Σκέψου έναν άνθρωπο που θα σε εμπνεύσει να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Σκέψου έναν άνθρωπο που θα σε εμπνεύσει να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

19 Μαρτίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:133
Μοίρασέ το

Σκέψου έναν άνθρωπο που θα μπορείς να ποντάρεις όλο σου το βιός, όλη σου την περιουσία, όλο σου το είναι, στο ότι δεν θα σε πουλήσει.

Δεν θα σε προδώσει. Δεν θα σε κομματιάσει για να ικανοποιήσει τον αρρωστημένο του εγωισμό.

 

 

 

 

Δύσκολο εγχείρημα, γιατί οι άνθρωποι έχουν τόσο εγωισμό μέσα τους, που δεν τους αφήνει να πάνε ένα βήμα παραπέρα.

Γι αυτό και η σκέψη, θέλει πολύ να φτάσει στην … πράξη…

 

Καλλιόπη

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καρύδης

 

Σκέψου έναν άνθρωπο που θα γίνει κομμάτι από τα όνειρά σου.

Έναν άνθρωπο που στα αδιέξοδά σου, δεν θα το βάλει στα πόδια, αλλά θα μείνει.

Θα μείνει να παλέψετε μαζί, κι ας χάσετε.

Θα γίνει η λύση στο πρόβλημά σου κι όχι το πρόβλημα στη λύση σου.

Θα είναι εκεί, παντός καιρού! Όχι μόνο στις λιακάδες, αλλά και στις μέρες που η βροχή θα μουλιάζει και το τελευταίο σου κύτταρο.

Θα είναι δρόμος για να περπατήσεις και λόγος για να φτάσεις σε μέρη που ποτέ δεν τόλμησες να φανταστείς.

Ένας άνθρωπος που θα σε εμπνεύσει να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, γιατί θα σε έχει αποδεχτεί έτσι όπως είσαι! Θα σε αποδεχτεί στο ολόκληρό σου και θα γίνει ο λόγος για να γίνεις η τελειότητά σου.

Σκέψου έναν άνθρωπο που θα μπορείς να ποντάρεις όλο σου το βιός, όλη σου την περιουσία, όλο σου το είναι, στο ότι δεν θα σε πουλήσει. Δεν θα σε προδώσει. Δεν θα σε κομματιάσει για να ικανοποιήσει τον αρρωστημένο του εγωισμό.

Σκέψου έναν άνθρωπο, που θα μπορέσεις να αγαπήσεις και να σε αγαπήσει, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

 

 

Πηγή

Προβολές : 133


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα