Στην Ελλάδα τα πρώτα επτά ψυγεία για το εμβόλιο της Pfizer

Στην Ελλάδα τα πρώτα επτά ψυγεία για το εμβόλιο της Pfizer

30 Νοεμβρίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:284
Μοίρασέ το
 
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας το εμβόλιο και θα γίνουν άμεσα εμβολιασμοί σε υγειονομικούς και στις κλειστές δομές, ενώ στα μέσα Δεκεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσουν και οι προσομοιώσεις εμβολιασμών.
 

 
 
Να τρέχουν και οι μίζες… ότι προφτάσουν τα κωλόπαιδα του Μαξίμου…
 
Γιατί ρε δεν ξεκινάτε από τις οικογένειές σας;
 
Γιατί δεν ξεκινάτε από εσάς τους ίδιους, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΥ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
 
Λοιπόν, φάτε ότι έχετε να φάτε, ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΛΑΣΗ.
 
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΟΠΟΙΟΣ ΡΑΓΙΑΣ ΘΕΛΕΙ, ΑΣ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ… ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ.
 
ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 

Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον εβγάλαμε, με την βεβαιότητα και δεδομένο ότι το εμβόλιο θα πάρει την έγκριση του, οπότε ας πάρουμε ψυγεία να έχουμε…

Τα πρώτα επτά, ειδικά σχεδιασμένα ψυγεία για την αποθήκευση των εμβολίων της Pfizer κατά του κορονοϊού, έφτασαν ήδη στην Ελλάδα.

Οι επτά πρώτοι ειδικά διαμορφωμένοι ψυκτικοί θάλαμοι βρίσκονται ήδη στη χώρα μας κι αναμένονται άλλοι επτά μέσα στον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, τα τέσσερα από τα επτά ψυγεία ήρθαν με φορτηγά τις προηγούμενες ημέρες.

Πρόκειται για ψυγεία βαθέως ψύξεως, που διατηρούν τα εμβόλια στους -80 βαθμούς Κελσίου και χωρούν μέχρι και 100.000 εμβολίων.

Την εβδομάδα που έρχεται, αναμένονται άλλα επτά αντίστοιχα ψυγεία.

Η Ελλάδα είναι μία από τις πρώτες χώρες (σ.σ. αλίμονο!) που προμηθεύτηκαν τους ειδικούς ψυκτικούς θαλάμους και με βάση το ρεπορτάζ, κάποιοι εκ των ψυκτικών θαλάμων θα παραμείνουν στις κεντρικές αποθήκες, ενώ τα υπόλοιπα ψυγεία θα μεταφερθούν σε πέντε με έξι κεντρικά σημεία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας το εμβόλιο και θα γίνουν άμεσα εμβολιασμοί σε υγειονομικούς και στις κλειστές δομές, ενώ στα μέσα Δεκεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσουν και οι προσομοιώσεις εμβολιασμών.

Ερώτηση Γάτας: Αν αρχίσετε -ανόητοι- μαζικούς εμβολιασμούς στο υγειονομικό προσωπικό και αυτοί έχουν ΈΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ παρενέργειες που θα τους κάνει να πρέπει να μείνουν σπίτι τους κάποια 24ωρα ή και μέρες, τι σκατά θα απογίνουν οι ασθενείς;

Ρωτάμε… αλλά… όχι χαλαρά!

 

Πηγήhttps://igata.gr/2020/11/29/%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b1-%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%ac-%cf%88%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf/?fbclid=IwAR0h3UBwavGZIInvKm8hObfwV_NqaeWmn7slfJt5SomO4tuKzqhJ0a1CVak

Προβολές : 284


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα