Σπίτια Ελλήνων στον Έβρο, λεηλατούν οι ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. Εισαγγελέας ακούει;;;

Σπίτια Ελλήνων στον Έβρο, λεηλατούν οι ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. Εισαγγελέας ακούει;;;

17 Φεβρουαρίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:325
Μοίρασέ το

Κατάληψη παράνομων μεταναστών σε σπίτια στο Σουφλί – Άφησαν πίσω τους ένα χάος – Έρχονται στη χώρα και με χιόνια

Πώς τον είπαμε τον “εισαγγελέα” του Αρείου Πάγου από την Μυτιλήνη, που απαγόρευσε με εγκύκλιό του την έξοδο των ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;; (εδώ) και  (εδώ)

Χαράλαμπε Βουρλιώτη, θα σου άρεσε να δεις το σπίτι σου σ’ αυτή την κατάσταση λεηλατημένο από τους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ;;;

Ή ας πούμε να δείτε εσείς οι δικαστές και εισαγγελείς, σφαγμένους ή βιασμένους, από αυτά τα κτήνη;;;

Προσωπικά, σας το εύχομαι με όλη μου την ψυχή, γιατί είστε συναυτουργοί  στα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ της Πατρίδας μας και του λαού μας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ακατοίκητα σπίτια, των οποίων οι ιδιοκτήτες λείπουν στην Αθήνα, βρήκαν παράνομοι μετανάστες στο Σουφλί του Έβρου.

Οι αλλοδαποί έκαναν κατάληψη στα σπίτια για να… ζεσταθούν, αφήνοντας πίσω τους ένας πραγματικό χάος. 

Ούτε οι χιονοπτώσεις, ούτε το πολικό κρύο που επικρατούν στον Έβρο εδώ και μέρες, αλλά ούτε και ο “φουσκωμένος” ποταμός, μπορούν να αποτρέψουν την εισβολή παράνομων μεταναστών από την Τουρκία και οι ροές συνεχίζονται.

Οι κάτοικοι, κυρίως στα χωριά του ορεινού όγκου του Σουφλίου τους βλέπουν να κυκλοφορούν στους χιονισμένους δρόμους, αφού είτε περνούν από την περιοχή μεταξύ Διδυμοτείχου-Σουφλίου μέσω του ποταμού Έβρου (Λάβαρα, Μάνδρα, Αμόριο), είτε και από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, όπου τους μεταφέρουν Βούλγαροι διακινητές οι οποίοι τους περνούν από τα δικά τους σύνορα με την Τουρκία. Βλέπετε η χώρα τους δεν είναι στην συνθήκη Σέγκεν και οι αλλοδαποί προτιμούν την Ελλάδα.

Αρκετοί μπαίνουν σε ακατοίκητα σπίτια, στα οποία πλησιάζουν και αν αντιληφθούν ότι δεν υπάρχει κάποιος να μένει, εισβάλλουν για να προφυλαχθούν από το κρύο και να παραμείνουν μέχρι να συνεχίσουν την πορεία τους για το εσωτερικό της χώρας. Κατά την παραμονή τους όμως προκαλούν φθορές και καταστροφές.

Αυτό συνέβη και στο σπίτι που βλέπετε, το οποίο βρίσκεται στο χωριό Μεγάλο Δέρειο Σουφλίου. Μπήκαν μέσα και μάλιστα προκειμένου να μην βγαίνουν έξω ούτε για την… ανάγκη τους και τους αντιληφθούν οι κάτοικοι, ουρούσαν μέσα σε μπουκάλια τα οποία και παράτησαν μέσα στο σπίτι.

Το συγκεκριμένο σπίτι ανήκει σε οικογένεια που μένει στην Αθήνα, αλλά συγχωριανός τους ο οποίος αντιλήφθηκε κίνηση και πήγε να δει τι συμβαίνει, αντίκρυσε την κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το Evros-news.gr. Ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες στην Αθήνα και τους έστειλε αυτές τις φωτογραφίες και φυσικά αυτοί έπαθαν… σοκ με την κατάσταση που το παράτησαν οι παράνομοι μετανάστες.

 

Πηγή

Προβολές : 325


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα