Τα νεογέννητα “ΡΕ”...;;; Βάλατε χέρι και στα νεογέννητα και τα στερείτε από τις Μάνες τους;;; ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΜΩΡΕ.

Τα νεογέννητα “ΡΕ”...;;; Βάλατε χέρι και στα νεογέννητα και τα στερείτε από τις Μάνες τους;;; ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΜΩΡΕ.

31 Μαΐου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:925
Μοίρασέ το

Οι παρακάτω σκηνές που θα δείτε εκτυλίσσονται σε ελληνικά μαιευτήρια, όπου νεογέννητα βρέφη στέλνονται άρον άρον σε θερμοκοιτίδες επειδή θεωρούνται «ύποπτα περιστατικά Covid»

 

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΜΩΡΕ.

ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ.

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ;

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ Ή ΤΣΙΠΑΚΙ;;;

ΓΕΝΝΗΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

Αν η είδηση που μου είχε μεταφέρει πρόσωπο εμπιστοσύνης ισχύει, ότι δηλαδή από το 2018, στα “ελληνικά” (;;;) μαιευτήρια, ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ, τότε ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.

ΦΡΙΚΗ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σύστημα φαίνεται πως γίνεται στην εποχή της πανδημίας ο αποχωρισμός των μητέρων από τα ίδια τους τα νεογέννητα, από την πρώτη κιόλας στιγμή του τοκετού!

Οι παρακάτω σκηνές που θα δείτε εκτυλίσσονται σε ελληνικά μαιευτήρια, όπου νεογέννητα βρέφη στέλνονται άρον άρον σε θερμοκοιτίδες επειδή θεωρούνται «ύποπτα περιστατικά Covid»:

Και αυτά όταν μόλις τον Οκτώβριο του 2020 αμερικανική έρευνα ανέφερε ότι οι μητέρες με Covid-19 σπάνια μεταδίδουν τον κορωνοϊό στο νεογέννητο μωρό τους, εφόσον τηρούν τα βασικά μέτρα προστασίας,

Η μελέτη -με τη συμμετοχή μιας Ελληνίδας επιστήμονα της διασποράς- συμπέρανε ότι ορισμένα μέτρα, όπως ο διαχωρισμός των μητέρων με Covid-19 από τα νεογνά τους και η αποφυγή θηλασμού τους, πιθανότατα δεν είναι αναγκαία κάτι που τώρα έρχεται να γίνει συνήθης πρακτική.

Αυτό για όσους ελέω κορωνοϊού θεωρούν ότι ότι κάθε μέρα με ύφος αναφέρουν κυβερνητικοί και φιλοκυβερνητικοί να ακούμε τους επιστήμονες και να μην έχουμε ερωτήματα όταν η ίδια επιστημονική κοινότητα δεν έχει καταλήξει ακόμα για τυχόν επιπτώσεις του κορωνοϊού και των εμβολίων,

 

 

Πηγή

Προβολές : 925


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα