Τέλος εποχής για την Χρυσή Αυγή που διεκπεραίωσε επιτυχημένα την αποστολή της

Τέλος εποχής για την Χρυσή Αυγή που διεκπεραίωσε επιτυχημένα την αποστολή της

7 Οκτωβρίου, 2020 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:952
Μοίρασέ το

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της Χρυσής Αυγής, την οποία αν και χρόνια όλοι γνωρίζαμε τα ναζιστικά και φασιστικά της ιδεώδη, εν τούτοις σε ένθετο χρόνο που τους βόλευε δηλ. αυτόν της απαρχής των μνημονίων, την προώθησαν με σκοπό να μαζέψει όσους αφελείς δυσαρεστημένους πίστευαν τις δήθεν πατριωτικές κορώνες που εκτόξευαν οι χαμηλού επιπέδου ηγήτορες της.   

 

 

 

Αυτό ακριβώς… Έβαλαν την ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, να πείσει τους αφελείς, ότι είναι “μπατριωτικό κόμμα”…

Ποιός;

Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠ…. “ΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ”!

Ας ξυπνήσει ο λαός, γιατί μας κυβερνούν ΑΘΕΑΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

Μία από τα ίδια και ο περίεργης καταγωγής Βελόπουλος…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο 

Στην πατρίδα μας εδώ και χρόνια είναι γνωστό, ότι κανένα κόμμα και ουδείς πολιτικός μπορεί να κινηθεί ανεξάρτητα και να προωθηθεί στην εκλογική αρένα, αν δεν δηλώσει εκ των προτέρων “πρόθυμος” και “υποτελής” στους έξωθεν και έσωθεν νταβατζήδες. 
 
Ναι νταβατζήδες, γιατί όπως αυτοί εκβιάζουν, τρομοκρατούν και εκμεταλλεύονται μία γυναίκα ή γυναίκες, έτσι κι αυτοί το κάνουν εδώ και χρόνια σε έναν ολόκληρο λαό. 
 
Την συγκεκριμένη περίοδο οι έξωθεν νταβατζήδες μας είναι οι …Γερμανοί μαζί με το υπόδουλο σε αυτούς ιερατείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και οι έσωθεν είναι οι γνωστοί Καναλάρχο-Εργολάβοι. 
 
Όλοι λοιπόν αυτοί μαζί με τους εγχώριους υποτελείς τους, σκαρφίζονται διάφορα κόλπα προκειμένου να ξεγελάσουν τον λαό, για να χαίρονται αλλά και να αυξάνουν τα κεκτημένα, και τα κλεμμένα τους.
 
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της Χρυσής Αυγής, την οποία αν και χρόνια όλοι γνωρίζαμε τα ναζιστικά και φασιστικά της ιδεώδη, εν τούτοις σε ένθετο χρόνο που τους βόλευε δηλ. αυτόν της απαρχής των μνημονίων, την προώθησαν με σκοπό να μαζέψει όσους αφελείς δυσαρεστημένους πίστευαν τις δήθεν πατριωτικές κορώνες που εκτόξευαν οι χαμηλού επιπέδου ηγήτορες της.   
            
Οι ίδιοι αυτομάτως, αυτοβούλως και αυθαιρέτως έχρισαν τους εαυτούς τους ως ανήκοντες σε κόμματα του συνταγματικού τόξου.
 
Όσους δε αντιδρούσαν στις έκνομες αποφάσεις τους, στις παραλείψεις αλλά και στις ανοχές τους, τους χαρακτήριζαν ως οπαδούς του εκτρώματος το οποίο οι ίδιοι είχαν προωθήσει για αυτόν ακριβώς το σκοπό. 
 
Τώρα που η Χρυσή Αυγή έκανε το κύκλο της, εξυπηρετώντας τους σχεδιασμούς τους, είμαι σίγουρος ότι θα σκαρφιστούν κάτι άλλο προκειμένου να συνεχίσουν να στοχοποιούν και να χαρακτηρίζουν όποιον θα τολμά να τους ασκεί κριτική.
 
Έχω δε την αίσθηση ότι σύντομα το κόμμα που θα προσπαθήσουν να μας πείσουν(αν δεν είναι και αυτό υπό τον έλεγχο τους) ότι δεν ανήκει στο δήθεν “συνταγματικό” τους τόξο, θα είναι η “Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου.
 
Φίλες/οι να είστε σίγουροι ότι μας περιμένουν ημέρες λαμπρής δόξης, όπου οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι ΔημοσιοΚάφροι θα δώσουν τα ρέστα τους προκειμένου να το επιτύχουν!

 

Πηγή

Προβολές : 952


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα