Τα συγχαρητήρια και τα... συλλυπητήρια...

Τα συγχαρητήρια και τα... συλλυπητήρια...

7 Ιουλίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:373
Μοίρασέ το
 
Χάρης Φαρμάκης: “Τα εύσημα και τα συγχαρητήρια πρέπει να αποδοθούν στους έντιμους, καθαρούς και αδέκαστους εκπροσώπους της Ελληνικής Δικαιοσύνης που διδάσκουν ήθος, γνώση και δικαστική ακεραιότητα….!!!!!

Τέλος τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όσους με μένος, πάθος, φθόνο και μίσος πολέμησαν αν-ορθόδοξα την ορθόδοξη αυτή αδελφότητα δεκαετίες τώρα και…..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ…!!!!!”

 
Δικηγόρος των μοναχών της Ιεράς Μονής Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και ο κ. Χάρης Φαρμάκης, δίνει την δική του διάσταση στην περίτρανη νίκη του έγκριτου ποινικολόγου Νίκου Αντωνιάδη. (εδώ)
Κι όπως λέει ο λαός: “Το άδικο, δεν ευλογείται”
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Χάρης Φαρμάκης Άξιε και πανάξιε συνάδελφε Νίκος Αντωνιάδης, σε χάρηκα απίστευτα σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Αγρινίου και στη μάχη που έδωσες στο Εφετείο Δυτικής Στερεάς για την προάσπιση του δικαίου κατά των άδικων διώξεων που υφίστανται εδώ και τόσα χρόνια οι ήρωες αυτοί μοναχοί της αδελφότητας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Σκάλα Ναυπάκτου.
 
Πολλά συγχαρητήρια για την καρτερικότητα και υπομονή που έδειξαν οι πανάξιοι Μοναχοί της Ι. Μ. Μεταμορφώσεως Σωτήρος με τον σεβάσμιο Γέροντα Σπυρίδωνα Λογοθέτη όλα αυτά τα χρόνια…!!!!!

Επίσης τα εύσημα και τα συγχαρητήρια πρέπει να αποδοθούν στους έντιμους, καθαρούς και αδέκαστους εκπροσώπους της Ελληνικής Δικαιοσύνης που διδάσκουν ήθος, γνώση και δικαστική ακεραιότητα….!!!!!

Τέλος τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όσους με μένος, πάθος, φθόνο και μίσος πολέμησαν αν-ορθόδοξα την ορθόδοξη αυτή αδελφότητα δεκαετίες τώρα και…..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ…!!!!!

Λέει η σοφία λαού μέσα από μία παροιμία: ο Θεός αγαπά τον κλέφτη….αλλά αγαπά (ταυτόχρονα) και τον νοικοκύρη…!!!!!

 

Πηγή

Προβολές : 373


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα