Ταλμουδιστές  μας κυβερνούν, Ταλμουδιστές έρχονται να μας κυβερνήσουν. ΞΥΠΝΑ, ΡΑΓΙΑ!

Ταλμουδιστές μας κυβερνούν, Ταλμουδιστές έρχονται να μας κυβερνήσουν. ΞΥΠΝΑ, ΡΑΓΙΑ!

31 Ιουλίου, 2021 33 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,471
Μοίρασέ το

Γιατί κρύβουν την ιουδαϊκή καταγωγή της Τατιάνας Ντεγκρέτσια που θέλουν αυτή και ο Πατριός της να φορέσει το ελληνικό Στέμμα;;;;;

 

Αχ βρε δύστυχε λαέ… ποτέ δεν  θέλησες να μάθεις την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Γι αυτό και πάντα θα σε κυβερνούν οι … χειρότεροι εχθροί σου, αυτοί που σε μισούν χιλιάδες χρόνια…

Αυτοί που ήθελαν πάντα τον αφανισμό σου και ως έθνος και ως ορθόδοξος χριστιανός.

Ταλμουδιστές Ιουδαίοι σε κυβερνούσαν, ταλμουδιστές ιουδαίους σου φέρνουν και τώρα…

Χαζαροταλμουδιστές είναι όλοι οι βασιλείς της Ευρώπης… μεταξύ τους παντρεύονται, για να μην χαθεί το “πολύτιμο αίμα”…

Όλα δρομολογημένα από πολλά χρόνια…

Σου τα έγραφαν κάποιοι αλλά δεν τους πίστευες…

Διάβασε λίγο τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ, και ίσως κάτι καταφέρεις να σώσεις από τον ολοκληρωτικό αφανισμό σου.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΥΦΕΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΕΣ.

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό, δεν είναι τυχαίο και είναι επιλογής μου…

Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ, ή Ντεγκρέτσια υιός του Κων/νου ή Κοκού Γλύξμπουργκ/Ντεγκρέτσια, έχει νυμφευθεί την Τατιάνα Μπλάτνικ,

Πριν παντρευτούν στο βιογραφικό της ανεγράφοντο  και οι ιουδαϊκές ρίζες της , προφανώς χαζαροχαλδαιϊκής προέλευσης.
Στη συνέχεια ολα αυτά αφαιρέθηκαν.
Η πριγκίπισσα  Τατιάνα  είτε ντρέπεται για την καταγωγή της (αν αυτή είναι ιουδαϊκή;; ) ή υποπτεύεται ότι υφίσταται αντισημιτισμός στην Ελλάδα τέτοιος που λειτουργεί απαγορευτικά για τις ρίζες της.
 Γιατί αφαιρέθηκε η αναφορά στην αληθινή της καταγωγή;;;;
Εμείς παρά την κριτική που ενίοτε ασκούμε σε συνωμοτικούς κύκλους κακής σιωνιστικής προέλευσης, (διότι υπάρχουν και φυσιολογικοί σιωνιστές που δικαίως αγωνίζονται στην πατρίδα τους ….για την πατρίδα τους ), θεωρούμε ότι ο αντισημιτισμός δεν υφίσταται στην χώρα μας η οποία επισήμως στηρίζει το ΙΣΡΑΗΛ.
Αν τώρα οι κυβερνήσεις στηρίζουν το Ισραήλ και τους ιουδαίους, ερχόμενοι σε αντίθεση με πιθανό μεγάλο κύμα αντισημιτισμού (το οποίο εμείς δεν βλέπουμε), τότε έχουμε παραβίαση της όποιας θέλησης της πλειοψηφίας και έχουμε πρόβλημα δημοκρατίας…..
Το ερώτημα λοιπόν είναι:
 Η Τατιάνα  τεως Μπλάτνικ και νυν Ντεγκρέτσια έχει χαζαροχαλδαιϊκές ρίζες;;;
 Αν ναι γιατί τις απέκρυψε ;;;;
Υπάρχει στην χώρα μας αντισημιτισμός τέτοιος απο τον οποίο κινδυνεύει;;;
 Αν όχι γιατί δεν το αποσαφηνίζει να τελειώνουμε με τις θεωρίες συνωμοσίας;;;;
Στην Βικιπαιδεία  πριν τον γάμο και πριν  διορθώσουν το βιογραφικό της, ανέφερε:
” Η Τατιάνα Blatnik γεννήθηκε στη Βενεζουέλα, αν και μεγάλωσε στην Ελβετία και είναι Εβραιορωσικής καταγωγής.
Ο βιολογικός της πατέρας, Ladislav Βλαντιμίρ Blatnik, πέθανε όταν ήταν 6 ετών και ανατράφηκε από τη μητέρα της Μαρία Blanche.
Ο πατριός Attilio Brillembourg είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην περιοχή της Νέας Υόρκης” .
Και φυσικά, επειδή το διαδίκτυο είναι γεμάτο απο αναφορές στην καταγωγή της Τατιάνας ακολουθούν και αντίστοιχα στοιχεία με τα της εκλεκτής καταγωγής της εκλεκτής του Γλύξμπουργκ.
ΥΓ…. Τώρα πως απο τις ερήμους του Σινά , τις στέπες και τα γερμανικά δάση ξαφνικά βρίσκεσαι ελληνίδα και έλληνας ,(ας γελάσουμε όλοι μαζί) πρίγκηπας (ας ξαναγελάσουμε…..λές και δεν έχουμε έλληνες μέχρι το κόκκαλο για να τους κάνουμε βασιλείς), αυτό μόνο κάποιος απο τους νεοεισερχόμενους μουσαφιραίους της ΤαCiaς μπορεί να μας το εξηγήσει.
ΠΗΓΗ: http://www.paraxeno.com

Πηγή

Προβολές : 1,471


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα