ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ. ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ. ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;

23 Δεκεμβρίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:853
Μοίρασέ το
 
 
Για να πετύχει η παγκόσμια κυβέρνηση είναι απαραίτητο να σπάσει το σύστημα των βασικών ανθρώπινων ηθικών αρχών και να επιβληθούν εναλλακτικοί ηθικοί νόμοι.
 
Η απολυτοποίηση της ατομικής ελευθερίας είναι ένα βαρέλι δίχως πάτο που καταστρέφει την κυριαρχία του κράτους.
 
…Το όνειρο των ελίτ που κυριαρχούν στον κόσμο ήταν πάντα να αναδείξουν ένα συγκεκριμένο υπο-είδος του homo sapiens, ένα είδος “υπηρέτη” που θα είχε περιορισμένη αυτογνωσία.

 
 
Κοιτάξτε εξήντα χρόνια πίσω και δείτε τις Αξίες και το Ήθος εκείνης της γενιάς… κι ύστερα, δείτε την πορεία της… πως την εξαθλίωσαν καταρρίπτοντας μια μία εκείνες τις Αξίες.
 
Πως καταρράκωσαν την Ιστορία της, τον Πολιτισμό της, και πάνω απ’ όλα την ΠΑΙΔΕΙΑ της.
 
Και σκεφθείτε τι πολιτικές διέφθειραν τον νεοέλληνα…
 
Το ίδιο έκαναν σ’ όλα τα κράτη.
 
Σε όλα τα κράτη σχεδόν έφεραν τον…  “σοσιαλισμό”… δηλαδή την πιο light μορφή του κουμμουνισμού, σ’ ένα πάντρεμα με τον καπιταλισμό.
 
Κι ύστερα, αφού διέφθειραν όλα τα κράτη και όλους τους λαούς, μας έφεραν τον κορονοϊό.
 
Ποιοί;
Μα αυτοί που δεν μας επιτρέπεται να κριτηκάρουμε…
 
Ο Βολταίρος, είχε γράψει:”Για να μάθεις ποιός βάζει τους κανόνες πάνω από σένα, βρες, ποιός δεν σου επιτρέπει να τον κριτικάρεις”…
 
ΝΑΙ… ΑΥΤΟΙ… ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ… ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ… 
 
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟ…ΨΕΥΤΙΚΟ “κ@λοκ#ύτ@μά τους”…
 
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Α’ ΚΑΙ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ.
 
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ..
 
 
Δεν γνωρίζω αν θα υπάρξει σωτηρία.
Το μόνο που γνωρίζω είναι πως πρέπει να κάνουμε ένα πραγματικό flash back και να ξαναβρούμε τις ρίζες μας.
 
Κι ας ξεκινήσουμε, κλείνοντας το γαμωκουμπί της τηλεόρασης.
 
 
Ας τους κόψουμε το καλώδιο με το οποίο μας ελέγχουν, και ας ανατρέξουμε στα βιβλία εκείνα που θα μας ξαναδώσουν την αληθινή γνώση και στην αληθινή μας Παράδοση…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
 
 
Στα τέλη Αυγούστου του 2020 στο Υπουργείο Αμύνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας διεξήχθη μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τίτλο «Στρατός 2020: Ο αγώνας υπέρ της Ιστορίας είναι αγώνας υπέρ του μέλλοντος».
 
Παρακάτω, παρατίθεται απόσπασμα της εξαίρετης ομιλίας του Ρώσου φυσικού Μιχαήλ Κοβαλτσούκ (Mikhail Kovalchuk), προέδρου του Ινστιτούτου Πυρηνικών Ερευνών Κουρτσάτωφ (Kurchatov Institute), για την επίθεση υποδούλωσης της ανθρωπότητας που έχει εξαπολυθεί από ορισμένους μισανθρωπιστικούς κύκλους των ΗΠΑ ήδη από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
 
Ιδού τα κύρια σημεία του λόγου του και γραπτώς:
«Ζούμε σε μία υβριδική κατάσταση ψυχρού προ-πολέμου, παρατηρώντας με ποιο τρόπο η παγκόσμια ελίτ ασχολείται με την αναπαραγωγή ενός νέου υπο-είδους homo sapiens – δούλου.
 
Η οικονομία και η πολιτική εξαρτώνται ήδη από την αρχαιότητα από την τεχνολογία. Στη πραγματικότητα, το επίπεδο της επιστήμης έχει γίνει τέτοιο που έχουμε πλέον εισβάλει σε ό,τι ήταν αρμοδιότητα του Θεού.
 
…Αρχικά επιλέγεται το κράτος που θα στοχοποιηθεί, στη περίπτωσή μας, είναι η Ρωσική Ομοσπονδία (σημ.: τα ίδια γίνονται και στην Ελλάδα και παντού).
 
Όλοι οι τομείς του κράτους-στόχου δέχονται επίθεση: εκπαίδευση, πολιτισμός, επιστήμη, οικονομία, άμυνα και ασφάλεια.
 
Στην πραγματικότητα, μιλάμε για το εξής: στην εποχή μας η κατάσταση του αποικισμού και της δουλείας έχει αντικατασταθεί από την τεχνολογική υποδούλωση.
 
Προηγουμένως, αυτό γινόταν με τη βοήθεια της στρατιωτικής ισχύος, σήμερα όμως γίνεται μέσω τεχνολογίας.
 
Ένα απλό παράδειγμα είναι το Ίντερνετ. Τι είναι το Διαδίκτυο; Ένα ψηφιακό γκούλανγκ στην πιο καθαρή του μορφή.
 
Ενώ τα προηγούμενα χρόνια οι άνθρωποι συλλαμβάνονταν, σύρονταν αιχμάλωτοι δια της βίας και φρουρούνταν πίσω από συρματοπλέγματα, σήμερα όλοι κρατούνται στο ψηφιακό γκούλανγκ με τη θέλησή τους.
Μόνοι τους μπήκαν σε αυτό και ζούν πολύ άνετα εκεί μέσα.
 
Οι άνθρωποι πιστεύουν πλέον ότι όλα είναι γραμμένα στη …Βικιπαίδεια, και νομίζουν ότι δεν χρειάζεται πια να μελετούν, γιατί όλα βρίσκονται στο Διαδίκτυο.
 
Έχουν χτίσει μια κοινωνία όπου ωστόσο τα κεφάλια τους μπορούν ανά πάσα στιγμή να κοπούν με μια πολύ απλή κίνηση: κατεβάζοντας τον διακόπτη. Όλα τελειώνουν εκεί, δεν θα υπάρξει άλλη ερώτηση.
…Τι είναι οι χρωματιστές επαναστάσεις;
 
Είναι χρήση γνωσιακών τεχνολογιών για τον έλεγχο της συνείδησης των μαζών.
 
Τι χρειάζεστε πρωτίστως για πετύχετε αυτόν τον έλεγχο; Πώς το κάνετε αυτό σε ένα κράτος;
 
To πρώτο βήμα είναι η αποβλάκωση.
Απλοποιήστε το σύστημα εξετάσεων στη δημόσια εκπαίδευση έτσι ώστε να περνάτε όλοι τις εξετάσεις, δηλαδή να αποβλακωθείτε στο μέγιστο.
 
Στη συνέχεια, πάρτε από ένα iPhone και βάλτε έναν δορυφόρο να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια σας.
 
Αυτό μπορεί να τελειώσει με κάτι πολύ απλό: έναν διακόπτη.
 
Μόλις κατέβει, μετά δεν θα λειτουργεί τίποτε…
 
 
…Το όνειρο των ελίτ που κυριαρχούν στον κόσμο ήταν πάντα να αναδείξουν ένα συγκεκριμένο υπο-είδος του homo sapiens, ένα είδος “υπηρέτη” που θα είχε περιορισμένη αυτογνωσία.
 
Σήμερα χάρη στη τεχνολογία της επεξεργασίας του ανθρώπινου γονιδιώματος, εμφανίστηκε η τεχνολογική δυνατότητα ανάδυσης του “ανθρώπινου υπηρέτη”.
 
Παίρνετε μια τεχνητή μήτρα, ακριβώς όπως ο επωαστήρας όπου εκκολάπτονται τα κοτόπουλα και, στη συνέχεια, φυτεύετε εκεί μέσα όλα όσα χρειάζεστε να πάρετε από έναν δοκιμαστικό σωλήνα, συντομεύετε την περίοδο κύησης, και με γονιδιακά, γενετικά κομμένες και ραμμένες λειτουργίες (σημ.: εννοεί τη μέθοδο CRISPR) έχετε όσα και όποια πλάσματα χρειάζεστε.
 
Σήμερα αυτό είναι απόλυτη πραγματικότητα.
 
…Τι πρέπει να μάθετε από τους Αμερικανούς;
 
Παίζουν εδώ και χρόνια παιχνίδι…
 
Δημιούργησαν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) όχι για να θεραπεύουν τους ανθρώπους, αλλά για να πάρουν τον έλεγχο της κατάστασης της υγείας τους με εμβόλια και άλλα συναφή.
 
Ο ΠΟΥ ιδρύθηκε με λεφτά του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, και ο Μπροκ Τσίσχολμ (George Brock Chisholm), κοντινότερος συνεργάτης και φίλος του Ροκφέλερ, έγινε ο πρώτος γενικός διευθυντής του.
 
Ιδού τι έλεγε ο Τσίσχολμ το 1948:
 
«Για να έλθει μια παγκόσμια κυβέρνηση, είναι απαραίτητο να απομακρυνθεί από τη συνείδηση των ανθρώπων η ατομικότητά τους, η προσκόλληση στις οικογενειακές παραδόσεις, ο εθνικός πατριωτισμός, τα θρησκευτικά δόγματα …
 
 
Πρέπει να καταστραφούν οι έννοιες της αλήθειας και του ψεύδους, που είναι η βάση της ανατροφής ενός παιδιού, και να αντικατασταθεί η πίστη στην εμπειρία των ηλικιωμένων με τη λογική σκέψη. Αυτοί είναι οι επιδιωκόμενοι στόχοι … απαραίτητοι για την ανθρώπινη συμπεριφορά”.
 
Στη συνέχεια, ήρθε το Μνημόνιο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ του 1974:
«Η πληθυσμιακή πολιτική καθίσταται πολύ σημαντική για την τήρηση των οικονομικών συμφερόντων των ΗΠΑ.
 
Είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν κοινωνικές και ψυχολογικές προϋποθέσεις για μια φερόμενη ως αυθόρμητη μείωση του ποσοστού των γεννήσεων.
 
»Πρέπει να φροντίσουμε γι’ αυτό. Να μην γίνονται αντιληπτές οι δραστηριότητές μας από τις αναπτυσσόμενες χώρες ως πολιτική μιας ανεπτυγμένης χώρας που στρέφεται εναντίον τους»…
 
Οπότε κυκλοφόρησε το περιοδικό …Play Boy, το οποίο άρχισε να καταστρέφει την ηθική των κοινωνιών.
 
Για να πετύχει η παγκόσμια κυβέρνηση είναι απαραίτητο να σπάσει το σύστημα των βασικών ανθρώπινων ηθικών αρχών και να επιβληθούν εναλλακτικοί ηθικοί νόμοι.
 
Η απολυτοποίηση της ατομικής ελευθερίας είναι ένα βαρέλι δίχως πάτο που καταστρέφει την κυριαρχία του κράτους.
 
Ωστόσο, το κράτος είναι το μόνο μέσο, ο μόνος θεσμός που μπορεί να διασφαλίσει τα δικαιώματα των ατόμων και την ελευθερία.
 
Σήμερα, ως αποτέλεσμα της καταστροφής του κυρίαρχου κράτους, αντί για μια οργανωμένη πολιτισμένη κοινότητα ανθρώπων που προστατεύονται από το κράτος τους, υπάρχει ένα σύνολο εύκολα ελεγχόμενων ατόμων ή κοπαδιών»…
 
Το βίντεο έχει ελληνικούς υπότιτλους.

Στρατός 2020: Αγώνας υπέρ της Ιστορίας – Αγώνας υπέρ του Μέλλοντος

Πηγή

Προβολές : 853


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα