ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ : ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΤΟ mRNA ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ”ΜΠΟΛΙ” ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΪΟΥ ΕΚΦΥΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ !!!! ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ”PRION”.....

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ : ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΤΟ mRNA ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ”ΜΠΟΛΙ” ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΪΟΥ ΕΚΦΥΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ !!!! ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ”PRION”.....

2 Ιουνίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:868
Μοίρασέ το

TA PRIONS

EINAI ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΕϊΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ …

Τα λοιμογόνα πράιονς είναι ανώμαλες μορφές πρωτεϊνικών πράιονς, τα οποία αναπαράγονται μέσα στον ξενιστή μετατρέποντας τις φυσιολογικές πρωτεΐνες του ιδίου τύπου ώστε να αποκτήσουν την ανώμαλη δομή.

Αυτό έχει αποτέλεσμα ντόμινο, δηλαδή ένας μικρός αριθμός πρωτεϊνικών πράιονς μπορεί να επηρεάσει πολλές φυσιολογικές πρωτεΐνες και να οδηγήσει τελικά σε ασθένεια. 

Ανάρτηση που πρέπει να πάει από χέρι σε χέρι όλων των συμπατριωτών μας, μήπως και σωθούν ζωές.
Όλα τα στοιχεία οδηγούν στο ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ και σ’ αυτό ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ “γιατροί”, που ενώ θα έπρεπε να γνωρίζουν και να ενημερώνουν τους ασθενείς τους, τους προτρέπουν να εμβολιαστούν.
Καλλιόπη Σουφλή

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ……ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ !!!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ 

JOURNAL OF GEOPOLITICS AND INTERNATIONAL RELATIONS

https://greatgameindia.com/mrna-vaccines-degenerate-brain-prion/

 

 

Η συγκλονιστική μελέτη αποκαλύπτει το εμβόλιο mRNA COVID-19 που μπορεί να εκφυλίσει προοδευτικά τον εγκέφαλό σας από την ασθένεια Prion

Μια συγκλονιστική μελέτη αποκάλυψε τους τρομακτικούς κινδύνους των εμβολίων mRNA COVID-19 που προκαλούν ασθένειες που βασίζονται σε πριόν, προκαλώντας σταδιακή εκφύλιση του εγκεφάλου σας . 

Το πριόν που προκαλείται από το εμβόλιο mRNA μπορεί να προκαλέσει νευροεκφυλιστικές ασθένειες επειδή οι μακροχρόνιες αναμνήσεις διατηρούνται από πρωτεΐνες που μοιάζουν με πριόν. 

Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο που βασίζεται στο mRNA μπορεί επίσης να προκαλέσει ALS, εκφυλισμό πρόσθιου κροταφικού λοβού, νόσο του Alzheimer και άλλες νευρολογικές εκφυλιστικές ασθένειες στους αποδέκτες εμβολίου.

Η συγκλονιστική μελέτη αποκαλύπτει το εμβόλιο mRNA COVID-19 που μπορεί να εκφυλίσει προοδευτικά τον εγκέφαλό σας από την ασθένεια Prion

Αλληλεπίδραση μεταξύ SARS-COV-2 Prions & ACE2 Receptors

Το εξωτερικό κέλυφος της ακίδας πρωτεΐνης του κοροναϊού περιέχει «περιοχές που μοιάζουν με πριόν» που δίνουν στον ιό πολύ υψηλή πρόσφυση στους υποδοχείς ACE2 στο ανθρώπινο σώμα.

Αυτό τεκμηριώθηκε από μια μελέτη με τίτλο, ” SARS-CoV-2 Prion-Like Domains in Spike Proteins Enable Higher Affinity to ACE2 “, που δημοσιεύτηκε από το Human Microbiology Institute:

Αλληλεπιδράσεις μεταξύ αμινοξέων PrDs και περιοχών που δεν μοιάζουν με prion των SARS- CoV-2 RBD και ACE2.
Αλληλεπιδράσεις μεταξύ αμινοξέων PrDs και περιοχών που δεν μοιάζουν με prion των SARS-
CoV-2 RBD και ACE2.

Η παρουσία και η μοναδική κατανομή των τομέων που μοιάζουν με πριόν στους τομείς σύνδεσης υποδοχέα SARS-CoV-2 της πρωτεΐνης ακίδων είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, καθώς αν και οι πρωτεΐνες SARS-CoV-2 και SARS-CoV S μοιράζονται τον ίδιο υποδοχέα κυττάρου ξενιστή, Το ένζυμο μετατροπής της αγγειοτασίνης 2 (ACE2), το SARS-CoV-2 καταδεικνύει 10 έως 20 φορές υψηλότερη συγγένεια για το ACE2.

Το άλμα μεταξύ των ειδών

Αυτή η ειδική σχέση μεταξύ της πρωτεΐνης S και του υποδοχέα ACE2 είναι το κλειδί για τη μόλυνση μεταξύ των ειδών που επέτρεψε στον κορονοϊό να κάνει ένα άλμα από ζώα σε ανθρώπους

Η ειδική σχέση μεταξύ της πρωτεΐνης S και του υποδοχέα ACE2 είναι το κλειδί για την έγχυση διαφόρων ειδών που επέτρεψε στον κορονοϊό να κάνει ένα άλμα από ζώα σε ανθρώπους.

Ένα αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι ο Coronavirus που μεταφέρεται από νυχτερίδες δεν μπορεί να μολύνει άμεσα το ανθρώπινο σώμα, πόσο μάλλον έναν ιό που μπορεί να έχει μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Αυτό το άλμα μεταξύ των ειδών δεν ήταν φυσικό και επιτεύχθηκε από τον επικεφαλής της ομάδας από την Batwoman της Κίνας, Shi Zhengli. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι ‘αυτό αναλυτικά στα αρχεία COVID19 – Επιστημονική έρευνα για τη μυστηριώδη προέλευση του κοροναϊού .

Αυτό είχε να πει η Batwoman της Κίνας όταν η GreatGameIndia αποκάλυψε την έρευνα που έγινε στο Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν.
Αυτό είχε να πει η Batwoman της Κίνας όταν η GreatGameIndia αποκάλυψε την έρευνα που έγινε στο Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν.

Ήταν που χρηματοδοτούνται στο πλαίσιο πειραμάτων αύξηση του κύκλου λειτουργίας μέσω Peter Daszak, ο Πρόεδρος της EcoHealth Συμμαχίας από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Το κάλυμμα

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Peter Daszak είναι ο ίδιος τύπος που ενορχήστρωσε τη δημοσίευση ενός «επιστημονικού» εγγράφου στο Lancet ισχυριζόμενος ότι ο ιός έκανε τα διασταυρούμενα είδη να πηδούν φυσικά .

Πώς μπορεί ο ίδιος άντρας που χρηματοδότησε τα πειράματα να κάνει το cross-species να πηδήξει από τον ιό, να ισχυριστεί ότι εξελίχθηκε φυσικά;

Εάν νομίζετε ότι είναι εξωφρενικό, καλά περιμένετε.

Πρόεδρος της EcoHealth Alliance, Peter Daszak

Ο Peter Daszak είναι επίσης ο ίδιος τύπος που έστειλε ο ΠΟΥ στην Κίνα για να διερευνήσει τους ισχυρισμούς εάν ο ιός εξελίχθηκε φυσικά ή σχεδιάστηκε από κοροναϊούς .

Ένα ακόμη άτομο που συνδέεται με την ομάδα είναι ο Ολλανδός ιολόγος Ron Fouchier , ένα άλλο κλειδί για την έρευνα του κοροναϊού που δημιούργησε επίσης τον θανατηφόρο μεταλλαγμένο ιό H5N1 .

Ενθαρρύνουμε τους αναγνώστες μας να εξερευνήσουν περισσότερα για τις εκπληκτικές προσωπικότητες της ερευνητικής ομάδας του ΠΟΥ.

Εμβόλια COVID-19 mRNA & ασθένειες με βάση Prion

Τι είναι το Prions

Λόγω τέτοιων πειραμάτων από αυτούς τους επιφανείς επιστήμονες, ο ιός περιέχει τομείς που μοιάζουν με πριόνια στην περιοχή υποδοχέα της πρωτεΐνης ακίδας

Εμβόλια Prion Disease mRNA COVID-19

Τα πρίον είναι αναδιπλωμένες πρωτεΐνες με την ικανότητα να μεταδίδουν το αναδιπλωμένο σχήμα τους σε κανονικές παραλλαγές της ίδιας πρωτεΐνης. Χαρακτηρίζονται πολλές θανατηφόρες και μεταδοτικές νευροεκφυλιστικές ασθένειες σε ανθρώπους και πολλά άλλα ζώα.

Πώς λειτουργούν τα εμβόλια mRNA

Το Messenger RNA (mRNA) είναι ένα μονόκλωνο μόριο που υπάρχει φυσικά σε όλα τα κύτταρα μας. Μεταφέρει τις οδηγίες για την παραγωγή πρωτεϊνών από τα γονίδια μας, που βρίσκονται στον πυρήνα των κυττάρων, στο κυτόπλασμα, το κύριο σώμα των κυττάρων μας.

Ένζυμα στο κυτταρόπλασμα μετά μεταφράζουν τις πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στο mRNA και παράγουν πρωτεΐνες.

Ad by Valueimpression

Ένα εμβόλιο mRNA παρέχει τις οδηγίες για την παραγωγή μιας βακτηριακής ή ιικής πρωτεΐνης στα κύτταρα μας. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα ανταποκρίνεται στη συνέχεια σε αυτές τις πρωτεΐνες και αναπτύσσει τα εργαλεία για την αντίδραση σε μελλοντικές λοιμώξεις με το παθογόνο.

Το mRNA εμβόλιο προκάλεσε ασθένειες με βάση το Prion

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι τροποποιήσεις του RNA προκαλούν ασθένειες πριόν – θανατηφόρες νευροεκφυλιστικές διαταραχές που χαρακτηρίζονται από ταχέως προοδευτική άνοια.

Έρευνες έδειξαν ότι οι τροποποιήσεις του RNA προκαλούν ασθένειες πρίον - θανατηφόρες νευροεκφυλιστικές διαταραχές που χαρακτηρίζονται από ταχέως προοδευτική άνοια.
Έρευνες έδειξαν ότι οι τροποποιήσεις του RNA προκαλούν ασθένειες πρίον – θανατηφόρες νευροεκφυλιστικές διαταραχές που χαρακτηρίζονται από ταχέως προοδευτική άνοια.

Τώρα, όταν το εμβόλιο mRNA ενεργοποιεί την ανοσοαπόκριση, το σώμα μπορεί να αρχίσει να δημιουργεί prions που προκαλούνται από το εμβόλιο που μιμείται την παρουσία του στην ακίδα πρωτεΐνη προκαλώντας ασθένεια με βάση prion στους λήπτες του εμβολίου.

Ο κίνδυνος αυτού εκτιμήθηκε από τον Δρ. J. Bart Classen, ο οποίος συνέταξε μια εργασία (διαβάστε παρακάτω) στη Μικροβιολογία και τις μολυσματικές ασθένειες με τίτλο « Covid-19 RNA Based Vaccines and the Risk of Prion Disease ».

Η ανάπτυξη της νέας τεχνολογίας εμβολίων αντιμετωπίστηκε στο παρελθόν με προβλήματα. Τα τρέχοντα εμβόλια SARS-CoV-2 που βασίζονται σε RNA
εγκρίθηκαν στις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας εντολή έκτακτης ανάγκης χωρίς εκτεταμένες μακροχρόνιες δοκιμές ασφάλειας.

Οι συγγραφείς αξιολόγησαν το εμβόλιο ως προς την πιθανότητα πρόκλησης νόσου που βασίζεται σε prion στους λήπτες εμβολίων.

ΤΑ PRIONS ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ !!!!!!!!!

Οι περίπλοκοι μηχανισμοί νευροεκφυλισμού σε πριονικές ασθένειες
Οι περίπλοκοι μηχανισμοί νευροεκφυλισμού σε πριονικές ασθένειες

Η αλληλουχία RNA του εμβολίου καθώς και η αλληλεπίδραση στόχου πρωτεΐνης ακίδας αναλύθηκαν ως προς την πιθανότητα μετατροπής ενδοκυτταρικών πρωτεϊνών δέσμευσης RNA πρωτεΐνης δέσμευσης TAR DNA (TDP-43) και Fused in Sarcoma (FUS) στις παθολογικές τους διαμορφώσεις prion.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το εμβόλιο RNA έχει συγκεκριμένες αλληλουχίες που μπορεί να προκαλέσουν TDP-43 και FUS να αναδιπλωθούν στις παθολογικές τους επιβεβαιώσεις prion.

Η αναδίπλωση των TDP-43 και FUS στις παθολογικές τους επιβεβαιώσεις των prions είναι γνωστό ότι προκαλεί ALS, εκφυλισμό του πρόσθιου κροταφικού λοβού, νόσο του Alzheimer και άλλες νευρολογικές εκφυλιστικές ασθένειες.

Το εύρημα της μελέτης καθώς και πρόσθετοι πιθανοί κίνδυνοι οδηγούν τον συγγραφέα να πιστεύει ότι η κανονιστική έγκριση των εμβολίων που βασίζονται στο RNA για το SARS-CoV-2 ήταν πρόωρη και ότι το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει πολύ περισσότερη βλάβη παρά όφελος.

Το Prions διατηρεί τις μακροπρόθεσμες αναμνήσεις

Τα επαγόμενα από το εμβόλιο prion μπορεί να προκαλέσουν νευροεκφυλιστικές ασθένειες επειδή οι μακροχρόνιες αναμνήσεις διατηρούνται από πρωτεΐνες που μοιάζουν με prion. Τα μόρια μνήμης είναι μια φυσιολογική έκδοση των πρωτεϊνών prion.

Σε τέσσερα άρθρα που δημοσιεύθηκαν στο Neuron and  Cell Reports , το εργαστήριο του Dr. Kandel έδειξε πώς οι πρωτεΐνες που μοιάζουν με prion – παρόμοιες με τις prions πίσω από τη νόσο τρελών αγελάδων στα βοοειδή και τη νόσο Creutzfeld-Jakob στους ανθρώπους – είναι κρίσιμες για τη διατήρηση μακροχρόνιων αναμνήσεων σε ποντίκια, και πιθανώς σε άλλα θηλαστικά.

Όταν δημιουργούνται μακροχρόνιες αναμνήσεις στον εγκέφαλο, δημιουργούνται νέες συνδέσεις μεταξύ των νευρώνων για την αποθήκευση της μνήμης. Αλλά αυτές οι φυσικές συνδέσεις πρέπει να διατηρηθούν για να διατηρηθεί μια μνήμη, αλλιώς θα αποσυντεθούν και η μνήμη θα εξαφανιστεί μέσα σε λίγες μέρες.

Οι μνήμες αποθηκεύονται μακροπρόθεσμα με τη βοήθεια πρωτεϊνών τύπου prion που ονομάζονται CPEB. Το CPEB συγκεντρώνει και διατηρεί συνάψεις που καταγράφουν τη μνήμη.

Όταν τα prions CPEB δεν υπάρχουν ή απενεργοποιούνται, οι συνάψεις καταρρέουν και η μνήμη εξασθενεί.

– David Sulzer, PhD, Ιατρικό Κέντρο Πανεπιστημίου της Κολούμπια

Η νόσος Prions και Creutzfeldt-Jakob

Το Prions είναι επίσης γνωστό ότι προκαλεί νευροεκφυλιστική διαταραχή που ονομάζεται νόσος Creutzfeldt-Jakob (CJD).

Σύμφωνα με το CDC :

Η νόσος Creutzfeldt-Jakob (CJD) είναι μια ταχέως προοδευτική, αναπόφευκτα θανατηφόρα νευροεκφυλιστική διαταραχή που πιστεύεται ότι προκαλείται από μια ανώμαλη ισομορφή μιας κυτταρικής γλυκοπρωτεΐνης γνωστή ως πρωτεΐνη prion. 

Σύμφωνα με το CDC, αυτή η ασθένεια είναι γρήγορα προοδευτική και πάντα θανατηφόρα. Η μόλυνση με αυτή την ασθένεια οδηγεί σε θάνατο συνήθως εντός 1 έτους από την έναρξη της ασθένειας.

Σελίδα 1 / 3

 

Μεγέθυνση 100%

Για πιο πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με το ξέσπασμα, ρίξτε μια ματιά στην  κάλυψη του Coronavirus .

Στείλτε τις  συμβουλές και τις υποβολές σας  γράφοντας απευθείας σε εμάς. Ελάτε μαζί μας στο WhatsApp  για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις.

…………………………………………………………………

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥ PRION ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΑΡΙΑΙΑΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΓΕΙΑ

ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΡΕΥΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ……PRIONS

ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΙ

ΣΤΟ CDC !!!!

TA PRIONS

EINAI ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΕϊΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ …….

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ mRNA ΠΟΥ ΤΑ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ :

 

https://www.cdc.gov/prions/index.html

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Prion

 

Τα πράιονς είναι συγκεκριμένες πρωτεΐνες, οι οποίες βρίσκονται κυρίως στο νευρικό σύστημα, όπου – στις φυσιολογική τους κατάσταση – επιτελούν σημαντικές λειτουργίες. Για παράδειγμα, μελέτες στους θαλάσσιους γυμνοσάλιαγκες, Aplysia, υποδηλώνουν ότι τα πράιονς παίζουν σημαντικό ρόλο στο σχηματισμό της μνήμης (Si et al., 2010).

Τα λοιμογόνα πράιονς είναι ανώμαλες μορφές πρωτεϊνικών πράιονς, τα οποία αναπαράγονται μέσα στον ξενιστή μετατρέποντας τις φυσιολογικές πρωτεΐνες του ιδίου τύπου ώστε να αποκτήσουν την ανώμαλη δομή. Αυτό έχει αποτέλεσμα ντόμινο, δηλαδή ένας μικρός αριθμός πρωτεϊνικών πράιονς μπορεί να επηρεάσει πολλές φυσιολογικές πρωτεΐνες και να οδηγήσει τελικά σε ασθένεια.

Καθώς οι μη φυσιολογικές πρωτεΐνες σχηματίζουν αμυλοειδή – πρωτεϊνικά συσσωματώματα – μέσα στα κύτταρα, τα κύτταρα πεθαίνουν, σχηματίζοντας οπές στον εγκέφαλο.

Τα πράιονς είναι η μόνη περίπτωση αυτό-πολλαπλασιαζόμενων παθογόνων (που προκαλούν ασθένειες) πρωτεϊνών, που μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες, αν και φαίνεται να είναι πρωτεϊνικά μόρια: αντίθετα με τα βακτήρια, τους ιούς ή άλλα γνωστά παθογόνα, δε διαθέτουν πληροφορίες κωδικοποιημένες σε νουκλεϊκά οξέα (DNA ή RNA) για το πώς θα προσβάλουν και θα πολλαπλασιαστούν μέσα στον ξενιστή.

Υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου για τα πράιονς και πώς ακριβώς πολλαπλασιάζονται, διαπερνούν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και διαπερνούν τα όρια μεταξύ των ειδών – πχ. προσβάλλουν διαφορετικά είδη ξενιστή.

Στη δεκαετία του 1960 οι ερευνητές ανακάλυψαν για πρώτη φορά ότι οι παράγοντες που ήταν υπεύθυνοι για τις ασθένειες των TSE δε διέθεταν νουκλεϊκά οξέα.

Ο Tikvah Alper υπέθεσε ότι ο υπεύθυνος παράγοντας ήταν πρωτεΐνη.

Αυτή η ιδέα ήταν αιρετική γιατί όλοι οι άλλοι παράγοντες που προκαλούσαν ασθένειες περιείχαν νουκλεϊκά οξέα και η μεταδοτικότητα καθώς και η παθογένειες προσδιορίζονταν γενετικά.

 

Πορτραίτο του
βακτηριολόγου
Robert Koch (1843-
1910) 

 

Όμως, τρεις δεκαετίες συνεχών ερευνών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κυρίως από τον Stanley Prusiner, στον οποίο απονεμήθηκε το Βραβείο Νόμπελ Φυσιολογίας ή Ιατρικής το 1997 για τη δουλειά του στα πράιονς και τα TSEs, είχαν σαν αποτέλεσμα την ευρεία αποδοχή αυτής της «πρωτεϊνικής-μόνο υπόθεσης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ !!!!!!!

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20158453/

 

Πηγή

Προβολές : 868


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα