Σημαντικές πληροφορίες από τον Μάριο για τις ΗΠΑ, και ύμνος στην παραίτηση του Καθηγητή Κωνσταντίνου Βαθιώτη. “Τίμησε τα παντελόνια που φοράει”. (βίντεο)

Σημαντικές πληροφορίες από τον Μάριο για τις ΗΠΑ, και ύμνος στην παραίτηση του Καθηγητή Κωνσταντίνου Βαθιώτη. “Τίμησε τα παντελόνια που φοράει”. (βίντεο)

10 Φεβρουαρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:532
Μοίρασέ το

 

Στην Αμερική που ζει και …χορεύει στους ρυθμούς του επερχόμενου εμφύλιου, υπάρχει τρομακτική αύξηση στις πωλήσεις όπλων, αναφέρθηκε στο νέο του βίντεο ο γνωστός μας πλέον Μάριος, τα βίντεο του οποίου γίνονται πόλος έλξης και ενημέρωσης.

 

Όλα δείχνουν πως στις άμεσα επόμενες μέρες, θα συμβούν πολλά και σημαντικά γεγονότα.

Στις ΗΠΑ, ο Μπάιντεν ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ.

Πρόσφατα έγινε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ πρακτόρων του βαθέως κράτους και του νέου που αναδύεται σιγά σιγά αλλά σταθερά.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Μάριος δίνει σημαντικές πληροφορίες και για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης κορονοϊού, και τις αρπαγές παιδιών από τις μητέρες τους.

Με ιδιαίτερα θετικά λόγια, αναφέρθηκε στην παραίτηση του Καθηγητή Κωνσταντίνου Βαθιώτη, ο Μάριος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “ΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ” καλώντας παράλληλα τους Καθηγητές των Πανεπιστημίων να παραιτηθούν ως πράξη αντίστασης του ολοκληρωτικού καθεστώτος.

Παρακολουθείστε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο του Μάριου. στο οποίο δίνει σημαντικές πληροφορίες για τα τεκταινόμενα στις ΗΠΑ… και για την επερχόμενη εκεί καταιγίδα πολιτικών εξελίξεων.

Με το καλό και στην Πατρίδα μας, να ξεβρωμίσει ο τόπος.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΝΕΚΡΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ FBI ΣΕ “ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ”

 

Προβολές : 532


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα