Σε παράκρουση οι «ειδικοί»: «Το lockdown δεν αποδίδει – Θα επιβάλουμε... διπλή μάσκα»!

Σε παράκρουση οι «ειδικοί»: «Το lockdown δεν αποδίδει – Θα επιβάλουμε... διπλή μάσκα»!

19 Μαρτίου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:556
Μοίρασέ το

Οι «ειδικοί» παραδέχονται πως δεν αποδίδει το lockdown και σκέφτονται… την επιβολή διπλής μάσκας.

 

 

 

 

Μια και η λέξη “ΕΥΘΥΝΗ”, σ΄αυτούς τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, είναι άγνωστη λέξη, μήπως να το πάρουμε αλλιώς και να τους δείξουμε έμπρακτα τι σημαίνουν ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ;

ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΩΧΩΡΙΟΥΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;

ΜΕ ΠΟΣΑ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΤΝΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΣΑΝ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Κλείστε ρε ΗΛΙΘΙΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΙΣ ΓΑΜΩΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.

Υ.Γ.2. Κόκορας κοκκινιστός… το καλλίτερο φαγητό…

 

Συνεδριάζει σήμερα το πρωί η επιτροπή των «ειδικών» του υπουργείου Υγείας, όπου και αναμένεται να κάνει τις απαραίτητες εισηγήσεις για τα νέα μέτρα που θα ακολουθηθούν. 

Αυτό στο οποίο συμφωνούν -πλέον- οι περισσότεροι «ειδικοί» είναι πως το lockdown δεν αποδίδει και ήδη αρκετοί από αυτούς ζητάνε την άμεση άρση του, ώστε να μπορέσει ο κόσμος να βγει έξω.

Παρόλα αυτά επαναφέρεται το «ανέκδοτο» της διπλής μάσκας, καθώς ακούστηκε σαν πρόταση και σήμερα το πρωί από την πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών, Ματίνα Παγώνη.

Μπορεί έρευνα να υποστηρίζει πως η διπλή μάσκα έχει ελάχιστα οφέλη, όμως η Μ.Παγώνη την παρουσίασε σήμερα ως ένα μέτρο που θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της πανδημίας.  

H κυρία Παγώνη ισχυρίστηκε ότι το lockdown δεν αποδίδει και ότι πρέπει να γίνουν κινήσεις για να σταματήσει η πίεση του κόσμου και να ξεκινήσει η χαλάρωση των μέτρων. Για την μετακίνηση από νομό σε νομό, είπε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Ενώ έκανε λόγο για αύξηση των τεστ και χρήση διπλής μάσκας, ενώ τόνισε πως στόχος είναι τα εμβόλια.

Στην εκπομπή του Mega μίλησε και ο καθηγητής υγειονομικής και περιβαλλοντικής μηχανικής ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Όπως είπε ο κ. Σαρηγιάννης, η πορεία τις επόμενες δυο βδομάδες θα είναι αυξητική, ενώ καλό θα ήταν να διατηρηθεί ένα επίπεδο περιορισμού για αυτή τη χρονική περίοδο, αλλά με στόχο την κατάλληλη προετοιμασία για άνοιγμα με μεγαλύτερη υγειονομική ασφάλεια. Υποστήριξε δε ότι υπάρχουν τρόποι για να ανοίξουν κάποιες δραστηριότητες, αλλά χρειάζεται προγραμματισμός.

Ο κ. Σαρηγιάννης υπογράμμισε ότι δεν είναι ότι δε λειτουργεί το lockdown, αλλά ότι υπάρχει διασπορά σε συγκεκριμένα σημεία. Για την αύξηση ιικού φορτιού στην Κρήτη, υποστήριξε ότι αυτή οφείλεται στα μεταλλαγμένα κρούσματα και τη χαμηλή εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων.

«Στοχεύουμε στον ελεύθερο χρόνο, ενώ θα έπρεπε να στοχεύσουμε εκεί που περνάμε τον περισσότερο χρόνο, δηλαδή στο χώρο εργασίας», τόνισε ο κ. Σαρηγιάννης.

Δείτε όσα είπαν: 

Πηγή

Προβολές : 556


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα