”ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ”… ΤΟ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΟ ”ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”!!

”ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ”… ΤΟ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΟ ”ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”!!

14 Μαΐου, 2021 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:493
Μοίρασέ το

Γάζα:14 παιδιά δολοφονήθηκαν από τυφλά χτυπήματα Ισραηλινών. 53 νεκροί!!

Αιματηρές εισβολές σε ευκτήριους οίκους είτε είναι συναγωγές είτε εκκλησίες είτε τζαμιά ανά τον κόσμο μόνο οι τρομοκράτες φονταμενταλιστές κάνουν….

Είναι τυχαίο που τους μισούν όλοι οι λαοί της γης;

Είναι τυχαίο που πίσω από κάθε κακό, αιματηρό και δόλιο στην ανθρωπότητα, βρίσκονται αυτοί;;;

Οι ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει με μαχητικά αστικές ζώνες στη Γάζα.

Πολυκατοικίες καταρρέουν, πολυσύχναστοι δρόμοι γεμίζουν πτώματα.

14 παιδιά δολοφονήθηκαν από τυφλά χτυπήματα Ισραηλινών.

53 νεκροί!!

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας που εδρεύει στη Γάζα σκοτώθηκαν 53 άτομα εκ των οποίων 14 παιδιά, και τραυματίστηκαν 320 από επιδρομές της IDF…

ΤΟ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΟ ”ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”!!..

Έτσι είναι τα πραγματικά παιδιά τα αθώα παιδιά…τα μη μεταλλαγμένα..

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Εγκλήματα πολέμου…

Η Ρέιμα Σαντ, Παλαιστίνια δημοσιογράφος και τα δύο της παιδιά σκοτώθηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επίθεση στο διαμέρισμά τους στη γειτονιά Ταλ αλ Χάουα της Γάζας.

Ο σύζυγος της Σαντ υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς….

Eίναι η πιο σοβαρή κλιμάκωση από τον πόλεμο του 2014…

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή τελευταία Παρασκευή του Ιερού Μήνα Ραμαζανιού για Μουσουλμάνους όταν έγινε μια πρώτη απρόκλητη βίαιη εισβολή κι επίθεση ως και σε γυναικόπαιδα εντός του τεμένους Αλ Ακσά 3ου πιο υψηλού τόπου λατρείας στο ισλάμ…

Οι θρησκευτικές ελευθερίες η ελευθερία θρησκευτικής συνείδησης η ανεμπόδιστη λατρεία πρέπει να γίνονται σεβαστές.

Peut être une image de enfant et texte qui dit ’PHOTO BELAL KHALED’

Αιματηρές εισβολές σε ευκτήριους οίκους είτε είναι συναγωγές είτε εκκλησίες είτε τζαμιά ανά τον κόσμο μόνο οι τρομοκράτες φονταμενταλιστές κάνουν….

Κομβόι τεθωρακισμένων και βαρύ πυροβολικό συρρέουν στα νότια σύνορα του Ισραήλ με τη Gaza Ορισμένες μονάδες πήραν δράση με προκαταρκτικούς βομβαρδισμούς!
Οι ισραηλινές στρατιωτικές προετοιμασίες οδηγούν στην πεποίθηση ότι το Ισραήλ ετοιμάζεται για επίγειες χειρουργικές επεμβάσεις, όπου έμπειροι αλεξιπτωτιστές θα μπορούσαν να επέμβουν υποστηριζόμενοι από μαζικά στρατεύματα στα σύνορα της Γάζας! Προχωρούμε προς έναν πόλεμο από θάλασσα γη κι αέρα!

Δεδομένου ότι όλοι οι Παλαιστίνιοι είναι ενωμένοι για πρώτη φορά και το Ισραήλ ταυτόχρονα αποσύρει δυνάμεις από τα σύνορά του στην ενδοχώρα και σήμερα το πρωί εκατοντάδες πύραυλοι εκτοξεύθηκαν στο TelAviv, η Hezbollah θα μπορούσε να μπει στη διαμάχη ανά πάσα στιγμή!

Αυτό σημαίνει ότι συμπαρασύρεται και ο Λίβανος ..

Ο ισραηλινός στρατιωτικός εκπρόσωπος αναγνωρίζει ότι το Ισραήλ ήταν ο στόχος 1.050 πυραύλων, 200 εκ των οποίων έπεσαν στην επικράτεια της Gaza!

Σύμφωνα με έναν Παλαιστίνιο εκπρόσωπο, χρησιμοποιήθηκαν δώδεκα τύποι πυραύλων!

Ειδικές δυνάμεις του Ισραήλ που μπήκαν σαν κατακτητές ανέκτησαν τον έλεγχο της πόλης Λοντ..

Εικόνα

 

Πηγή

 

Προβολές : 493


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα