Στην... “ποδιά” του κτηνίατρου, “σφάζονται ΜΕΝΓΚΕΛΕπαλικάρια”!!! ΜΠΟΥΡΛΑ, ΕΣΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΟΥ;;; (βίντεο)

Στην... “ποδιά” του κτηνίατρου, “σφάζονται ΜΕΝΓΚΕΛΕπαλικάρια”!!! ΜΠΟΥΡΛΑ, ΕΣΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΟΥ;;; (βίντεο)

15 Μαΐου, 2021 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:600
Μοίρασέ το

«Εμφύλιος» για τα εμβόλια: «Κυβερνητικοί» επιδημιολόγοι κατά Μπουρλά για την «ανάγκη» συνεχών εμβολιασμών

Τελικά ίσως δεν έχουν και πολύ άδικο όσοι δηλώνουν ότι γίνεται ένα “παγκόσμιο πείραμα”.

 

 

 

 

Πώς το λέει εκείνο το παλιό δημώδες άσμα;

“Και στης Μαρίας (της Πενταγιώτισας) την ποδιά, σφάζονται παλικάρια”.

Πάντως ούτε Μαρία, ούτε Πενταγιώτισα, είναι ο κτηνίατρος που βάλθηκε να μπολιάσει με το δολοφονικό του μπόλιο όλον τον κόσμο σχεδόν…

Και φυσικά “παλικάρια”, δεν είναι ΟΙ ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ… οι ημέτεροι του Μητσοτάκη…

ΜΠΟΥΡΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΟΥ;

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ;;;

Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ;

Μπρε, δεν πας στον δικό μας ΘΕΟ, να στανιάρεις και να σωθείς και να σωθούμε κι εμείς από εσένα;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τα… ΜΕΝΓΚΕΛΕπαλικάρια, μήπως πηδάνε από το καράβι ως τα ποντίκια;;; Ή μήπως είναι ιδέα μου;;;

 

«Εμφύλιος» για τα εμβόλια: «Κυβερνητικοί» επιδημιολόγοι κατά Μπουρλά για την «ανάγκη» συνεχών εμβολιασμών (βίντεο)

Η δήλωση του Α.Μπουρλά ότι θα πρέπει όσοι έκαναν το εμβόλιο της Pfizer  να κάνουν και τρίτη δόση έχει οδηγήσει σε έναν “εμφύλιο” ακόμα και μεταξύ των κυβερνητικών λοιμωξιολόγων που απορούν σε ποια επιστημονικά δεδομένα βασίστηκε αυτή η δήλωση.

Τελικά ίσως δεν έχουν και πολύ άδικο όσοι δηλώνουν ότι γίνεται ένα “παγκόσμιο πείραμα”.

Έτσι για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα, την άρση των μέτρων και το ενδεχόμενο να βγάλουμε τις μάσκες μίλησαν στο Open, ο καθηγητής Μικροβιολογίας και μέλος της Επιτροπής των ειδικών Αλκιβιάδης Βατόπουλος και η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού αλλά ακόμα σημαντικότερο ήταν όταν η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα εμβόλια και τα περί 3ης δόσης.

Και οι δυο δήλωσαν άγνοια για τα δεδομένα πάνω στα οποία στηρίζεται ο κ. Μπουρλά, ο οποίος χθες ανέφερε ότι η ανοσία του εμβολιασμού, κρατά τουλάχιστον 6 μήνες, οπότε χρειάζεται και 3η δόση του εμβολίου της Pfizer.

Σημειώνουμε ότι ο Α.Μπουρλά, εκτίμησε ότι θα χρειαστεί μια τρίτη δόση από το ίδιο εμβόλιο μεταξύ 8-12 μηνών, καθώς μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι η ανοσία που επιφέρει διαρκεί 6 μήνες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να επιβεβαιωθεί αν η ανοσία θα παραμείνει επαρκής ως τους 12 μήνες. Στη συνέχεια, εκτίμησε ότι θα χρειάζεται ετήσιος εμβολιασμός μετά την 3η δόση.

 

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου, αν το διάστημα που μας καλύπτει το εμβόλιο είναι από 6-8 μήνες, όπως ανέφερε ο κ. Μπουρλά, η κ. Λινού απάντησε:

«Δεν ξέρω σε τι δεδομένα βασίζεται ο κ Μπουρλά. Εμείς δεν έχουμε διεθνώς τέτοια δεδομένα.

Δε νομίζω ότι έχει φανεί ότι ξανακολλάμε, ξανανοσούμε στους 6 μήνες, αν και υπάρχουν κάποια σπάνια τέτοια περιστατικά. Αλλά είναι ακόμα σπάνια. Δε νομίζω ότι έχουν ολοκληρωθεί επιδημιολογικές μελέτες σε επίπεδο κρατών. Υπάρχουν κάποιες μικρές συζητήσεις για την Ταϋλάνδη. Επομένως νομίζω, πως είναι πολύ βιαστικό για να το πούμε αυτό, πολύ νωρίς για να το δηλώσουμε. Μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχουν δεδομένα δημοσιευμένα σε έγκριτα περιοδικά που να το επιβεβαιώνουν.»

Ο κ. Βατοπουλος από την πλευρά του συμφώνησε με την Κ. Λινού, λέγοντας πως το εμβόλιο εφαρμόζεται μόνο για 6-8 μήνες, επομένως δεν μπορούμε να κάνουμε πρόβλεψη για το τι θα γίνει στο μέλλον, “δεν το ξέρουμε αυτό”.

Όπως είπε: «Υπάρχουν κάποιες μελέτες πτώσης του επιπέδου των αντισωμάτων κατά τη διάρκεια του χρόνου, το οποίο όμως δεν ξέρουμε αν σημαίνει κάτι, διότι δεν είναι μόνο τα αντισώματα, είναι η κυτταρική ανοσία είναι πολλά πράγματα, που και στις θετικές επιστήμες χρειάζεται το πείραμα. Άρα πρέπει να περάσει το χρονικό διάστημα για να δούμε πως θα πάει».

Δείτε το σχετικό σημείο από το 5:59 λεπτό και μετά, στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Πηγή

Προβολές : 600


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα