Στα νύχια της Μπενέ Μπερίτ, και οι Ένοπλες Δυνάμεις, Ελλάδας και Κύπρου! Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΤΟΑ ΕΠΙΘΕΩΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στα νύχια της Μπενέ Μπερίτ, και οι Ένοπλες Δυνάμεις, Ελλάδας και Κύπρου! Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΤΟΑ ΕΠΙΘΕΩΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

26 Δεκεμβρίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,251
Μοίρασέ το

 

Πριν σας παραθέσω την πολύ σημαντική είδηση, θα πρέπει να σας πω δυο λόγια για την Μπενέ Μπερίτ…συμπληρώνοντας την προηγούμενη ανάρτησή μου εδώ

Ή μάλλον να σας δείξω κάποιο πολύ σημαντικό υλικό ώστε να είστε κάπως ενημερωμένοι οι περισσότεροι που δεν γνωρίζουν τι εστί Μπενέ Μπερίτ.

Και ας πάμε στην πρώτη φωτό…

Και μόνον ο τίτλος τα λέει όλα.

Πάμε πιο κάτω… 

Πρόκειται για ένα κεφάλαιο του βιβλίου του Μιλτιάδη Βιτάλη, γιού ευρωδικαστή και ανιψιού πρώην υπουργού με τίτλο “Η ΜΑΣΣΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”, στο οποίο  αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πως και από ποιούς διοικείται η πατρίδα μας. Ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ σπίτι.

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν πρόκειται για ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΥΤΕΥΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ… ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΝΣ.

Και ο πρωθυπουργός μας είναι ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΦΑΜΙΛΙΑ.

Καταλαβαίνετε τώρα, γιατί ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ… 

Και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία και για την δικτατορία του Παπαδόπουλου, κι ας σκούζουν τα απομεινάρια της χρυσής αυγής, υπέρ του Παπαδόπουλου.

Είπαμε… η ΜΠΕΝΕ ΜΠΕΡΙΤ είναι το ΜΑΤΙ του Ισραήλ σ’ ολόκληρο τον κόσμο… 

Ναι… αυτού του Ισραήλ, που ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ… 

ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ “ΑΝΘΡΩΠΟΙ” ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Και πάμε τώρα στην είδηση που πρέπει όλοι να γνωρίζετε και να καταλάβετε ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΜΠΕΝΕ ΜΠΕΡΙΤ…

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ, ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΘΕΪΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΤΟΑ ΕΠΙΘΕΩΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τέταρτη διεθνής αποστολή της Μπενέ Μπερίτ στην Αθήνα

Υπάρχει κανείς που ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι τα δήθεν ελληνικά και κυπριακά κόμματα και τα αποτελέσματα των εκλογών στήνονται και μαγειρεύονται ανάμεσα σε Τελ Αβίβ, Λάνγκλεϊ και Βόξαλ;

 Σε δημοσίευμα της 16.1.2020 του επίσημου ιστότοπου του Ισραηλo-ελληνικού Φόρουμ (Israel-Hellenic Forum) διαβάζουμε ότι η μεγαλύτερη διεθνής τεκτονική εβραϊκή Στοά Μπενέ Μπερίτ (B’nai B’rith International) συμμετείχε στα μέσα Ιανουαρίου του 2020 στη 4η Διεθνή Αποστολή Ηγεσίας στην Αθήνα.

 

Τι σημαίνει “αποστολή ηγεσίας”;

Μια κοινή αντιπροσωπεία Αμερικανο- εβραίων και Αμερικανο-ελλήνων “μυημένων”, η οποία υποτίθεται ότι “αντιπροσωπεύει τη συνεχιζόμενη οργανωτική συνεργασία μεταξύ αυτών των ομάδων και την ευρεία υποστήριξη της διασποράς για την τριμερή συνεργασία μεταξύ Ισραήλ, Κύπρου και Ελλάδας”.

 

Η αντιπροσωπεία δηλώνει ότι “στοχεύει να διερευνήσει τις σημαντικές εξελίξεις στον οικονομικό (επιχειρηματικό και τουριστικό), στον ενεργειακό τομέα και τον τομέα της ασφάλειας μεταξύ των τριών χωρών, μέσω συναντήσεων με υψηλόβαθμους κυβερνητικούς και στρατιωτικούς αξιωματούχους και με επισκέψεις σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις”.

 

Το άρθρο εννοεί φυσικά ότι η “επιθεώρηση” των στρατιωτικών εγκαταστάσεων της Ελλάδας και της Κύπρου γίνεται διότι υπάρχουν “μυημένοι” Έλληνες (;) και Κύπριοι (;) στρατιωτικοί διοικητές που δέχονται να δείξουν τους αμυντικούς εξοπλισμούς μας μέχρι τελευταίας βίδας σε …Ισραηλινούς αξιωματούχους, αλλά ποτέ το αντίθετο.

 

Για να εμπεδώσουμε λοιπόν καλά ποιος κάνει κουμάντο, και φυσικά πάντα υπό τις ευλογίες του εκάστοτε σταθμάρχη του ΝΑΤΟ…

 

Και όσο το ελληνικό πόπολο περιμένει φυλακισμένο στα σπίτια του τα σωτήρια …εμβόλια του Εβραίου Μπουρλά, η Μπενέ Μπερίτ σ’ αυτή της τη “πρωτοβουλία” πλαισιώνεται τοπικά από τον Αμερικανικό Ελληνικό Εκπαιδευτικό Προοδευτικό Σύλλογο (American Hellenic Educational Progressive Association – “Τάγμα” του AHEPA όπως αναφέρει το ίδιο το άθρο), το Ελληνο-Αμερικανικό Ινστιτούτο (American Hellenic Institute – AHI) και τη Διάσκεψη των Προέδρων των Μεγάλων Αμερικανικών Εβραϊκών Οργανώσεων (Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations).

 

Ε, και; θα πείτε. Και τί έγινε; Πού είναι το κατακριτέο, που είναι η αθλιότητα;

 

Η αθλιότητα είναι ότι τέτοιου είδους “αντιπροσωπείες” διοργανώνονται από τους ηγέτες μιας θρησκευτικo-πολιτικής αδελφότητας, και μάλιστα της μεγαλύτερης εβραϊκής Στοάς στον κόσμο.

 

Με ποια δικαιοδοσία μια εβραϊκή τεκτονική Στοά ελέγχει εθνικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις ξένων χωρών;

 

Υπάρχει κανείς που ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι τα δήθεν ελληνικά και κυπριακά κόμματα και τα αποτελέσματα των εκλογών στήνονται και μαγειρεύονται ανάμεσα σε Τελ Αβίβ, Λάνγκλεϊ και Βόξαλ;

 

Στο περιθώριο λοιπόν αυτής της 4ης Διεθνούς Αποστολής Ηγεσίας, οι συνδιοργανωτές του Ισραηλο-ελληνικού Φόρουμ που ήταν οι Άλαν Σνάιντερ και Γιώργος Ν. Τζογόπουλος, συνεργάτης του ΕΛΙΑΜΕΠ https://www.eliamep.gr/members/george-tzogopoulos-bodossakis-foundation-postdoctoral-fellow/, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα Γιόσι Αμράνι, τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρο της Επιτροπής Ελληνο-ισραηλινής Φιλίας στην ελληνική Βουλή Δημήτρη Καιρίδη, τον Πρόεδρο της Διεθνούς Μπενέ Μπερίτ Τσαρλς Κάουφμαν και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Διεθνούς Μπενέ Μπερίτ, Ντανιέλ Μαριασίν.

 

Και εις ανώτερα στους δύο καραμπινάτους προδότες…

 

 Λεζάντα της φωτο του άρθρου:

 

Από αριστερά προς τα δεξιά: Άλαν Σνάιντερ, διευθυντής του Παγκόσμιου Κέντρου της Μπενέ Μπερίτ στην Ιερουσαλήμ, δρ Γιώργος Τζογόπουλος του ΕΛΙΑΜΕΠ, επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Βegin-Sadat for Strategic Studies του Ισραήλ, ειδικός συνεργάτης στον Τομέα Διεθνών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου της Νίκαιας, και μόνιμος καλεσμένος του …Σκάι, (ο οποίος όταν ήταν ομιλητής στο μεγάλο φόρουμ του Turkish Heritage Foundation, του ισχυρότερου τουρκικού λόμπι στις ΗΠΑ που πρόσκειται στον Ερντογάν  δήλωσε απαθώς ότι η Ελλάδα είναι αυτή που …απειλεί την Τουρκία), Δημήτρης Καιρίδης, πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνο-ισραηλινής Φιλίας στην ελληνική Βουλή, ο Ισραηλινός πρέσβης στην Ελλάδα Γιόσι Αμράνι, o Ντανιέλ Μαριασίν, διεθνής Διευθύνων Σύμβουλος της Μπενέ Μπερίτ, και ο Τσαρλς Κάουφμαν, διεθνής Γενικός Πρόεδρος της Μπενέ Μπερίτ.

 

ΠΗΓΕΣ:

 

https://israelhellenicforum.org/bnai-briths-fourth-international-mission-in-athens/

 

https://hellasjournal.com/2020/10/perierges-dilosis-ellina-idikou-se-ekdilosi-tou-tourkikou-lompi-i-ellada-apili-tin-tourkia/

 

https://netakias.com/2020/08/18/eliamep-2/

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,251


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα