοι μετανάστες.

Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδος, οι κάτοικοι σε απάντηση προχώρησαν σε αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας λίγο μετά τις 18:30, διαμαρτυρόμενοι για αυτήν την αιφνιδιαστική μετεγκατάσταση των 39 μουσουλμάνων.

Να, λοιπόν που με κορωνοϊό νοικιάζονται ξενοδοχεία για τους αλλοδαπούς που έφερε εδώ η πολιτική ανοιχτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση προσπαθεί να διαχειριστεί, καθώς δεν μπορεί να τους απελάσει όλους ταυτόχρονα (οδηγίες Ο.Η.Ε., ΕΕ κτλ.).

Η αντίδραση θα θεωρηθεί «απειλή για την δημόσια Υγεία»;;;

 

 

Πηγή

Προβολές : 336


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα