Στη Γερμανία πάνω από 23.000 γιατροί εγκατέλειψαν την εκστρατεία εμβολιασμού.

Στη Γερμανία πάνω από 23.000 γιατροί εγκατέλειψαν την εκστρατεία εμβολιασμού.

21 Αυγούστου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:475
Μοίρασέ το

 

 

 11 από τα 16 Ομοσπονδιακά κρατίδια θα κλείσουν τα εμβολιακά τους κέντρα ως τις 30 Σεπτεμβρίου!

Στην Ελλάδα των ραγιάδων και των υποτακτικών της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, πόσα εμβολιαστικά κέντρα έκλεισαν;;;
ΚΑΝΕΝΑ.
ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ.
Καλλιόπη Σουφλή

 Κορωνοϊός - Γερμανία: Ο εμβολιασμός απέτρεψε πάνω από 38.000 θανάτους, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ρόμπερ Κοχ

Περισσότεροι από 23.000 γιατροί εγκατέλειψαν την εκστρατεία εμβολιασμού στη Γερμανία.
Σχεδόν οι μισοί Γερμανοί γιατροί έχουν εγκαταλείψει την επιχείρηση του εμβολιασμού!

Αυτό είναι εντυπωσιακό και εγείρει ερωτήματα.

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να γίνει μια δημοσκόπηση μεταξύ αυτών των γιατρών για να μάθουμε γιατί τα παράτησαν.

Επίσης ενδεικτικό το του κλίματος είναι ότι 11 από τα 16 Ομοσπονδιακά κρατίδια θα κλείσουν τα εμβολιακά τους κέντρα ως τις 30 Σεπτεμβρίου!

Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των πρακτικών ανοσοποίησης είναι πολύ μικρότερος από τον συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων.

Οι κατασκευαστές εμβολίων θέλουν να ανταποκριθούν.

Τα ασφαλιστικά ταμεία υγείας και οι ιδιώτες γιατροί προφανώς αποσύρονται ολοένα και περισσότερο από την εκστρατεία εμβολιασμού για τον κορονοϊό.

Αυτό φαίνεται από στοιχεία του Ινστιτούτου Robert Koch, τα οποία είναι διαθέσιμα στη WELT AM SONNTAG.

Την εβδομάδα 2-8 Αυγούστου, μόνο 29.300 ιδιωτικά ιατρεία εμβολίασαν ασθενείς κατά του κορωνοϊού, αριθμός πολύ χαμηλότερος από τον συνολικό αριθμό όσων πολιτών συμμετείχαν στην εκστρατεία.

Από την έναρξη του εμβολιασμού, περισσότερα από 52.600 ιδιωτικά ιατρεία έχουν χορηγήσει εμβόλια Covid 19.

Οι παραγγελίες εμβολίων από ιδιώτες γιατρούς μειώνονται επίσης από τον Ιούνιο, σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Ένωσης Ιατρών Υποχρεωτικής Ασφάλισης Υγείας (KBV).

Σύμφωνα με αυτά, περίπου 1,3 εκατομμύρια ζητήθηκαν στις 27 Ιουλίου.

Αυτό είναι λιγότερο από ό, τι στην αρχή της εκστρατείας εμβολιασμού τον Απρίλιο, όταν είχαν παραγγελθεί 1,5 εκατομμύρια δόσεις.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Ένωσης Ιατρών με Υποχρεωτική Ασφάλιση Υγείας (Kassenärztliche Bundesvereinigung), Andreas Gassen, ωστόσο, θέτει υπόψιν το γεγονός ότι ένας μεγάλος αριθμός ιδιωτών γιατρών εγκαταλείπει αυτή τη στιγμή το πρόγραμμα εμβολιασμού.

Είναι αλήθεια ότι ο αριθμός των εμβολιασμών μειώνεται. “Αλλά πρέπει να έχουμε κατά νου ότι ευτυχώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι είναι πλέον πλήρως εμβολιασμένοι”, είπε.

Ο Gassen θεωρεί επίσης ότι οι κατασκευαστές εμβολίων έχουν καθήκον: «Για να μην μείνουν οι δόσεις αχρησιμοποίητες και πρέπει να απορριφθούν, είναι σημαντικό οι κατασκευαστές να προσφέρουν επίσης εφάπαξ δόσεις το συντομότερο δυνατό. “

Οι μεγάλοι κατασκευαστές εξετάζουν ήδη τέτοιες προσαρμογές. «Εργαζόμαστε σε μικρότερα πακέτα και θα μπορούμε να κάνουμε απολογισμό σε περίπου έξι μήνες», δήλωσε εκπρόσωπος της Biontech, με έδρα το Μάιντς, στη WELT AM SONNTAG. Η AstraZeneca είπε επίσης ότι μπορεί να χρειαστεί «να καταλήξουμε σε άλλες παρουσιάσεις εμβολίων με την πάροδο του χρόνου»

Την ίδια στιγμή που οι γιατροί αποσύρονται, τα ομοσπονδιακά κράτη σχεδιάζουν ήδη να τερματίσουν τα κέντρα εμβολιασμού τους.

Έντεκα από τα δεκαέξι αρμόδια κρατικά υπουργεία ενημέρωσαν το WELT AM SONNTAG ότι θα κλείσουν τις εγκαταστάσεις τους πλήρως ή τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό έως τις 30 Σεπτεμβρίου το αργότερο.

Η Βαυαρία και το Σλέσβιχ-Χόλσταϊν εξακολουθούν να επιθυμούν να διατηρήσουν κέντρα μεγάλης κλίμακας με μειωμένη χωρητικότητα ή σε “κατάσταση αναμονής”.

Στη Γερμανία, περισσότεροι από 23.000 γιατροί εγκατέλειψαν την εκστρατεία εμβολιασμού για την Corona.

Αυτό δεν πρέπει να υπερεκτιμηθεί, λέει ο ιολόγος καθηγητής Klaus Stöhr.

Πιστεύει ότι σχεδόν το μόνο που συζητάμε είναι ο εμβολιασμός των άνω των 12 ετών, ενώ η προστασία των ηλικιωμένων είναι πιο σημαντική.

 

welt.de 17/8/21

 

Πηγή

Προβολές : 475


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα