Σημαντικές αποκαλύψεις από τον Καθηγητή Παν. Θράκης Κωνσταντίνο Βαθιώτη και την δημοσιογράφο Καλλιόπη Σουφλή, στην εκπομπή “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ” (βίντεο)

Σημαντικές αποκαλύψεις από τον Καθηγητή Παν. Θράκης Κωνσταντίνο Βαθιώτη και την δημοσιογράφο Καλλιόπη Σουφλή, στην εκπομπή “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ” (βίντεο)

20 Σεπτεμβρίου, 2020 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,474
Μοίρασέ το

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Έριξε… ΒΟΜΒΕΣ για την κυβέρνηση, τους λοιμωξιολόγους και για την … δικαιοσύνη…

“Όταν δεν έχουμε καταλάβει πόσο κινδυνεύουμε από την μάσκα, και πόσο θίγεται η ανθρώπινη αξιοπρέπειά μας, πώς έρχονται οι δικαστές και οι εισαγγελείς και λένε.. “απαγορεύεται να κρίνεις το μέτρο της μάσκας;;;”

 

Καλλιόπη Σουφλή:”Βαδίζουμε προς τον Καιάδα και στην απόλυτη σκλαβιά.

Εάν ο κόσμος δεν αφυπνιστεί , είμαστε τελειωμένοι”

Ρεπορτάζ: Καλλιόπη Σουφλή

 

Προσκεκλημμένοι στην σημερινή εκπομπή του Κώστα Παπαζαφειρίου “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ”, ήταν ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θράκης κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης και η δημοσιογράφος και διαχειρίστρια του ιστολογίου ATTIKANEA.INFO κ. Καλλιόπη Σουφλή.

Θέμα συζήτησης όπως ήταν φυσικό, ο κορονοϊός…

Την ποινική του άποψη ως καθ’ ύλην αρμόδιος, κατέθεσε ο κ. Βαθιώτης, καθ’ ότι Καθηγητής Ποινικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο.

Και δεν ήταν μόνον αυτό.

Έριξε… ΒΟΜΒΕΣ για την κυβέρνηση, τους λοιμωξιολόγους και για την … δικαιοσύνη…

Κυρίως όμως, πέρασε το μήνυμα των “ΑΟΡΑΤΩΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ” και του “ΑΟΡΑΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ”, που βρίσκονται πίσω από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ, όχι της ύπαρξης ή όχι του κορονοϊού, γιατί ο ιός υπάρχει, αλλά βασικά στο μέγεθος της ίωσης και στην τρομοκρατία που ασκείται.

Ευθύς στον λόγο του και με μια πρωτοφανή εντιμότητα ως επιστήμων εν ενεργεία και ως άνθρωπος, αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα, χωρίς φόβο και με απόλυτη σαφήνεια, κερδίζοντας απ’ ότι πληροφορήθηκα την εκτίμηση των ακροατών της δημοφιλούς εκπομπής.

Αναφερόμενος στους λοιμωξιολόγους, ο κ. Βαθιώτης έκανε λόγο για “αντιφατικότητα και ασάφεια στις αποφάσεις τους”, στοιχείο που επιτείνει την ανασφάλεια του λαού, που γίνεται με τον τρόπο αυτό, περισσότερο διαχειρίσιμος.

Μιλώντας για τις πρόσφατες ποινές που επιβλήθηκαν σε ιερείς και σε όσους αντιστέκονται, παρέπεμψε σε νομικές διατάξεις που… “βγήκαν από την ναφθαλίνη”, μετά από δεκαετίες, αφήνοντας σαφείς αιχμές και για τον ρόλο της “δικαιοσύνης”…

Ο κ. Βαθιώτης, αναφέρθηκε στην ΑΔΡΑΝΕΙΑ του λαού λέγοντας χαρακτηριστικά;

“ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΔΡΑΝΩΝ”!… και εξήγησε τους λόγους.

Κι αυτό, είναι μια μεγάλη αλήθεια, καθώς η αντίσταση κατά των δικτατορικών αποφάσεων που επιβάλλονται από την κυβέρνηση προς τον λαό, δεν είναι η αναμενόμενη.

Απέδωσε τεράστιες ευθύνες στην εκκλησία και στην Ιερά Σύνοδο, όχι μόνον για την αποδοχή του κλεισίματος των ναών στην περίοδο της καραντίνας, αλλά και στην σιωπή τους ακόμα και στην ύπαρξη μεγαφώνων!

Ακόμα και στο μείζον θέμα των λαθροεισβολέων, αναφέρθηκε ο Καθηγητής, και αποκάλυψε έναν διάλογο που είχε με την πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, στην οποία είχε εκφράσει την βαθιά του ανησυχία για την αύξηση των αφίξεων των λαθρομεταναστών.

Η απάντηση που έλαβε από την Ξένη Δημητρίου, του προκάλεσε τεράστια έκπληξη.

“Δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, εκτός από το να τους αφομοιώσουμε και να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας”!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και στο σημείο αυτό, να συμπληρώσω εγώ: “Αυτές τις διαταγές είχε η μαντάμ, αυτές προέβαλε! Και η απάντησή της, δείχνει όχι μόνον το μέγεθος της διαπλοκής της δικαστικής εξουσίας με την πολιτική, αλλά και τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ της…”.

 

“Κυβερνιόμαστε από … ΑΟΡΑΤΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ .Το θέατρο σκιών, είναι πολύ έκδηλο πλέον. Ποιοί βρίσκονται από πίσω, δεν μπορώ να ξέρω. Γνωρίζω όμως ως πολίτης, πως βιώνουμε πράξεις μαριονετών”, δήλωσε ο κ. Βαθιώτης, και αναφέρθηκε στην ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, με τα μέτρα που του επιβάλουν οι κυβερνώντες και οι λοιμωξιολόγοι, παραπέμποντας και στις πρόσφατες προτάσεις του “επιστήμονα” λοιμωξιολόγου Νίκου Σύψα, “να φοράμε μάσκες και μέσα στο σπίτι και να μην αγκαλι΄ζουμε, ούτε να φιλάμε τα παιδιά μας”…

Απαντώντας στο ερώτημα του κ. Παπαζαφειρίου για τις ποινικές ευθύνες στο ζήτημα των μασκών, ο κ. Βαθιώτης επεσήμανε πως:

“ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

Η ΜΑΣΚΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και  δυστυχώς αν και το έχω αναδείξει πολλάκις στα άρθρα μου, ουδείς ασχολείται μ’ αυτό…

Ποτέ δεν περίμενα ότι οι έλληνες πολίτες θα δέχονταν τον ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ και ότι θα αποδέχονταν να υποβάλλονται σ’ αυτό το καθημερινό μαρτύριο”.

Κάθετος ήταν ο κ. Βαθιώτης και στις ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ, ενώ επεσήμανε πως στην Επιτροπή, έπρεπε να έχουν ενταχθεί και νομικοί που θα εισακούονταν σε ό,τι αποφασίζουν οι λοιμωξιολόγοι  και να γίνονται καθημερινές σταθμίσεις.

Και στο σημείο αυτό, θα θέσω το δικό μου προσωπικό ερώτημα ως ενεργός πολίτης και ως δημοσιογράφος;

“ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΙΩΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ”;

Από την πλευρά του ο κ. Βαθιώτης, τόνισε πως “ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ Α’ Ή ΤΟ Β'”… ενώ υπεραμύνθηκε του δικαιώματος του λαού, λέγοντας: “ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ …”ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ” ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ…”

Σκληρός κατήγορος των δικαστών και εισαγγελέων ήταν ο κ. Καθηγητής, αναφερόμενος στο θέμα της μάσκας:

“Όταν δεν έχουμε καταλάβει πόσο κινδυνεύουμε από την μάσκα, και πόσο θίγεται η ανθρώπινη αξιοπρέπειά μας, πώς έρχονται οι δικαστές και οι εισαγγελείς και λένε.. “απαγορεύεται να κρίνεις το μέτρο της μάσκας;;;”

Από την πλευρά της η κ. Σουφλή, συνδέοντας τα εθνικά θέματα και την σχέση τους με τον κορονοϊό, αναφέρθηκε με έμφαση στις δυο εκφράσεις του κ. Βαθιώτη, περί “σχεδίου αφυδάτωσης του λαού και στον αόρατο μαριονετίστα”, λέγοντας πως “αυτά είναι αλληλένδετα” και ότι “η Ελλάδα, είναι ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ στην σκακιέρα της ελίτ της παγκοσμιοποίησης”, κάνοντας λόγο για  έναν ανηλεή πόλεμο σε όλα τα μέτωπα, που εκφράζεται ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΑ, με την επέλαση του Ισλάμ, που καταπατεί κάθε έννοια συνόρων και εθνικής κυριαρχίας.

“Εδώ και δεκαετίες, η Ελλάδα δέχθηκε τον ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ της, μέσα από την Παιδεία της και την κοινωνία της” τόνισε η κυρία Σουφλή, αναφέροντας ως παράδειγμα την αφαίρεση των Ελλήνων ποιητών και των λογοτεχνών από τα εκπαιδευτικά βιβλία, και κατηγόρησε την αφωνία γονέων και εκπαιδευτικών στην αλλοίωση της Εθνικής Παιδείας.

Από την πλευρά του, ο Καθηγητής κ. Βαθιώτης, αναφέρθηκε στην ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ και στην εφαρμογή του από την δικαιοσύνη “κατ’ όπως συμφέρει”!!!!!!!!!!!!!!!!

“Έχω γράψει εκατοντάδες άρθρα στα νομικά περιοδικά, προκειμένου να καταδείξω τις ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΑ, ΤΑ ΕΦΕΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.

Συνεπώς η  νομολογία μας, είχε πρόβλημα όλα τα προηγούμενα χρόνια και αυτή τη στιγμή, βιώνουμε το πρόβλημα”, τόνισε. 

Αναφερόμενος στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ο κ. Βαθιώτης επεσήμανε πως “Έχουμε τρομερό έλλειμμα εμπιστοσύνης και ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ”.

Ο κ. Βαθιώτης, πρότεινε την σύσταση ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΙ ΤΗ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ και έθεσε καίρια ερωτήματα και το ζητούμενο επί του ρόλου αυτής της Επιτροπής.

Από την πλευρά της, η κ. Σουφλή, τόνισε με έμφαση, πως “Καμία κυβέρνηση.. κανένας πρωθυπουργός… κανένας Πρόεδρος Δημοκρατίας, δεν θα μπορούσε να κινηθεί σε βάρος της Ελλάδος και των συμφερόντων του Ελληνικού λαού, αν υπήρχε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Είμαστε οι πρότελευταίοι της λίστας παγκοσμίως,  στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ κι αυτό τα λέει όλα”.

Στους τρεις πυλώνες της εκάστοτε κυβέρνησης αναφέρθηκε η κ. Σουφλή.

Στην ανεπαρκή και διεφθαρμένη δικαιοσύνη με τα παραδικαστικά της, στις “διανοούμενες πόρνες” της δημοσιογραφίας και στην ένοχη σιωπή και συνέργεια της Εκκλησίας.

“Αυτοί οι τρεις πυλώνες, έχουν καταργήσει στην πράξη την Δημοκρατία”, τόνισε η κ. Σουφλή.

“Επιβάλλεται οι καθαρές και έντιμες φωνές , να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, έξω από κόμματα και να αφυπνίσουμε όσους περισσότερους μπορουμε, γιατί είναι τραγικό το γεγονός, ότι οι ίδιοι οι γονείς, φοράνε στα παιδιά τους μάσκα και τα πηγαίνουν στο σχολείο.

Για μένα, είναι ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ”, επεσήμανε με έμφαση η κ. Σουφλή

“Μετά τις δηλώσεις Σύψα για τα παιδιά μας και το πως πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε, θα έπρεπε να έχει γίνει επανάσταση από τους συναδέλφους μου, που θα προκαλούσε σεισμό. Αλλά, σχεδόν κανείς δεν μίλησε γι αυτό”, είπε ο κ. Καθηγητής.

Ο κ. Βαθιώτης, αναφέρθηκε και στον “ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ”, έκφραση του πρωθυπουργού Μητσοτάκη στις 17 Μαρτίου προς τον Μακρόν, και υπενθύμισε πως η έκφραση αυτή, είχε χρησιμοποιηθεί και κατά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους στην Αμερική το 2001, αλλά και στο περιορισμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που ακολούθησε σε παγκόσμια κλίμακα, υποτίθεται κατά της τρομοκρατίας.

Συνέδεσε δε εκείνον τον “ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ” με τον COVID -19, αφήνοντας πολλές αιχμές, για … κοινό ΚΩΔΙΚΟ, που στοχεύει σε νέο περιορισμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων…

 

“Βαδίζουμε προς τον Καιάδα και στην απόλυτη σκλαβιά.

Εάν ο κόσμος δεν αφυπνιστεί , είμαστε τελειωμένοι”, τόνισε από την πλευρά της η κ. Σουφλή

 

Ακούστε το βίντεο εδώ από το 1.13΄.00″

 

Προβολές : 1,474


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα