«Συλλάβετε τον Bill Gates»! Παγκόσμιος «σεισμός» με αποκαλύψεις

«Συλλάβετε τον Bill Gates»! Παγκόσμιος «σεισμός» με αποκαλύψεις

22 Ιουνίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:599
Μοίρασέ το

 

Το σημαντικότερο όμως είναι, πως το ίδρυμα του Bill Gates είχε ελεγχθεί από την προηγούμενη κεντρική κυβέρνηση για παραβίαση κανονιστικών και δεοντολογικών κανόνων κατά την διάρκεια κλινικών δοκιμών.

Συγκεκριμένα, η τότε αρμόδια επιτροπή διερεύνησε τον ρόλο των BMGF και του ινστιτούτου PATH σχετικά με δοκιμή εμβολίων HPV σε παιδιά, στην περιοχή Khammam της Andhra Pradesh και στην περιοχή Vadodra του Gujarat, κατά την οποία επτά παιδιά πέθαναν!!!

 

Του έκαψαν ομοίωμα – Ισχύουν όλα αυτά;;; Αυτόν εμπιστεύονται οι «ειδικοί« στην Ελλάδα;;;

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates (BMGF), το ίδρυμα λειτουργεί στην Ινδία για πάνω από μια δεκαετία, εστιάζοντας στις «πιο ευάλωτες κοινότητες» της χώρας. Κατά την διάρκεια αυτής της μακράς δραστηριότητας, η οποία ξεκίνησε με μια πρωτοβουλία πρόληψης για τον ιό HIV, το έργο επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς.

«Με στόχο την βελτίωση της ζωής εκατομμυρίων Ινδών, συνεργαζόμαστε με την ινδική κυβέρνηση και άλλους εταίρους πάνω σε μια ποικιλία θεμάτων από την υγειονομική περίθαλψη και την διάθεση των λυμάτων μέχρι την ισότητα των φύλων, την αγροτική ανάπτυξη και την οικονομική ενδυνάμωση των πιο ευάλωτων πληθυσμών», αναφέρει το ίδρυμα.

Ωστόσο, μέσα στην χώρα, η εικόνα του διεθνιστή δισεκατομμυριούχου Μπιλ Γκέιτς δεν είναι η αναμενόμενη!

Στο πλαίσιο μιας διαδικτυακής εκστρατείας με το hashtag #ArrestBillGates, πολλά άτομα κάλεσαν τις αρχές της χώρας να απαγγείλουν κατηγορίες κατά του BMGF και του Gates για την διεξαγωγή παράνομων ιατρικών εξετάσεων σε ευάλωτες ομάδες σε δύο ινδικά κρατίδια, αναφέρουν μέσα ενημέρωσης όπως το «The Diplomat», το Russia Today και το The Epoches Times.

 

 

Μάλιστα, όπως τονίζεται στα ρεπορτάζ, δεν είναι η πρώτη φορά που το BMGF ή ο Bill Gates βρέθηκαν αντιμέτωποι με την δημόσια οργή στην Ινδία, λόγω μυστήριας δραστηριότητας.

Τον Απρίλιο του 2021, ο Γκέιτς δέχθηκε «πυρά», επειδή έδειξε απρόθυμος να μοιραστεί πληροφορίες για τις τεχνολογίες των εμβολίων COVID-19 με αναπτυσσόμενες χώρες όπως η Ινδία.

Ο Γκέιτς έχει επίσης επικριθεί από ινδικές ομάδες αγροτών, οι οποίες διαμαρτύρονται εναντίον αμφιλεγόμενων νόμων που προωθούν την ιδιωτικοποίηση-αρπαγή της γεωργίας, που ψηφίστηκε από την ινδουιστική εθνικιστική κυβέρνηση και βλέπουν τον Γκέιτς ως υποστηρικτή αυτών των προσπαθειών.

Η Dainik Jagran, μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Χίντι στη χώρα, ανέφερε στις 8 Ιουνίου ότι οι αγρότες έκαψαν ένα ομοίωμα του Μπιλ Γκέιτς σε έναν από τους τόπους διαδηλώσεων.

 

 

Επιπλέον, σε συνέντευξή του στο Press Trust of India (PTI) κατά την επίσκεψή του τον Νοέμβριο του 2019, ο Γκέιτς επαίνεσε τρεις κατασκευαστές εμβολίων στην Ινδία – το Ινστιτούτο Ορού της Ινδίας (SII), το Bharat Biotech και το Biolog-E. Και οι τρεις αυτές εταιρίες έχουν επωφεληθεί από το μεγαλύτερο πρόγραμμα εμβολιασμού COVID-19 στον κόσμο και την κυβέρνηση της Ινδίας, λαμβάνοντας υπέρογκες χορηγήσεις.

Το σημαντικότερο όμως είναι, πως το ίδρυμα του Bill Gates είχε ελεγχθεί από την προηγούμενη κεντρική κυβέρνηση για παραβίαση κανονιστικών και δεοντολογικών κανόνων κατά την διάρκεια κλινικών δοκιμών.

Συγκεκριμένα, η τότε αρμόδια επιτροπή διερεύνησε τον ρόλο των BMGF και του ινστιτούτου PATH σχετικά με δοκιμή εμβολίων HPV σε παιδιά, στην περιοχή Khammam της Andhra Pradesh και στην περιοχή Vadodra του Gujarat, κατά την οποία επτά παιδιά πέθαναν!!!

Αν και η κυβέρνηση δεν παραδέχθηκε πως οι θάνατοι οφείλονταν στα εμβόλια, αποκάλυψε ηθικές αποτυχίες στην επακόλουθη έρευνα.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, αφορμή στάθηκε η έκθεση για το “Great Game India“, με τον Γκέιτς να κατηγορείται ότι χρηματοδότησε μια παράνομη κλινική δοκιμή μέσω του Ιδρύματος Bill και Melinda Gates το 2009 που δοκίμαζε εμβόλια σε παιδιά φυλών.

Τα τεστ φέρονται να αφορούσαν περίπου 14.000 κορίτσια ιθαγενών ηλικίας 10 έως 14 ετών στις ινδικές πολιτείες Γκουτζαράτ και Άντρα Πραντές. Η έκθεση ισχυρίζεται ότι πολλά παιδιά αρρώστησαν από τον εμβολιασμό και τέσσερα κορίτσια πέθαναν.

 

 

Μετά από αναφορές των μέσων ενημέρωσης σχετικά με παρατυπίες κατά την εκτέλεση των δοκιμών, μια κυβερνητική επιτροπή διαπίστωσε ότι οι δοκιμές είχαν πραγματοποιηθεί, εν μέρει, χωρίς να ενημερώνονται σωστά οι συμμετέχοντες και, κατά περίπτωση, χωρίς την συγκατάθεση των γονιών τους.

Η κυβέρνηση της Ινδίας περιόρισε το Ίδρυμα Gates από το πρόγραμμα ανοσοποίησης της χώρας. Ωστόσο, χρόνια αργότερα, το BMGF συνέχισε να συνεργάζεται με το Υπουργείο Υγείας της Ινδίας, μέσω της Μονάδας Τεχνικής Υποστήριξης Ανοσοποίησης (ITSU).

Σήμερα η οργή απέναντι στον διεθνιστή έχει αυξηθεί και υπάρχουν εκείνοι που ζητούν την σύλληψή του. Αυτόν εισακούν οι «ειδικοί» στην Ελλάδα;;;

 

Πηγή

Προβολές : 599


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα