Στην τσιμπίδα του Εισαγγελέα (οι πρώτοι) 8 μεγαλογιατροί και καθηγητές Πανεπιστημίου για τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ. ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!

Στην τσιμπίδα του Εισαγγελέα (οι πρώτοι) 8 μεγαλογιατροί και καθηγητές Πανεπιστημίου για τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ. ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!

19 Μαρτίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:685
Μοίρασέ το
Στην τσιμπίδα της πιάστηκαν ήδη τουλάχιστον οκτώ μεγαλογιατροί,μεταξύ των οποίων 4 προέρχονται από την καθηγητική βαθμίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι πασίγνωστα ονόματα.
Η δημοσιοποίηση ονομάτων(τα οποία μας είναι γνωστά) πάντως είναι εξαιρετικά επικίνδυνη με βάση το προηγούμενο που έχει δημιουργηθεί.

Είτε τα δημοσιοποιήσετε είτε όχι, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Οι μεγαλογιατροί, θα πληρώσουν και θα την βγάλουν καθαρή στα … “δικαστήρια”…
Η “δικαιοσύνη”, δαγκώνει μόνον τους πολίτες ΓΑΜΑ κατηγορίας.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Πες τε μας τουλάχιστον, αν είναι από τους “κορονο-ειδικούς” που ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Υ.Γ.2. Ο μόνος ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΗΤΑΝ Ο κ. ΣΟΥΡΛΑΣ και ο μόνος που είχε το θάρρος να παραιτηθεί.

 

Γιάννης Ντάσκας

Για δείτε καιρό που διάλεξε ο εισαγγελέας να τους πάρει…

Τώρα που ο κοροναϊός γέμισε τις εντατικές και τα νοσοκομεία και η Κυβέρνηση ανοίγει από Δευτέρα αγορές και πλατείες…

Πριν 2-3 χρόνια οι πολιτικές ηγεσίες του πλανήτη είχαν στραμμένη την προσοχή τους στις δωροδοκίες μιας πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας.

Τον Δεκέμβριο του 2016 η κρατική ελβετική τηλεόραση έκανε μια έρευνα και κατέληγε στο συμπέρασμα ότι υπήρχαν δωροδοκίες πολιτικών για να απλωθεί η πολυεθνική αυτή εταιρεία και να γίνει μια απο τις 2-3 μεγαλύτερες του πλανήτη.

Η γερμανικών συμφερόντων ΝΟΒΑΡΤΙΣ με έδρα την Ελβετία χώρα στην οποία βρέθηκαν λογαριασμοί γερμανών πολιτικών απο δωροδοκίες  και περιγράφονται με σαφήνεια στο βιβλίο της γαλλίδας Florens Autret με τίτλο “Αγκελα Μέρκελ, Η ισχυρότερη Γυναίκα στον κόσμο”.

Σε εκείνο το ρεπορτάζ της ελβετικής τηλεόρασης  που κατέληγε σε δωροδοκίες πολιτικών είχε μιλήσει και ο δημοσιογράφος ευρωβουλευτής Στ.Κούλογλου.

Οι ΗΠΑ εξουδετέρωσαν πλήρως τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ, η οποία ομολόγησε δωροδοκίες και στην Ελλάδα που καθόριζε τις τιμές διεθνώς η δωροδοκία προσδιορίστηκε στην τάξη των “οφίσιαλς”.

Αυτός ο προσδιορισμός είναι βολικός για όλους.

Οι μεν υποστηρίζουν ότι με τον όρο αναφέρονται και πολιτικοί,αφού είναι αδύνατον να καθορίζουν τις τιμές επιτροπές απολύτως ελεγχόμενες από τους πολιτικούς και οι πολιτικοί να μην παίρνουν μυρωδιά για δωδοροκίες.

Ο πρωην Υπουργός Υγείας και πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Σούρλας ξεμπρόστιασε τους πολιτικούς αποκαλύπτοντας ότι στην διαδικασία καθορισμού τιμών ο υπουργός είναι τόσο ενεργός παράγων,ώστε αποπειράθηκαν να δωροδοκησουν και τον ίδιο με μισό δις δραχμές(τότε)για να “σπρώξει” μέσω επιτροπών προς τα πάνω την τιμή ενός μόνο φαρμάκου…

Της απόπειρας αυτής είχαμε λάβει γνώση και εμείς ευρισκόμενοι -θεσμικά και επίσημα-δίπλα στον τότε Υπουργό Υγείας Γιώργο Σούρλα , ο οποίος λίγο αργότερα παραιτήθηκε με βαριές καταγγελίες για τις πιέσεις των συμφερόντων κλπ

Πολύ βολικά κάποιοι μετέφρασαν τον όρο “οφίσιαλς”που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί αναφερόμενοι στις δωροδοκίες της ΝΟΒΑΡΤΙΣ ώς δωροδοκίες αξιωματούχων του τομέα Υγείας και γιατρών που εμπλέκονται στην διαδικασία.

Τότε γράψαμε ότι θα περιμένουμε να δούμε πως οι πολιτικοί  μας θα βοηθήσουν,αφού δεν εμπλέκονται, στην αποκάλυψη των δωροδοκηθέντων “οφίσιαλς” από τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ,με δεδομένο ότι οι δικαστικές έρευνες ήταν από τότε και είναι και σήμερα σε εξέλιξη.

Το μεγάλο μέρος τους είχε αναλάβει η Εισαγγελία Διαφθοράς υπό την Ελένη Τουλουπάκη και οι έρευνες είχαν προχωρήσει αρκετά.

Η Νέα Δημοκρατία είχε βάλει στο στόχαστρο ευθύς εξαρχής την Ελένη Τουλουπάκη και πράγματι κατάργησε την υπηρεσία της με δημιουργία μιας ενιαίας υπηρεσίας,με αλλαγή έδρας στην παλαιά έδρα της Εισαγγελίας Οικονομικών Εγκλημάτων στην Πειραιώς, υπό τον Εισαγγελέα Εφετών κ. Χρ.Μπαρδάκη

Η νέα δικαστική υπηρεσία στελεχώθηκε κάτω από τον κ.Μπαρδάκη ως εξής:

Κυριακή Στεφανάτου, εισαγγελέας Εφετών, αναπληρώτρια επικεφαλής εισαγγελίας οικονομικού εγκλήματος

Τακτικοί εισαγγελείς οικονομικού εγκλήματος (δηλαδή αποκλειστικής απασχόλησης) οι εισαγγελείς Εφετών:

Παναγιώτης Καψιμάλης

Αθανασία Βλάχου

Νίκος Ποιμενίδης

Αναπληρωτές τακτικοί εισαγγελείς (μη τακτικά μέλη, μερικής απασχόλησης) οι αντεισαγγελείς Εφετών:

Παναγιώτα Φάκου

Δημήτρης Πιέρρος

Ελένη Μαυροπούλου

Ως επίκουροι (μερικής απασχόλησης) οικονομικοί εισαγγελείς ορίστηκαν 9 εισαγγελείς και αντεισαγγελείς Πρωτοδικών.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προέρχονται οι:

Αντωνία Γεωργίου, Παναγιώτα Ιωαννίδου, Ελένη Παπαδοπούλου , Κωνσταντίνα Κοντογιάννη, Βελισάριος Χολής, Μιχάλης Μιχαλόπουλος, Αικατερίνη Κολιοκώστα.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης επιλέχθηκαν η Σοφία Διλποΐδου και η Χαρίκλεια Χοβαρδά.

Οι έρευνες της υπηρεσίας αυτής έφτασαν ήδη σε απτά αποτελέσματα.

Στην τσιμπίδα της πιάστηκαν ήδη τουλάχιστον οκτώ μεγαλογιατροί,μεταξύ των οποίων 4 προέρχονται από την καθηγητική βαθμίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι πασίγνωστα ονόματα.

Η έρευνα εντόπισε μεγάλα ποσά και σχέση με τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ και οι 8 πήραν το δρόμο για τη “σέντρα”,ενώ συνεχίζεται και για άλλους μέσα σε ένα πλέγμα εταιρειών και νομιμοφανών διαδρομών.

Είναι άγνωστο αν η έρευνα εντόπισε  διαδρομές και στο διοικητικό κομμάτι του τομέα της Υγείας.

Η δημοσιοποίηση ονομάτων(τα οποία μας είναι γνωστά) πάντως είναι εξαιρετικά επικίνδυνη με βάση το προηγούμενο που έχει δημιουργηθεί.

Θυμίζουμε ότι από ανάλογες έρευνες στάλθηκαν στο εδώλιο τρεις μεγαλογιατροί με ποσά 33,35 και 42 εκατομμύρια ευρώ!

Πρωτοδίκως καταδικάστηκαν σε καθείρξεις μεταξύ 13 έως 15 ετών,αλλά η δίκη στο Εφετείο έγινε ντάλα καλοκαίρι με έντονες πολιτικές εξελίξεις και αθωώθηκαν!!!

Η τσιμπίδα έπιασε τους γιατρούς αυτούς σε εποχή γενικού αποκλεισμού απο τον κοροναϊό και είναι πολύ βολικό για το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ ,αφού η προσοχή του κόσμου έχει στραφεί υπό συνθήκες πανικού στον κορονοϊό,ενώ τα δις που χορεύουν στις πολυεθνικές του φαρμάκου για τα εμβόλια κάνει τα ποσά του σκανδάλου ΝΟΒΑΡΤΙΣ να φαίνονται “ψιλά”…

Η κανονικότητα θα επανέλθει όμως σύντομα και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την ανήγγειλε με συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο CNN για πριν το Πάσχα παρά την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων…

 

Πηγή

Προβολές : 685


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα