Στη Γερμανία σε νοσοκομεία μεγάλο μέρος του προσωπικού που εμβολιάστηκε παρουσίασε σοβαρές παρενέργειες κι ορισμένα Τμήματα διέκοψαν τον εμβολιασμό!

Στη Γερμανία σε νοσοκομεία μεγάλο μέρος του προσωπικού που εμβολιάστηκε παρουσίασε σοβαρές παρενέργειες κι ορισμένα Τμήματα διέκοψαν τον εμβολιασμό!

18 Φεβρουαρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:334
Μοίρασέ το

 

«Οι αντιδράσεις εμβολιασμού ήταν πολύ ισχυρότερες από ό, τι αναμενόταν σε αυτόν τον γύρο εμβολιασμού», επιβεβαίωσε ο συντονιστής εμβολιασμού του νοσοκομείου, Matthias Drüner, σε συνέντευξή του στο «NWZ».

 

 

 

Τις παρενέργειες θα τις δούμε πολύ αργότερα… όταν θ’ αρχίσουν να πεθαίνουν οι εμβολιασθέντες, όταν θ’ αρχίσουν να παρουσιάζουν σοβαρές ασθένειες, καρκινογεννέσεις και τερατογεννέσεις.

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Όσο οι λαοί, δείχνουν πρόθυμοι να εμβολιαστούν με τα ΦΡΑΝΓΚΕΣΤΑΪΝ ΕΜΒΟΛΙΑ, Η ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Στη Γερμανία σε νοσοκομείο στο Emden στην Κάτω Σαξονία αρκετοί υπάλληλοι της κλινικής αρρώστησαν μετά τον εμβολιασμό τους με Astrazeneca.

Αναφέρεται ότι παρενέργειες έντονες παρουσίασαν 29 υγειονομικοί υπάλληλοι στην κλινική Emden.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της κλινικής, 194 εργαζόμενοι εμβολιάστηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο. Δεν είναι ακόμη γνωστό για πόσο καιρό θα διατηρηθούν οι παρενέργειες στον εμβολιασμό.

Σύμφωνα με το NDR, ο εμβολιασμός σταμάτησε αρχικά το Σάββατο λόγω των συμπτωμάτων.

Πέντε άλλοι υπάλληλοι που ήταν να εμβολιαστούν δεν εμβολιάστηκαν , ώστε να μπορέσουν να διατηρηθούν οι λειτουργίες σε ένα Τμήμα.

Το “FAZ” αναφέρει σημαντικά περισσότερες περιπτώσεις.

Ο Heiger Scholz (SPD), Υφυπουργός στο Υπουργείο Υγείας της Κάτω Σαξονίας, λέγεται ότι είπε στην εφημερίδα ότι περίπου οι μισοί από αυτούς που εμβολιάστηκαν σε κλινική που ονομάζεται αρρώστησαν.

Σε δύο άλλες κλινικές ήταν περίπου το ένα τρίτο και το ένα τέταρτο του εμβολιασμένου εργατικού δυναμικού.

Η κρατική κυβέρνηση έχει ήδη διαβιβάσει την κατάσταση στο Ινστιτούτο Robert Koch για εξέταση, γράφει η FAZ.

Παρόμοια περιστατικά έχουν ήδη συμβεί στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

Στην περιοχή Minden-Lübbecke, ήταν τόσοι πολλοί οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί που αρρώστησαν που είχε αντίκτυπο στην επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Στο Emden, αρκετοί υπάλληλοι της κλινικής απουσίαζαν από τα καθήκοντά τους μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο Astrazeneca.

Όπως αναφέρει το “Nordwestzeitung”, υπέφεραν από σοβαρούς πονοκεφάλους, πυρετό και ναυτία.

Λόγω της έλλειψης προσωπικού, ο εμβολιασμός σε μια υπηρεσία της κλινικής Emden έπρεπε να διακοπεί, διαφορετικά θα υπήρχε έλλειψη προσωπικού.

Το “NDR Niedersachsen” αναφέρθηκε επίσης σε αυτό.

«Οι αντιδράσεις εμβολιασμού ήταν πολύ ισχυρότερες από ό, τι αναμενόταν σε αυτόν τον γύρο εμβολιασμού», επιβεβαίωσε ο συντονιστής εμβολιασμού του νοσοκομείου, Matthias Drüner, σε συνέντευξή του στο «NWZ».

Τόσο η Astrazeneca όσο και η Biontech εφιστούν την προσοχή σε πιθανές παρενέργειες.

Το γεγονός ότι αυτές τώρα γίνονται τόσο αξιοσημείωτες είναι καινοτομία, είπε ο Drüner. Σε προηγούμενους εμβολιασμούς δεν υπήρχαν προβλήματα.

Μετά από τα περιστατικά, το πρόγραμμα εμβολιασμού στο νοσοκομείο πρέπει να αλλάξει.
Λαμβάνοντας υπόψη τα περιστατικά το Σαββατοκύριακο, η κλινική πρέπει τώρα να αναδιαρθρώσει ολόκληρο το σχεδιασμό εμβολιασμού για να αποφύγει την απώλεια ολόκληρων τμημάτων της.

Ο προγραμματισμένος εμβολιασμός 240 ακόμη υπαλλήλων του νοσοκομείου αυτό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο πρέπει τώρα να αναβληθεί.

190 από τους αρχικούς 200 υπαλλήλους του νοσοκομείου είχαν λάβει τον πρώτο τους εμβολιασμό το περασμένο Σαββατοκύριακο.

“Ελπίζω να κερδίσει ο λόγος”
Δεν ξέρουμε ποιες θα είναι οι συνέπειες που θα έχουν οι σοβαρές παρενέργειες στη θέληση του προσωπικού να εμβολιαστεί.

Ο συντονιστής εμβολιασμού, ωστόσο, ζητά να μην επηρεαστoύν από τα γεγονότα.

«Ελπίζω να κερδίσει η κοινή λογική, γιατί επί του παρόντος δεν υπάρχει εναλλακτική λύση», λέει ο Drüner.

Ο ανοσολόγος Erlangen, Christian Bogdan δήλωσε στον τύπο: «Τα συμπτώματα είναι μια έκφραση της ανοσολογικής απόκρισης, η οποία δείχνει ότι κάτι συμβαίνει πραγματικά στο σώμα μετά τον εμβολιασμό. Τα συμπτώματα που αναφέρονται εδώ, όπως πονοκέφαλος ή πυρετός, αντιστοιχούν πλήρως σε αυτά που έχουν ήδη δημοσιευτεί σε μελέτες ».

 

newsabc/de24.news 16/2/21

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 334


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα