ΣΟΚ! Νέα κατάθεση-σοκ για τον εκλεκτό της κυβέρνησης Δ.Λιγνάδη: «Έδινε σε παιδιά ναρκωτικά & τους πρότεινε ερωτικές πράξεις»

ΣΟΚ! Νέα κατάθεση-σοκ για τον εκλεκτό της κυβέρνησης Δ.Λιγνάδη: «Έδινε σε παιδιά ναρκωτικά & τους πρότεινε ερωτικές πράξεις»

20 Φεβρουαρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:330
Μοίρασέ το

Ο μάρτυρας φέρεται να υποστήριξε ακόμη ότι είχε βρεθεί και ο ίδιος το σπίτι του σκηνοθέτη, μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομηλίκους του και πως εκείνος τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες κι έπειτα τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.

 

 

 

 

 

Κι αυτό το ανθρωπόμορφο κτήνος, που η διεστραμμένη συμμορία του Εφιαλτάκη, διόρισε ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ στο Εθνικό Θέατρο για λόγους… “δημοσίου συμφέροντος”, το καλύπτουν μια βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ και το συμβουλεύει ένας συνταγματολόγος και πρωην ισχυρός “άνδρας” του ΠΑΣΟΚ!

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΡΙΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Διορίστηκε για λόγους… “δημοσίου συμφέροντος”!!!

Από πότε ένας διεστραμμένος παιδοβιαστής αποτελεί … δημόσιο συμφέρον;;;

 

Υ.Γ.2. Βγες έξω ρε ΚΑΘΑΡΜΑ ΛΙΓΝΑΔΗ.

ΒΓΕΣ, ΖΗΤΑ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ, ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ.

 

Σημαντική κατάθεση σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη, φέρεται να δόθηκε χθες το βράδυ στον αρμόδιο εισαγγελέα από νεαρό άνδρα ο οποίος επιβεβαίωσε πολλές από τις καταγγελίες του 25χρονου.

Να σημειωθεί πως ο 25χρονος χθες κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο μηνυτής υποστηρίζει ότι ο σκηνοθέτης όταν ήταν 14 ετών το 2010 τον βίασε αφού πρώτα το προσέγγισε και του υποσχέθηκε καριέρα στο χώρο του θεάτρου. 

Το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί. 

Τώρα, ο νέος μάρτυρας που κλήθηκε στην εισαγγελία, υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες πως ο 25χρονος μηνυτής λέει αλήθεια για τον βιασμό του από τον σκηνοθέτη.

Ο μάρτυρας φέρεται να υποστήριξε ακόμη ότι είχε βρεθεί και ο ίδιος το σπίτι του σκηνοθέτη, μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομηλίκους του και πως εκείνος τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες κι έπειτα τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.

Τέλος ο μάρτυρας φέρεται να υποστήριξε ότι η παρέα έφυγε αμέσως από το σπίτι και ο ίδιος δεν ξαναπήγε ποτέ.

Ο νέος μάρτυρας, δηλαδή, επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του 25χρονου κρίνοντας από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη όπως ο ίδιος την αντιλήφθηκε όταν πήγε στο σπίτι του μαζί με τα άλλα άτομα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης διορίστηκε από την κυβέρνηση απευθείας ως διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου για «λόγους δημοσίου συμφέροντος», ενώ πριν περίπου 8 χρόνια είχε μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών μετά από καταγγελίες ότι μπαινόβγαιναν ανήλικα στο σπίτι του στο Μεταξουργείο από το οποίο ακούγονταν κλάματα και κραυγές, για κάποιο «άγνωστο» λόγο όμως η έρευνα σταμάτησε. 

Επίσης η κυβέρνηση για κάποιο περίεργο λόγο άργησε χαρακτηριστικά να παραιτήσει τον Δημήτρη Λιγνάδη από διευθυντή του Εθνικού, μάλιστα στην αρχή τον κάλυψε, ενώ μέχρι στιγμής δεν παραιτεί ούτε την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη! 

Οι πληροφορίες θέλουν τον κ.Λιγνάδη να έχει βρει τις τελευταίες ώρες καταφύγιο σε σπίτι πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ και να του δίνει συμβουλές κορυφαίος συνταγματολόγος, επίσης πρώην υπουργός.

Πηγή

Προβολές : 330


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα