Τα Χολιγουντιανά Εφέ δε Μπορούν να Σώσουν τη Χρεοκοπημένη Εταιρία ΗΠΑ.

Τα Χολιγουντιανά Εφέ δε Μπορούν να Σώσουν τη Χρεοκοπημένη Εταιρία ΗΠΑ.

30 Ιανουαρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:722
Μοίρασέ το
Ωστόσο, πηγές από το Πεντάγωνο, τη βρετανική MI6 και τη ρωσική FSB λένε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια αντεπίθεση που θα τερματίσει ολόκληρη την ψεύτικη πανδημία τους και τη σχετιζόμενη με την πανδημία προσπάθειά τους για τη θέσπιση καθεστώτος ολοκληρωτισμού. 
Πηγές από τη ρωσική FSB υπόσχονται πως «η παγκόσμια τάση είναι να σταματήσει η υστερία της πανδημίας μέχρι το Μάιο.»  
Φυσικά, έχουμε δει τόσες πολλές οριστικές προθεσμίες να έρχονται και να φεύγουν χωρίς να συμβαίνουν ορατές αλλαγές, που θα το πιστέψουμε αυτό μόνο όταν το δούμε.

 

 

 

Πολλές πηγές από το εξωτερικό, κάνουν λόγο για την ψεύτικη ορκωμοσία του Μπάιντεν και τα γεγονότα που συμβαίνουν εκεί κάθε μέρα θα επιτείνονται περισσότερο.

Θα ήταν αφέλεια να κάνουμε πως τις αγνοούμε.

Οι επόμενοι δυο μήνες κυρίως, θα δείξουν πολλά, καθώς το καζάνι βράζει στις ΗΠΑ και όχι μόνον.

Πρωτόγνωρα γεγονότα, που θα επηρεάσουν όλη την ανθρωπότητα… 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Διευκρινίζω για πολλοστή φορά, πως για όλα κρατώ μικρό καλάθι.

Μεταφέρω γεγονότα, αλλά δεν είμαι εγώ που καθορίζω τα μελλούμενα.

 

Benjamin Fulford     25/1/2021

Τέλειωσε φίλοι μου, η εγκληματική επιχείρηση γνωστή ως η Εταιρεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έχει τελειώσει.  Πραγματικοί επί τόπου δημοσιογράφοι με άδειες εισόδου Τύπου για το Λευκό Οίκο, επιβεβαιώνουν ότι κανείς δε βρίσκεται στο Λευκό Οίκο.  Τα διεφθαρμένα μέλη του Κογκρέσου και της Γερουσίας δεν τολμούν να δείξουν τα πρόσωπά τους στην Ουάσιγκτον DC, γνωρίζοντας ότι θα μπορούσαν να συλληφθούν αν το πράξουν. 

https://www.washingtontimes.com/news/2021/jan/21/house-cancels-business-during-first-full-biden-wee/

Εδώ είναι μια εικόνα του οβάλ γραφείου σε κινηματογραφικό στούντιο όπου γυρίζουν τον λεγόμενο «Πρόεδρο» Biden χρησιμοποιώντας χολιγουντιανά εφέ.

Αυτό είναι όμως κι ένα άλλο ενδεχόμενο: 

https://www.bbc.com/news/uk-england-norfolk-55469093

Διαφορετικές στολές χρησιμοποιήθηκαν για την ψεύτικη ορκωμοσία του Biden.  Μια πηγή που βρισκόταν επί τόπου λέει ότι προσλήφθηκαν ηθοποιοί.

Τώρα συγκρίνετε με την ορκωμοσία του Τζορτζ Μπους Τζούνιορ.  Όλες οι στολές έχουν διακριτικά.

Υπάρχουν κι άλλα πολλά στοιχεία εκεί έξω, όπως οι φωτογραφίες ενός χώρου στάθμευσης πίσω από το «Οβάλ Γραφείο,» ενώ το πραγματικό θα είχε γκαζόν στο παρασκήνιο.

Ο Επικεφαλής Κλέφτης Biden & Σια έλαβαν αρνητική απάντηση στη χρήση ενός κυβερνητικού αεροπλάνου, και αναγκάστηκαν να πετάξουν με ιδιωτικό τζετ, επιδεικνύοντας πως είναι παράνομος πρόεδρος.

Πηγές του Πενταγώνου λένε ότι βρισκόμαστε τώρα σε ένα interregnum (ενδιάμεση περίοδος ανάμεσα σε δύο επίσημες Κυβερνήσεις)  πριν συσταθεί η  Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.  Τελικά, προτείνουν ενδεχομένως από την Αλάσκα έως την Αργεντινή.  Οι πηγές λένε ότι θα κατασκευαστεί μια νέα πρωτεύουσα, και η Ουάσιγκτον DC θα γίνει μουσείο και τουριστικό αξιοθέατο.

Θυμηθείτε, η Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που ιδρύθηκε το 1776 αντικαταστάθηκε από μια ιδιωτική εταιρεία το 1871.  Η διάρκεια ζωής αυτής της εταιρίας τώρα έληξε.

Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες της Εταιρείας: οι εγκληματικές οικογένειες Rockefeller και Rothschild, κλπ.  μάχονται ακόμη με νύχια και με δόντια να κρατήσουν την ψευδαίσθηση ελέγχου τους ανέπαφη. Έχουν καταλήξει σε συμφωνία με την Κομμουνιστική Κίνα για τη χρηματοδότηση της εταιρείας τους και εκβιάζουν τον αμερικανικό στρατό με πυρηνικές βρώμικες βόμβες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εμετικό τους σόου παίζει ακόμα σε πολλές τηλεοράσεις.  Ως περαιτέρω απόδειξη για το ότι οι Ροκφέλερ προσπαθούν να μας πουλήσουν στην Κίνα, ρίξτε μια ματιά στο λακέ του ΚΚΚ που θέλουν να διευθύνει τη CIA:

Ωστόσο, πηγές από το Πεντάγωνο, τη βρετανική MI6 και τη ρωσική FSB λένε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια αντεπίθεση που θα τερματίσει ολόκληρη την ψεύτικη πανδημία τους και τη σχετιζόμενη με την πανδημία προσπάθειά τους για τη θέσπιση καθεστώτος ολοκληρωτισμού. 

Πηγές από τη ρωσική FSB υπόσχονται πως «η παγκόσμια τάση είναι να σταματήσει η υστερία της πανδημίας μέχρι το Μάιο.»  

Φυσικά, έχουμε δει τόσες πολλές οριστικές προθεσμίες να έρχονται και να φεύγουν χωρίς να συμβαίνουν ορατές αλλαγές, που θα το πιστέψουμε αυτό μόνο όταν το δούμε.

Παρ’ όλα αυτά, ο λόγος που οι Ρώσοι λένε ότι θα έχει τελειώσει μέχρι τον Μάιο είναι επειδή –αν και οι πληροφορίες έχουν καθαριστεί προσεκτικά από το διαδίκτυο της αγγλικής γλώσσας– είναι γεγονός ότι το 2020 οι παγκόσμιες στατιστικές θνησιμότητας δεν δείχνουν αύξηση. 

Με άλλα λόγια, τα αντικειμενικά στοιχεία δείχνουν ότι ολόκληρη η πανδημία είναι ψεύτικη.

Το άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο στα ρωσικά έχει αγγλικά διαγράμματα που δείχνουν αυτά τα στατιστικά στοιχεία. 

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη μετάφραση Google ή κάτι παρόμοιο για να διαβάσετε το κείμενο.  

https://hippy-end.livejournal.com/3918359.html

_________________________________________________________________________________________________

ΣτΜ: μετάφραση τμημάτων του άρθρου από τα ρωσικά

Οι πρώτες στατιστικές για το 2020 δείχνουν ότι δεν υπάρχει και δεν υπήρξαν ποτέ πανδημία

Άρχισαν να βγαίνουν τα προκαταρκτικά στατιστικά δεδομένα για όλο το έτος του 2020.

Ως συνήθως, οι σκανδιναβικές χώρες λόγω της καλής τους λογιστικής οργάνωσης και του σχετικά μέτριου πληθυσμού τους, ήταν από τις πρώτες που δημοσίευσαν αυτά τα δεδομένα.

Φυσικά, πάνω απ΄όλα ενδιαφέρουν τα δεδομένα της Σουηδίας, η οποία με μόνο στοιχείο την ύπαρξή της προκάλεσε το περσινό έτος μεγάλες διαμάχες σε όλα τα πεδία κοβιντοκουβεντών.

Όπως λένε, όλα θα φανούν στη σύγκριση.

Στον πρώτο πίνακα βλέπουμε τον αριθμό όλων των θανάτων στη χώρα από το 1851 έως το 2020:

Στον επόμενο πίνακα βλέπουμε  τον αριθμό θανάτων ανά χίλια άτομα για την ίδια περίοδο:

[ Τα δεδομένα αυτά ενημερώθηκαν στις 12 Ιανουαρίου από τον Johan Hellstrom Clinical Exercise Physiologist (https://nitter.fdn.fr/jhnhellstrom) ]

Και εδώ βρίσκονται οι χρονικές σημάνσεις προηγούμενων επιδημιών.

Η μικρή μυτούλα στην άκρη δεξιά είναι η τρομερή πανδημία Covid-19.

Κάποιος από τους «κοβιντοειδήμονες» μπορεί να μας εξηγήσει γιατί όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια και με υψηλότερη γενική θνησιμότητα, και με υψηλότερη θνησιμότητα ανά 1000 άτομα, και με αντίστοιχα έντονες κορυφώσεις τις τελευταίες δεκαετίες, κανείς ΟΥΤΕ ΚΑΝ πρόσεξε οποιαδήποτε «τρομερή πανδημία» και στις ίδιες χώρες όλα πέρασαν ήπια χωρίς καραντίντες, ιατρικές μάσκες και γάντια, κλειστά σύνορα και πάμπολλες άλλες απαγορεύσεις μέχρι και την απαγόρευση κυκλοφορίας (;)

___________________________________________________________________________________________

Επιπλέον, οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τον πραγματικό λόγο για την τρέχουσα εκστρατεία εμβολιασμού mRNA έχουν παρακινήσει τις παγκόσμιες ειδικές δυνάμεις να εντείνουν την επιχείρηση Κυνήγα και Σκότωσε. κατά του πολιτικού γραφείου της Χαζαρικής Μαφίας και των λακέδων τους. 

Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι εκτελείται η μάζωξη ολόκληρης της οικογένειας Ροκφέλερ.

Εδώ είναι η απόδειξη της ενοχής των Rockefeller από ένα έγγραφο που έβγαλε το ίδρυμά τους τον Μάιο του 2010:

«Το 2021, η πανδημία που ο κόσμος περίμενε εδώ και χρόνια τελικά χτύπησε.  Σε αντίθεση με τον H1N1 του 2009, αυτό το νέο στέλεχος της γρίπης – που προέρχονται από αγριόχηνες – ήταν εξαιρετικά μολυσματικό και θανατηφόρο.  Ακόμη και τα πιο έτοιμα για πανδημίες έθνη καταβλήθηκαν ταχύτατα όταν ο ιός διέσχισε ολόκληρο  τον κόσμο, μολύνοντας σχεδόν το 20 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού και σκοτώνοντας 8 εκατομμύρια σε μόλις επτά μήνες, η πλειοψηφία των οποίων ήταν υγιείς νέοι ενήλικες.

Η πανδημία είχε επίσης θανάσιμη επίδραση στις οικονομίες: η διεθνής κινητικότητα τόσο των ανθρώπων όσο και των αγαθών σταμάτησε, εξουθενώνοντας οικονομικά βιομηχανίες όπως ο τουρισμός και το σπάζοντας την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού.  Ακόμη και σε τοπικό επίπεδο, συνήθως πολυσύχναστα καταστήματα και κτίρια γραφείων κάθονταν άδεια για μήνες, χωρίς υπαλλήλους και πελάτες.

Η πανδημία κάλυψε τον πλανήτη – αν και δυσανάλογοι αριθμοί πέθαναν στην Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Κεντρική Αμερική, όπου ο ιός εξαπλώθηκε σαν άγρια φωτιά ελλείψει επίσημων πρωτοκόλλων περιορισμού.  Αλλά ακόμη και στις αναπτυγμένες χώρες, ο περιορισμός ήταν πρόκληση.

Η αρχική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών της «έντονης αποθάρρυνσης» των πολιτών από τις πτήσεις αποδείχθηκε θανατηφόρα στην επιείκεια της, επιταχύνοντας την εξάπλωση του ιού όχι μόνο εντός των ΗΠΑ  αλλά και πέρα από τα σύνορα.  Ωστόσο, ορισμένες χώρες τα πήγαν καλύτερα — ιδιαίτερα η Κίνα.

Η γρήγορη επιβολή της υποχρεωτικής καραντίνας από την κινεζική κυβέρνηση για όλους τους πολίτες, καθώς και η άμεση και σχεδόν ερμητική σφράγιση όλων των συνόρων, έσωσαν εκατομμύρια ζωές, σταματώντας την εξάπλωση του ιού πολύ νωρίτερα από ό,τι σε άλλες χώρες και επιτρέποντας μια ταχύτερη μετά-πανδημική ανάρρωση…

Μέχρι το 2025, οι άνθρωποι φαίνονταν να είναι όλο και πιο κουρασμένοι με τον υπερβολικό έλεγχο εκ των άνω και άφηναν τους ηγέτες και τις αρχές να κάνουν επιλογές για αυτούς.» 

Δείτε το σχετικό αποδεικτικό εδώ

Ακόμα χειρότερα, τα εμβόλια με τα οποία προσπαθούν τώρα να εμβολιάσουν τους πάντες στη Γη χρησιμοποιούν τεχνολογία επεξεργασίας γονιδίων CRISPR για να αλλάξουν το DNA και τη δομή του εγκεφάλου των ανθρώπων, προκειμένου να αφαιρέσουν τα γονίδια που σχετίζονται με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και να προσθέσουν γονίδια για την αύξηση της παραγωγής ντοπαμίνης. 

Αυτό θα έκανε τους ανθρώπους παθητικούς και ευτυχισμένους ανεξάρτητα από το τι τους έκανε η κυβέρνησή τους.

Ρίξτε μια ματιά στα ακόλουθα δύο βίντεο, το ένα λιγότερο από πέντε λεπτά και το άλλο 29 λεπτά (αν είστε πιεσμένοι από χρόνο μεταβείτε στα τελευταία 10 λεπτά) για να δείτε ακριβώς πώς το κάνουν αυτό.  

Ο ομιλητής στο πρώτο βίντεο λέει ότι ένα γονίδιο που ονομάζεται VMAT2 έχει συσχετιστεί με θρησκευτικό φονταμενταλισμό. 

Συνιστά τον εμβολιασμό των ανθρώπων στη Μέση Ανατολή με έναν ιό που θα αφαιρέσει αυτό το γονίδιο και έτσι να εξαλείψει το φονταμενταλιστικό φανατισμό. 

Ωστόσο, όπως επεσήμανε μια πηγή από την FSB: «μια «παρενέργεια» είναι ότι οποιαδήποτε άλλη θρησκευτική εμπειρία και πίστη στο Θεό θα πρέπει επίσης να εξαλειφθεί.»  

Η FSB λέει ότι η Εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ήδη πραγματοποιήσει αυτή την εκστρατεία εμβολιασμού στη Μέση Ανατολή.

Ο ομιλητής στο μεγαλύτερο βίντεο περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποίησαν τα εμβόλια επεξεργασίας γονιδίων CRISPR για να αλλάξουν τη δομή και τη συμπεριφορά του εγκεφάλου των αρουραίων. 

Μιλούσε για τη χρήση του εμβολίου για τη θεραπεία των εθισμού στα ναρκωτικά και άλλων προβλημάτων εθισμού. 

Και πάλι όμως, όπως επισημαίνει η πηγή από την FSB «εξηγεί πώς το εμβόλιο μπορεί να επεξεργαστεί τα γονίδια για να αλλάξει τη συμπεριφορά: οι άνθρωποι μπορούν να είναι διαρκώς ευτυχισμένοι, καθώς η παραγωγή ντοπαμίνης τους ενισχύεται.  Μπορούν να πάψουν να είναι βίαιοι και να γίνουν υπάκουοι.»

Ορίστε, λοιπόν, να το,  η Χαζαρική Μαφία θέλει να μας μετατρέψει σε ευτυχισμένο, πνευματικά κενό προβατοκόπαδο, γενετικά προγραμματισμένο να είναι υπάκουο ό,τι κι αν γίνει.  Αυτό είναι χειρότερο ακόμη και από αυτό που φαντάστηκε ο George Orwell στο μυθιστόρημά του «1984».

Ορίστε τι είχε να πει η MI6 σχετικά με το θέμα:

«Τα εμβόλια mRNA που χρηματοδοτούνται από την Χαζαρική Μαφία περιέχουν τεχνολογία επεξεργασίας γονιδίων CRISPR, η οποία δεν είναι εμβολιασμός αλλά γονιδιωματική και είναι αντίθετη προς το διεθνές δίκαιο και άκρως παράνομη.

Η διεθνής λεγόμενη κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία ασκεί τεράστια πίεση στις παγκόσμιες οικονομίες και σε όλες τις δημόσιες διοικήσεις τους, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής αστυνομίας και των δικαστηρίων.  Οι παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου είναι ευρέως διαδεδομένες και συνεχώς αυξανόμενες.

Ολόκληρο το σώμα της αντικατασκοπείας που συγκεντρώνουμε σε καθημερινή βάση από την έναρξη αυτής της αποκαλούμενης έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία, μας δίνει πολύ καλό λόγο να υποψιαζόμαστε ότι όλα όσα λένε σχετικά και οι αποφάσεις που λαμβάνονται στη συνέχεια δεν είναι συνολικά αξιόπιστες.

Ως εκ τούτου, θα διεξαγάγουμε την επιχείρησή μας αντικατασκοπείας σε συμφωνία με όλες τις κοινότητες στρατιωτικών πληροφοριών του κόσμου για να φτάσουμε στο βάθος του θέματος και να επισπεύσουμε ένα τέλος σε αυτό που είναι τόσο πολύ αποστραγγιστικό για όλους μας.»

Οι Καναδοί ετοιμάζονται επίσης να κηρύξουν πόλεμο στους Ροκφέλερ και τα τσιράκια τους, επειδή ο αναγνώστης σεναρίου Biden του Ροκφέλερ έχει λάβει μέτρα για την προστασία των πετρελαϊκών επιχειρήσεων του Ροκφέλερ στη Μέση Ανατολή εμποδίζοντας τους Αμερικανούς να αγοράσουν καναδικό πετρέλαιο μη ελεγχόμενο από τους Ροκφέλερ.  

Ο πρωθυπουργός του Οντάριο Doug Ford, της Αλμπέρτα Jason Kenney και του Saskatchewan, Scott Moe, έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι θέλουν να πάνε σε πόλεμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες για την ακύρωση του αγωγού Keystone XL.  

Το φυτευτό καναδικό πιόνι, ο σκλάβος πρωθυπουργός Justin Castro προσπαθεί να το αποτρέψει αυτό. 

Ωστόσο, ο καναδικός στρατός έχει ήδη σταματήσει να τον υπακούει αφότου προσπάθησε να τους διατάξει να διδάξουν στους Κινέζους πώς να διεξάγουν χειμερινό πόλεμο. 

Αρνήθηκαν επειδή εάν δίδασκαν χειμερινό πόλεμο στους Κινέζους θα τους διευκόλυνε να εισβάλουν στην αμερικανική ήπειρο μέσω της Αλάσκας.

Το σχέδιο για την κατάκτηση της Αμερικής μέσω της Αλάσκας διατυπώθηκε για πρώτη φορά το 1929 από τους Ιάπωνες στρατοκράτες στο σχέδιό τους «Tanaka». 

Έτσι τώρα, οι καναδικές στρατιωτικές δυνάμεις ενώνονονται με τον αμερικανικό στρατό για να αποτελειώσουν τη βασιλεία της Χαζαρικής Μαφίας στη Βόρεια και Νότια Αμερική και να εμποδίσουν την αποίκιση της αμερικανικής ηπείρου από τους Κινέζους.

Οι Ρώσοι επίσης θα συνταχθούν με τους Καναδούς και τους Αμερικανούς, υπόσχονται οι δυνάμεις της FSB.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Πεντάγωνο εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απόφαση επιδίωξης πενταετούς παράτασης της συμφωνίας New START προωθεί την άμυνα του έθνους. 

Η συμμόρφωση της Ρωσίας με τη συνθήκη έχει εξυπηρετήσει καλά τα συμφέροντα εθνικής ασφάλειας του έθνους μας, και οι Αμερικανοί είναι πολύ πιο ασφαλείς με τη New START άθικτη και εκτεταμένη.   

Δεν έχουμε το περιθώριο να χάσουμε τα εργαλεία διεισδυτικής επιθεώρησης και ειδοποίησης της New START.» 

https://www.defense.gov/Newsroom/Releases/Release/Article/2479274/statement-by-john-kirby-pentagon-press-secretary-on-new-start/

Φυσικά πίσω από αυτό το σχέδιο προδοσίας του Ροκφέλερ δε βρίσκονται οι Κινέζοι μετριοπαθείς. 

Για παράδειγμα, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Hua Chunying δήλωσε σε πρόσφατη ενημέρωση τύπου:

«Πιστεύω ότι με κοινές προσπάθειες και των δύο πλευρών, οι «Better Angels» στις σχέσεις Κίνας-ΗΠΑ θα είναι σε θέση να ξεπεράσουν τις δυνάμεις για το κακό.»  

Οι Ασιατικές μυστικές κοινωνίες κατανοούν πολύ καλά ότι η έκφραση «δυνάμεις για το κακό» αναφέρεται στην Χαζαρική Μαφία.

Εδώ πρέπει να αναφερθούν κάποιες άλλες πρόσφατες εξελίξεις στον πόλεμο για την απελευθέρωση του πλανήτη Γη. 

Η μία είναι μια επίθεση που κατέστρεψε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια εμβολίων «Covid-19» στον κόσμο. 

Πηγές από την MI6 λένε ότι το εμβόλιο που παρήγαγαν εκεί δεν ήταν από τα εμβόλια mRNA επεξεργασίας γονιδίων, έτσι ίσως ήταν μια επίθεση με στόχο να αναγκάσει τους Ινδούς να δεχτούν εμβόλια mRNA.  

https://www.zerohedge.com/covid-19/fire-engulfing-plant-worlds-biggest-covid-vaccine-maker-india

Το άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο πρώην επικεφαλής της τράπεζας του Βατικανού κρίθηκε ένοχος για υπεξαίρεση την περασμένη εβδομάδα. 

Αυτό είναι σημαντικό, διότι η τράπεζα του Βατικανού είναι το μέσο που χρησιμοποιείται εδώ και πολύν καιρό για τον έλεγχο των λεγόμενων παγκόσμιων ηγετών που βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας.  

https://www.aljazeera.com/news/2021/1/21/former-head-of-vatican-bank-found-guilty-of-embezzlement

Τέλος, εάν οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν τι πραγματικά συμβαίνει με την παγκόσμια ελίτ και θέλουν να τους πιέσουν να κάνουν το σωστό, θα πρέπει να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες στο online φόρουμ του Νταβός που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα και να ασκήσουν πιέσεις. 

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, πολλοί από την ελίτ θέλουν πραγματικά να πράξουν το καλό και χρειάζονται δημόσια υποστήριξη.  

https://www.livemint.com/news/world/modi-xi-jinping-to-lead-davos-agenda-biden-johnson-skip-event-details-here-11611452372249.html

πηγή

 

Πηγή

Προβολές : 722


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα