Στο ΜΑΤΙ γινόταν ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ, και ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ...”ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΟΥΣΕ”!!!!!!!!

Στο ΜΑΤΙ γινόταν ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ, και ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ...”ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΟΥΣΕ”!!!!!!!!

28 Ιουλίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:667
Μοίρασέ το

Μόνο στο edolio5! Αξιωματικός της πυροσβεστικής με κομβικό ρόλο για την κατάσβεση της φωτιάς στο Μάτι ήταν “εξαφανισμένος” για 3 ώρες, σε ξενοδοχείο του Μαραθώνα μαζί με εθελόντρια Πυροσβέστη.(Έγγραφο)

Και στη μεγάλη πυρκαγιά του 2009 που ξεκίνησε από το Γραματικό, ΠΑΛΙ ΥΠΗΡΞΕ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΗΚΕ ΟΛΗ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ…

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ … “ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑΤΑ” ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ;;;

Διαβάστε και εδώ, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Του Άρη Σπίνου

Ο «άφαντος»  ερωτιάρης αξιωματικός της Πυροσβεστικής που… ξέχασε να πάει στο Μάτι αποτελεί  τον νέο «στόχο» του 6ου τακτικού ανακριτή Αθανάσιου Μαρνέρη ο οποίος ερευνά τις αιτίες της τραγωδίας στην βορειοανατολική Αττική πριν από δύο χρόνια.

 
Ο δικαστικός λειτουργός ανακριτής Μαρνέρης  φέρεται να έχει εστιάσει το ενδιαφερον το  -σύμφωνα με τα έγγραφο κατάθεσης  που παρουσιάζει το edolio5   – όχι μόνο στην ολιγωρία των αξιωματικών που ήταν στο επιχειρησιακό κέντρο, στην καθήλωση των εναερίων μέσων αλλά και σε στελέχη της Πυροσβεστικής που, παρ ότι είχαν πάρει εντολές να μεταβούν στο Μάτι, «χάθηκαν στον δρόμο» κι έφτασαν στην περιοχή με καθυστέρηση δύο – τριών ωρών κι όταν όλα πια είχαν τελειώσει.

Είναι ενδεικτικό ότι σε κατάθεση που έδωσε στις 17 Ιουλίου 2020 υψηλόβαθμος αξιωματικός της Πυροσβεστικής ερωτάται τι… απέγινε συνάδελφός του που δεν είχε καθορισμένες κινήσεις από τις 4.30 το απόγευμα της μοιραίας 23ης Ιουλίου.
 
Ο αναζητούμενος αξιωματικός κατέχει σήμερα σημαντικό πόστο στην Πυροσβεστική κι η παρουσία του στο Μάτι θεωρείτο ζωτικής σημασίας.
 
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το edolio5 ο συγκεκριμένος αξιωματικός που είναι διοικητής σε σταθμό κοντά στο Μάτι είχε πάει με εθελόντρια πυροσβέστη σε ξενοδοχείο του Μαραθώνα και είχαν κλείσει τα κινητά τους!
 
Μάλιστα, το ενδιαφέρον εστιάζεται και σε αξιωματικούς που επιχειρούσαν στην πρωινή πυρκαγιά της μοιραίας ημέρας στην Κινέττα και στους οποίους ζητήθηκε να μεταβούν μετά στην πύρινη λαίλαπα του Ευβοϊκού αλλά τα ίχνη τους χάθηκαν για ώρες επειδή πιθανόν είχαν πληροφορηθεί την τραγική εξέλιξη στη δεύτερη αυτή φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στοιχεία για τις κινήσεις τους επιχειρήθηκε να αντληθούν από το σύστημα καταγραφής γεωγραφικού στίγματος των υπηρεσιακών οχημάτων στελεχών της Πυροσβεστικής ύστερα από έλεγχο με την βοηθεια του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ.


 

Πηγή

Προβολές : 667


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα