Σωκράτης Κόκκαλης! Αυτός είναι ο χρηματοδότης του Τράγκα, που αποφάσισε 72 ετών να παραστήσει τον αρχηγό κόμματος και να μας σώσει... από τους διεφθαρμένους!

Σωκράτης Κόκκαλης! Αυτός είναι ο χρηματοδότης του Τράγκα, που αποφάσισε 72 ετών να παραστήσει τον αρχηγό κόμματος και να μας σώσει... από τους διεφθαρμένους!

5 Απριλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,065
Μοίρασέ το

 

100 μέτρα μπορεί να περπατήσει;

Προς το παρόν ο Νίκος Νικολόπουλος που τελευταία φορά ήταν υποψήφιος με τον Βασίλη Λεβέντη και ο Καζάκης (!) αποτελούν τους οπαδούς του.

 

 

 

Θα το ξαναγράψω… ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΝΤΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Και το… Giorgio, είναι ένα από αυτά τα… παιντιά…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Του Άρη Σπίνου

 

Δεν υπήρχε καμία αντίρρηση ότι κάποιος έβαλε το χέρι στην τσέπη για να παραστήσει στα γεράματα τον αρχηγό κόμματος ο Τράγκας.

Ήταν απόλυτα βέβαιο ότι ο ίδιος από τα εκατομμύρια που έχει δεν επρόκειτο να βάλει ούτε μισό ευρώ.

Στους διαδρόμους της Βουλής αλλά και τα στέκια του λευκού κολάρου κουβεντιάζεται ήδη το όνομα του κορόιδου που παραμυθιάστηκε και πίστεψε ότι ο Τράγκας θα γίνει ο ρυθμιστής της επόμενης κυβέρνησης!

Σωκράτης Κόκκαλης.

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έχει βάλει το χέρι στην τσέπη, με γερή προκαταβολή, για να φτιάξει το κόμμα του ο Τράγκας.

Όταν σύντομα όμως διαπιστώσει ο πανίσχυρος επιχειρηματίας ότι το κόμμα δεν έχει οπαδούς, θα αρχίζει να κλαίει τα λεφτά του με μαύρο δάκρυ.

Προς το παρόν ο Νίκος Νικολόπουλος που τελευταία φορά ήταν υποψήφιος με τον Βασίλη Λεβέντη και ο Καζάκης (!) αποτελούν τους οπαδούς του.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,065


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα