Τα «πανδημικά drones» μπορούν τώρα να ανιχνεύσουν πυρετό και βήχα

Τα «πανδημικά drones» μπορούν τώρα να ανιχνεύσουν πυρετό και βήχα

29 Μαΐου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:211
Μοίρασέ το
 
 
 
Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών, ο πόλεμος κατά της παράνομης μετανάστευσης και τώρα ο πόλεμος κατά του COVID-19: όλοι ξεκινούν ως νόμιμες αντιδράσεις, αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιούνται από τους πολιτικούς για να αυξήσουν την κρατική επιτήρηση και να διαβρώσουν τις ελευθερίες που έχουν απομείνει στους πολίτες.
 
Αυτό που έρχεται στην Αμερική στο προσεχές μέλλον είναι πλήρης κρατική επιτήρηση, που θα μπορούσε να είναι ισοδύναμη με της Κίνας.

 
 
 
 
 
 
Δεν είναι η Κινεζοποίηση της ανθρωπότητας…
 
ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ…
 
ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
 
ΔΗΛΑΔΗ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ.
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Από τον Tyler Durden
 
 
Το  ξέσπασμα του COVID-19  αποδεικνύεται ότι είναι ο Δούρειος ίππος που δικαιολογεί την είσοδο του  κράτους επιτήρησης .
Παρατηρήσαμε πώς οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες αναπτύσσουν γρήγορα  μεγάλα δεδομένα  και εργαλεία κατασκοπείας για την παρακολούθηση ανθρώπων κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
 
Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών, ο πόλεμος κατά της παράνομης μετανάστευσης και τώρα ο πόλεμος κατά του COVID-19: όλοι ξεκινούν ως νόμιμες αντιδράσεις, αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιούνται από τους πολιτικούς για να αυξήσουν την κρατική επιτήρηση και να διαβρώσουν τις ελευθερίες που έχουν απομείνει στους πολίτες.
 
 
Αυτό που έρχεται στην Αμερική στο προσεχές μέλλον είναι πλήρης κρατική επιτήρηση, που θα μπορούσε να είναι ισοδύναμη με της Κίνας.
 
Συγκεκριμένα, θέλουμε να δείξουμε στους αναγνώστες του ZeroHedge τι θα μπορούσε να φέρει η ροή των πραγμάτων:
 
 
Δηλαδή, «πανδημικά drones» εξοπλισμένα με εξειδικευμένο σύστημα αισθητήρων και υπολογιστή που μπορούν να πετούν γύρω από πόλεις και να ανιχνεύουν εάν οι άνθρωποι έχουν αυξημένη θερμοκρασία σώματος, τον ρυθμό της αναπνοής τους, όπως και να προσδιορίζουν εάν οι άνθρωποι φτερνίζονται και βήχουν (όλα τα σημάδια ενός φορέα COVID-19).
 
 
Μια εταιρεία drone που εδρεύει στις ΗΠΑ, με την ονομασία Draganfly , ηγείται της προσπάθειας δημιουργίας ενός δικτύου drone σε δημόσιους χώρους για τον εντοπισμό μολυσμένων ατόμων.
 
Το δίκτυο drone ονομάζεται «παγκόσμιο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης» και θα μπορούσε να εντοπίσει τα πρώτα σημάδια πανδημίας.
 
 
Η Draganfly επιλέχθηκε πρόσφατα από τη Vital Intelligence, μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης και βαθιάς μάθησης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Νότιας Αυστραλίας, για να κυλοφορήσει άμεσα στην αγορά τα πανδημικά drones για την παρακολούθηση ανθρώπων σε δημόσιους χώρους.
 
 
«Είναι τιμητικό για την Draganfly  να εργάζεται σε ένα τόσο σημαντικό έργο, δεδομένης της τρέχουσας πανδημίας που αντιμετωπίζει ο κόσμος με τον COVID-19.
 
 
Η παρακολούθηση της υγείας και του αναπνευστικού θα είναι ζωτικής σημασίας όχι μόνο για την ανίχνευση, αλλά και για τη χρήση των δεδομένων για την κατανόηση των τάσεων της υγείας.
 
 
Καθώς προχωράμε, τα drones και η αυτόνομη τεχνολογία που κάνουν ανίχνευση, θα είναι ένα σημαντικό μέρος για εξασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας », δήλωσε ο Andy Card, διευθυντής της Draganfly και πρώην υπουργός μεταφορών και υπεύθυνος προσωπικού του Λευκού Οίκου.
 
 
 
Όπως φαίνεται παρακάτω, το πανδημικό drone μπορεί να ανιχνεύσει εύκολα τον ρυθμό αναπνοής, τον καρδιακό ρυθμό, τη θερμοκρασία του σώματος και εάν το άτομο φτερνίζεται και βήχει – όλα τα σημάδια που θα μπορούσαν να δείχνουν έναν φορέα COIVD-19.
 
 
Ακολουθεί το βίντεο της Draganfly που δείχνει το drone σε δράση:
 

 
 
Τη Δευτέρα, ο πρώην επικεφαλής του FDA Scott Gottlieb δήλωσε στο CNBC ότι οι ΗΠΑ πρέπει να οικοδομήσουν ένα « σύστημα μαζικής παρακολούθησης » για να εντοπίσουν πού θα μπορούσε να εξαπλωθεί ο ιός στη συνέχεια – και ίσως ένας από τους καλύτερους τρόπους για την παρακολούθηση μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού θα μπορούσε να είναι μέσω της χρήσης πανδημικών αεροσκαφών σε μεγάλες μητροπολιτικές πόλεις των ΗΠΑ.
 
 
 

Πηγή

Προβολές : 211


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα