Σκάνδαλα Λιγνάδη – παιδεραστίας και υπόθεση Κουφοντίνα, δυναμιτίζουν τις σχέσεις Σαμαρικών με Μητσοτάκη

Σκάνδαλα Λιγνάδη – παιδεραστίας και υπόθεση Κουφοντίνα, δυναμιτίζουν τις σχέσεις Σαμαρικών με Μητσοτάκη

3 Μαρτίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:218
Μοίρασέ το

«Επικίνδυνοι άνθρωποι -Παραλύουν τη χώρα για να επισκιάσουν τα εγκληματικά λάθη τους»

«Εργαλειοποιεί την υπόθεση Δ.Κουφοντίνα σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξει η αρνητική ατζέντα που κοντεύει να ρίξει την κυβέρνηση», γράφει η σαμαρική πτέρυγα της ΝΔ

Όλα δείχνουν πως ο Αντώνης Σαμαράς και η Σαμαρική πτέρυγα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, πήραν το πράσινο φως να ρίξουν την κυβέρνηση του Μητσοτάκη.

Όλα βάσει σχεδίου, για να συντομευθούν οι εκλογές ή και να πάμε σε μια οικουμενική κυβέρνηση άνευ εκλογών, προκειμένου να επέλθει ο μεγαλύτερος ακρωτηριασμός της Πατρίδας μας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως όλα δείχνουν, δεν θα ικανοποιήσει το αίτημα του Κουφοντίνα για μεταφορά στον Κορυδαλλό και θα τον αφήσει να πεθάνει, προκειμένου να επιτευχθεί το σχέδιο του αόρατου μαριονετίστα” από τη μια το παρακράτος να καίει και να καταστρέφει την Ελλάδα, και από την άλλη να γίνει εισβολή των Τούρκων στο Αιγαίο, με παράλληλη εξέγερση των λαθροεισβολέων.

Και μπορεί το σχέδιο των σατανιστών που κυβερνούν όχι μόνον την Ελλάδα, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, να φαντάζει εφιαλτικό, αλλά θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα.

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ, ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Νέα «βόμβα» από την σαμαρική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία κάνει επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή την υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα. 

Η ΝΔ «βράζει», αυτό είναι ξεκάθαρο και ολοένα και περισσότερα «γαλάζια» στελέχη στρέφονται κατά του Κ.Μητσοτάκη.

Η ιστοσελίδα «antinews.gr» η οποία μεταφέρει τις απόψεις του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά έχει άρθρο με τίτλο «ο ολετήρας της Νέας Δημοκρατίας;» και τονίζει πως ο Κ.Μητσοτάκης «έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο της διακυβέρνησης διολισθαίνοντας στο χάος που ο ίδιος προκάλεσε, λόγω ανικανότητας, εμμονών και υποτέλειας».

Ενώ προσθέτει πως «εργαλειοποιεί την υπόθεση Κουφοντίνα σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξει η αρνητική ατζέντα που κοντεύει να ρίξει την κυβέρνηση».

Παράλληλα επισημαίνει πως «πρόκειται πραγματικά για επικίνδυνους ανθρώπους, που προτιμούν να παραλύσει η χώρα για να επισκιάσουν τα εγκληματικά λάθη τους ευελπιστώντας ότι θα λάβουν τη στήριξη των νοικοκυραίων, από το να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την αχρείαστη με δική τους υπαιτιότητα διελκυστίνδα», συμπληρώνοντας ότι «η χώρα θα καταντήσει άντρο των μπαχαλάκηδων».

Αναλυτικά το άρθρο

«Η ιστορία έχει αποδείξει ότι ικανός ηγέτης είναι αυτός που κλείνει μέτωπα, όχι αυτός που ανοίγει.

Δυστυχώς, ο Μητσοτάκης ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.

Ο οποίος πλέον έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο της διακυβέρνησης διολισθαίνοντας στο χάος που ο ίδιος προκάλεσε, λόγω ανικανότητας, εμμονών και υποτέλειας.

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Υπάρχει περίπτωση να συνετιστεί μπας και αντιστραφεί η πορεία προς τον γκρεμό;

Πολύ φοβούμαστε πως όχι. Με τα συμφραζόμενα να δείχνουν, ότι είναι ζήτημα χρόνου πια, λαός και χώρα να γκρεμοτσακιστούν.

Τρανή απόδειξη η ανήθικη εργαλειοποίηση της υπόθεσης Κουφοντίνα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξει η αρνητική ατζέντα που κοντεύει να ρίξει την κυβέρνηση.

Μέχρι και ο Σπύρος Δημητριάδης, πατέρας του δεξιού χεριού του πρωθυπουργού (επιστήθιος φίλος του Παύλου Μπακογιάννη και μεταξύ αυτών που κρατούσαν το φέρετρο στην κηδεία του) αγανάκτησε και μέσω ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα κατηγόρησε την κυβέρνηση για σκοπιμότητα.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Το θέμα του Κουφοντίνα το έχουν σχεδιάσει. Θα τον σκοτώσουν και αφενός θα μονοπωλήσει την ατζέντα για καιρό, ώστε να μην ασχολούμαστε με τα χάλια τους, και αφετέρου θα συσπειρώσουν το δεξιό ακροατήριό τους». Λίγο μετά μάλιστα επανήλθε με νεότερη ανάρτηση, τονίζοντας: «Όταν έχεις αποτύχει παντού και για αντιπερισπασμό αφήνεις κάποιον να πεθάνει, ΔΕΝ υπάρχουν λόγια».

Προσέξτε, τα παραπάνω δεν τα λέει ένας πολιτικός αντίπαλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά ο πατέρας του Γρηγόρη Δημητριάδη. Δηλαδή, του… άτυπου αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Συνεπώς, τι χρείαν έχομεν μαρτύρων;

Πρόκειται πραγματικά για επικίνδυνους ανθρώπους, που προτιμούν να παραλύσει η χώρα για να επισκιάσουν τα εγκληματικά λάθη τους ευελπιστώντας ότι θα λάβουν τη στήριξη των νοικοκυραίων, από το να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την αχρείαστη με δική τους υπαιτιότητα διελκυστίνδα.

Διότι κακά τα ψέματα, αν πεθάνει ο Κουφοντίνας θα επαναληφθεί ανάλογο σκηνικό με του ’08, μπορεί και χειρότερο.

Με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος, εν μέσω εμπρησμών να ξεπεταχτεί νέα γενιά τρομοκρατίας. Τα τυφλά χτυπήματα σε αστυνομικά τμήματα… δείχνουν τον δρόμο.

Συν ότι μαζί με την επέτειο του Πολυτεχνείου και του Γρηγορόπουλου θα έχουμε κι αυτή του Κουφοντίνα… κι άντε μετά να σηκώσει κεφάλι η «ανάλγητη» δεξιά.

Για τη χώρα δεν το συζητάμε. Θα καταντήσει άντρο των μπαχαλάκηδων.

Κάτι που στο τέλος θα εξοργίσει τους νοικοκυραίους, οι οποίοι, όπως και το ’08, δεν θα στραφούν κατά των εμπρηστών, αλλά κατά του πρωθυπουργού που ανήμπορος θα βλέπει τις φλόγες να καταστρέφουν τα πάντα.

Ας ελπίσουμε, έστω και τελευταία στιγμή, ότι ο πρωθυπουργός θα αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης και θα εγκαταλείψει πάραυτα τους άθλιους πολιτικούς τακτικισμούς.

Όμως, όπως είπαμε, τα συνεχώς αυξανόμενα κυβερνητικά αδιέξοδα ενδεχομένως δεν θα του επιτρέψουν να ενεργήσει ορθολογιστικά και πιθανότατα θα προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Ανοίγοντας ένα ακόμα, ίσως αιματηρό, μέτωπο.

Κι όλα αυτά την ώρα που η κυβέρνηση βουλιάζει στον βούρκο της υπόθεσης Λιγνάδη, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να παραιτείται από την ψυχολογική πίεση, σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις δυο μήνες(!!!) μετά τον διορισμό του.

Με έναν λαό να βαδίζει στο άγνωστο σε καθεστώς παρατεταμένης καραντίνας και έναν νέο γύρο φτώχιας να καραδοκεί απειλητικά.

Με μια νέα εθνική ταπείνωση στα σκαριά (διαβάστε εδώ για το… αιγυπτιακό μπαϊράκι που φανερώνει ότι το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο. Κατόπιν αναλογιστείτε πόσο θα μειωνόταν η κυριαρχία μας, αν η συμφωνία με την Αίγυπτο δεν ήταν… πατριωτική).

Και τους «πρόσφυγες» από χώρες που δεν έχουν πόλεμο… στα κάγκελα, καθώς θα είναι αδύνατο να ενσωματωθούν ένεκα της επαπειλούμενης νέας οικονομικής δυσπραγίας.

Κοίτα να δεις που ο Τσίπρας θα αναστηθεί και δη αυτοδύναμος!!!

Ουάου που θα έλεγε και μια ψυχή, η οποία αντιλαμβάνεται προς τα που οδεύουν τα πράγματα και σπεύδει να πιάσει εκ νέου στασίδι.

Λέτε ο Μητσοτάκης από μεγάλος τιμονιέρης να καταντήσει ο ολετήρας της Νέας Δημοκρατίας;

 

Ας όψεται ο Σαμαράς… αλλά δεν είναι της παρούσης…»

 

Πηγή

Προβολές : 218


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα