Τα φασιστοειδή της κυβέρνησης Μητσοχουντάκη απειλούν δημόσιους υπαλλήλους που καταθέτουν ως μάρτυρες εναντίον του δημοσίου

Τα φασιστοειδή της κυβέρνησης Μητσοχουντάκη απειλούν δημόσιους υπαλλήλους που καταθέτουν ως μάρτυρες εναντίον του δημοσίου

4 Ιουνίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:493
Μοίρασέ το

Σύμφωνα με τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα, ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.
Άντε, γιατί θα τα πάρω στο κρανίο, με όλα αυτά ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Ο@ΡΑΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΑΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Πές τε σ’ αυτή την Νομική Σύμβουλο του ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥ, ΠΩΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΜΟΡΑΣ…. ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ.
ΦΤΟΥ ΣΟΥ, “ΞΕΦΤΙΛΑ”.
Υ.Γ.2. Α ρε που κατάντησε αυτός ο λαός… ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΝΑΝ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
Τα φασιστοειδή του Εφιαλτάκη επειδή οσμίζονται (αν δεν την βλέπουν ολοκάθαρα) την οργή του κόσμου που αρχίζει να φουντώνει, επειδή ξέρουν ότι οι κωλάρες τους θα πρέπει να σηκωθούν από τους κυβερνητικούς θώκους και να καθίσουν σε καρέκλες δικαστηρίου σύντομα για τα εγκλήματα που διαπράττουν καθημερινά σε βάρος των πολιτών αυτής της χώρας, επειδή είναι ξεδιάντροπα τομάρια που καταπατούν τη δημοκρατία με ΚΑΘΕ απόφαση που βγαίνει από τα έντερα της ανέμελης υπέρκομψης χαρντ-κορ φασιστικής διακυβέρνησης, τολμάνε να εκδώσουν αυτό το κατάπτυστο έγγραφο, με υπογραφή Ελένης Πασαμιχάλη, σύμφωνα με το οποίο ο δημόσιος υπάλληλος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να καταθέσει σαν μάρτυρας σε δίκη κατά του Δημοσίου, υπό την απειλή πειθαρχικού και ποινικού παραπτώματος. Επιτρέπεται μόνο ΥΠΕΡ του δημοσίου να μιλήσει.
Το ακαταδίωκτο γίνεται πολύ της μόδας, τα λαμόγια είναι λεφούσια ολόκληρα και οι μαφίες οργιάζουν.
Δείτε το κωλόχαρτο που τόλμησαν να κυκλοφορήσουν και φρίξτε.

Πηγή

Προβολές : 493


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα