ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΝΗΛΕΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΩΓΜΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ Α΄ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΛΑΜΠΡΟΥ

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΝΗΛΕΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΩΓΜΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ Α΄ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΛΑΜΠΡΟΥ

31 Μαΐου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:451
Μοίρασέ το

 

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟ 2015 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΠΙΔΙΔΕΙ ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΟ ΧΟΥΡΣΑΛΙΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΩΝ

 

 

 

 

 

 

Επί σειρά ετών, οι ετήσιες Εκθέσεις του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, είχε ως πρώτο χώρο διαφθοράς στην κορυφή, την ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Η ιστορία της κ. Γωγώς Κουτσολάμπρου, απλά επιβεβαιώνει την εκτεταμένη διαφθορά πίσω από την βιτρίνα των δημαρχείων όλης της χώρας.

Ένα καθεστώς διαφθοράς και διαπλοκής είναι βαθιά ριζωμένο πίσω από τις κλειστές πόρτες των γραφείων των δημαρχείων.

Έχοντας επί σειρά ετών ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ανατολικής Αττικής με την εφημερίδα μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ελάχιστα ήταν τα δημοσιεύματα που αναδείκνυαν την θετική πλευρά. Η συντριπτική πλειοψηφία, αφορούσε ΣΚΑΝΔΑΛΑ… ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΝΟΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.

Δεν με ξαφνιάζει ως εκ τούτου ο Γολγοθάς της κ. Γωγώς Κουτσολάμπρου από τους τοπικούς άρχοντες, ούτε “η κλίκα” των συναδέλφων της εναντίον της, από τη στιγμή που αποφάσισε να καταγγείλει τα κακώς κείμενα.

Ποιός είπε πως η ΟΜΕΡΤΑ, είναι μόνον για τους Μαφιόζους;

Ποιός είπε πως η ΚΑΜΟΡΑ, δεν βρίσκεται ως γάγγραινα στον χώρο και της τοπικής αυτοδιοίκησης, από την  στιγμή που αυτή αποτελεί μικρογραφία της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Προσωπικά της εύχομαι να φέρει σύντομα σε πέρας και νικηφόρα τον πολυετή αγώνα της.

Θα πρέπει όμως να οπλιστεί με θάρρος, γιατί “έκανε το λάθος” να τα βάλει με συμφέροντα… κι αυτό έχει βαρύ κόστος… και δυστυχώς μιλώ εκ πείρας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Η Γεωργία Κουτσολάμπρου είναι δημόσιος λειτουργός από αυτούς που θα ήθελαν οι πολίτες να στελεχώνουν τις θέσεις ευθύνης του Δημοσίου.

Είναι προϊσταμένη του Α΄ Βρεφικού Σταθμού του Δήμου Κορυδαλλού και έχει προσφέρει πολύ σημαντικό έργο από τη θέση αυτή, στον Δήμο Κορυδαλλού, στους γονείς και τα παιδιά.

Το 2015 έκανε το “λάθος” να υποβάλει αναφορές στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση με αντικείμενο πολύ σοβαρά διοικητικά και λειτουργικά προβλήματα στην υπηρεσία της, ακόμη και για ληγμένα τρόφιμα στα παιδιά ή και αντιπαιδαγωγικές συμπεριφορές των εργαζομένων στον βρεφονηπιακό σταθμό του οποίου προΐσταται.

αποκεντρωμένη-διοίκηση-αττικής

Από τότε, όπως καταγγέλλει, άρχισε διωγμός σε βάρος της από μία ομάδα εργαζομένων στον Δήμο και τον πρώην δήμαρχο.

Ο διωγμός αυτός είχε δραματικές συνέπειες, τόσο στην άσκηση των καθηκόντων της όσο και στην οικογενειακή ζωή της, κυρίως δε στο ανήλικο παιδί της, το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στο πλαίσιο του διωγμού αυτού, μεταξύ άλλων και πέραν της σφοδρής δικαστικής αντιδικίας της με τον πρώην δήμαρχο και την ομάδα αυτή των εργαζομένων γύρω από αυτόν, της επιβλήθηκαν δύο ποινές. 

Η πρώτη ποινή ήταν στέρηση μισθού. Η δεύτερη ήταν η θέση της σε δυνητική αργία δύο ετών.

Όπως αναφέρει σε εξώδικη καταγγελία της που επιδίδεται αύριο το πρωί στον νυν δήμαρχο Κορυδαλλού, Νίκο Χουρσαλιά, και οι δύο ποινές είναι παράνομες:

“Όπως γνωρίζετε, με έγγραφό μου προς εσάς και τον τότε αρμόδιο αντιδήμαρχο …, τον 10ο/2019 και τον 12ο/2019 αντίστοιχα, κατήγγειλα τον επί σειρά ετών διωγμό που υφίσταμαι στην υπηρεσία μου και ζήτησα την διαγραφή των παρανόμων σε βάρος μου ποινών, ήτοι της στέρησης μισθού ενός μηνός και της δυνητικής αργίας δύο ετών.

Εις ό,τι αφορά στην πρώτη περίπτωση, της πειθαρχικής απόφασης του πρώην δημάρχου περί στέρησης μισθού ενός μηνός, έχει επέλθει παραγραφή, δεδομένου ότι σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 10 του νόμου 4530/2018, πειθαρχικά παραπτώματα ή ποινές παραγράφονται μετά από 3 έτη από την ημέρα που φέρεται ότι τελέστηκαν, όπως και τα πειθαρχικά παραπτώματα που έχουν τελεσθεί μέχρι την έναρξη της ισχύος του νόμου, και έχουν παρέλθει τρία έτη από τη μέρα σύνταξης της έκθεσης βεβαίωσης χωρίς να έχει εκδοθεί πειθαρχική απόφαση. Τέτοια απόφαση ουδέποτε εξεδόθη εν προκειμένω, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, και για το λόγο αυτό άλλωστε δεν εφαρμόστηκε ποτέ η σε βάρος μου απόφαση του δημάρχου.

Εις ό,τι αφορά στη δεύτερη περίπτωση και το διοικητικό μέτρο της θέσης μου σε δυνητική αργία δύο ετών, αυτό επεβλήθη με παντελώς αυθαίρετη “απόφαση” που έλαβε σε βάρος μου απευθείας το …Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο !!!

Κύριε Δήμαρχε ,

Τα αίτια του διωγμού που υφίσταμαι όλα αυτά τα έτη είναι γνωστά στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, εντός και εκτός του Δήμου Κορυδαλλού.

Δεν σκοπεύω να επιτρέψω άλλο και από κανέναν την συνέχιση της από ετών σε βάρος μου συντελουμένης αδικίας, η οποία είχε, και εξακολουθεί και έχει, δραματικές συνέπειες στη ζωή τη δική μου, της οικογενείας μου, και ακόμη δραματικότερες στη ζωή του παιδιού μου. Η δε διατήρηση των ανωτέρω ποινών, της μεν παραγραφείσας, της δε παρανόμως επιβληθείσας, όπως επίσης πολύ καλά γνωρίζετε, επηρεάζει αρνητικά και στο μέγιστο βαθμό τη διαδικασία συνταξιοδότησής μου και το ύψος της σύνταξης που θα λάβω.

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

ΣΑΣ ΚΑΛΩ

Όπως προβείτε σε όλες τις εκ του νόμου προβλεπόμενες ενέργειες για την άμεση διαγραφή των ανωτέρω παράνομων σε βάρος μου ποινών.

 

Η κ. Κουτσολάμπρου δηλώνει αποφασισμένη να μην επιτρέψει τη συνέχιση της από ετών, όπως καταγγέλλει, συντελουμένης αδικίας σε βάρος της. Θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα για την αποκατάσταση της νομιμότητας και της πληγείσας προσωπικότητάς της, ώστε να επανακτήσει η οικογένειά της τη χαμένη ηρεμία της.

Καταγγέλλει ότι εξακολουθεί και βιώνει μία κόλαση στον εργασιακό της χώρο, ότι δέχεται bullying, και αυτό που πλέον επιθυμεί είναι να συνταξιοδοτηθεί, να αφήσει πίσω της την κόλαση αυτή που βίωσε και εξακολουθεί και βιώνει, και για τον σκοπό αυτό ζητά αρχικά από τον κ. Χουρσαλιά να ενεργήσει για την διαγραφή των ποινών που παρανόμως, κατά τα όσα αναφέρει στο εξώδικό της, επιβλήθηκαν σε βάρος της, καθώς οι ποινές αυτές έχουν πολύ σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στη διαδικασία συνταξιοδότησής της και στο ύψος της σύνταξης που δικαιούται να λάβει.

Η κ. Κουτσολάμπρου θέλει να φύγει από την υπηρεσία της δικαιωμένη. Και να πάρει το παιδί της να φύγουν από την Αθήνα, όπως την συμβουλεύουν οι γιατροί που το παρακολουθούν.  Με την κίνησή της αυτή του εξωδίκου, δίνει ουσιαστικά μία τελευταία ευκαιρία στον δήμαρχο Κορυδαλλού να απεμπλακεί από την υπόθεση αυτή, ενεργώντας κατά νόμο προς τον σκοπό της διαγραφής των σε βάρος της ποινών και την αποκατάσταση της νομιμότητας εν γένει στην πολύ δυσάρεστη αυτή ιστορία, η οποία σε μένα βεβαίως δεν κάνει καμία ιδιαίτερη εντύπωση, έχοντας αντιμετωπίσει, χρόνια τώρα, τις θλιβερές παθογένειες της δημόσιας διοίκησης.

Ο λαός λέει, για τις περιπτώσεις σαν της κ. Κουτσολάμπρου, “και κερατάς και γδαρμένος”. Αυτό είναι κάτι που η κ. Κουτσολάμπρου δεν θα ανεχθεί άλλο.

Δεν ζητά χάρες, τα κατά νόμο ζητά.

Αλλιώς, με μένα στο πλάι της, είναι αποφασισμένη να το φτάσει μέχρι το τέλος.

Σε όλα τα επίπεδα.

Ώστε αυτό εδώ το δημοσίευμα, θα είναι μόνο η αρχή…

 

 

Πηγή

Προβολές : 451


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα