Τηλέμαχος Χορμοβίτης, για ΜΜΕ: “Έχετε που έχετε ξεφτιλιστεί τους τελευταίους μήνες, μην γίνετε και τελείως ρεντίκολα.”

Τηλέμαχος Χορμοβίτης, για ΜΜΕ: “Έχετε που έχετε ξεφτιλιστεί τους τελευταίους μήνες, μην γίνετε και τελείως ρεντίκολα.”

26 Ιουνίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:778
Μοίρασέ το

 

 

Τηλέμαχος Χορμοβίτης: “Εντάξει, Μενουμεσπιτάκηδες, το εμπεδώσαμε ότι ο Τραμπ είναι παλιάνθρωπος και εγκληματίας που άνοιξε την οικονομία.

Με τη λογική σας, όμως, να υποθέσω πως οι ίδιοι χαρακτηρισμοί ταιριάζουν και στον Κυριακό-“ούτε μια ζωή χαμένη”-Μητσοτάκη που σε μια εποχή αύξησης των κρουσμάτων παγκοσμίως, αυτός προσκαλεί τουρίστες στην Ελλάδα και επιμένει τα σύνορα της ΕΕ να ανοίξουν την 1η Ιουλίου και όχι στις 15 Ιουλίου, όπως θέλουν κάποιες χώρες του Βορρά. Σωστά;”

Θα πρέπει να το επαναλάβω, για να εμπεδοθεί…

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ…

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ… και ο  Τηλέμαχος Χορμοβίτης, είναι ένας από αυτούς.

Καταπέλτης κατά των βοθροκάναλων, των μενουμεσπιτάκηδων, των δημοσιοκάφρων υποστηρικτών (λόγω χρηματισμού) του Μητσοτάκη, και κατά όσων κατηγορούν τον Τράμπ για την καραντίνα στον κορονοϊό, βάζει τα πράγματα στη θέση τους και τους χρυσοπληρωμένους δημοσιοκάφρους στην … ξεφτίλα που ανήκουν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Tα εγχώρια δελτία ειδήσεων μας ανακοίνωσαν σήμερα πως τα κρούσματα κορωνοϊου στις ΗΠΑ αυξάνονται θεαματικά και υπεύθυνος είναι- ποιος άλλος;- αυτός ο απαίσιος άνθρωπος ο Ντόναλντ ο Τραμπ που έβαλε τα κέρδη πάνω από τις ανθρώπινες ζωές και αποφάσισε να ανοίξει πρόωρα την οικονομία.

Αφού ενημερώσω τους Έλληνες δημοσιογράφους ότι οι ΗΠΑ είναι ομοσπονδιακό κράτος και ότι οι κυβερνήτες των πολιτειών, και όχι ο Τραμπ, είναι αυτοί που αποφασίζουν για τα μέτρα που θα πάρουν για τον κορωνοϊο , θα ήθελα να κάνω και τα εξής σχόλια :

1) Αφού η αύξηση των κρουσμάτων οφείλεται στις πολιτείες που άνοιξαν “πρόωρα” την οικονομία, γιατί τα κρούσματα έχουν εκτοξευθεί και στο προπύργιο των Δημοκρατικών, την ηρωϊκή Καλιφόρνια, που είχε το τρίτο πιο αυστηρό lockdown στις ΗΠΑ και άρχισε να χαλαρώνει τους περιορισμούς με μεγάλη καθυστέρηση;

2) Γιατί ευθύνεται το άνοιγμα της οικονομίας που άρχισε πριν 2 μήνες και όχι οι διαδηλώσεις του κινήματος “Black Lives Μatter” που έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες; Οι ημερομηνίες κολλάνε καλύτερα με τις διαδηλώσεις αλλά προφανώς έτσι χαλάει το αφήγημα του φιλελεφτεράτου, γι’ αυτό και δεν θα το ακούσετε από τη Σία Κοσιώνη. (για να μην παρεξηγηθώ, καλώς άνοιξε η οικονομία και καλώς έγιναν οι διαδηλώσεις, εφόσον ήταν ειρηνικές).

3) Εντάξει, Μενουμεσπιτάκηδες, το εμπεδώσαμε ότι ο Τραμπ είναι παλιάνθρωπος και εγκληματίας που άνοιξε την οικονομία. Με τη λογική σας, όμως, να υποθέσω πως οι ίδιοι χαρακτηρισμοί ταιριάζουν και στον Κυριακό-“ούτε μια ζωή χαμένη”-Μητσοτάκη που σε μια εποχή αύξησης των κρουσμάτων παγκοσμίως, αυτός προσκαλεί τουρίστες στην Ελλάδα και επιμένει τα σύνορα της ΕΕ να ανοίξουν την 1η Ιουλίου και όχι στις 15 Ιουλίου, όπως θέλουν κάποιες χώρες του Βορρά. Σωστά;

4) Tα βοθροκάναλα μας ζαλίζουν με τον αριθμό-ρεκορ των κρουσμάτων αλλά δεν λένε λέξη πως παράλληλα οι θάνατοι από κορωνοϊο βρίσκονται στο πιο χαμηλό επίπεδο των τελευταίων μηνών (όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο). Η αύξηση των κρουσμάτων μπορεί να οφείλεται εν μέρει στο ότι πια γίνονται περισσότερα τεστ (άρα πράγματι η θνητότητα είναι πολύ χαμηλότερη από αυτή που νομίζαμε αρχικά). Επίσης, οι λιγότεροι θάνατοι ίσως σημαίνουν πως οι γιατροί μπορούν πια να αντιμετωπίσουν καλύτερα τον κορωνοϊο, πως ο ιός έχει εξασθενήσει (αν και δεν έχει αποδειχτεί κάτι τέτοιο) και πως τα περισσότερα κρούσματα σε αυτό το κύμα είναι νέοι που έχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν από κορωνοϊο (να λοιπόν μια θαυμάσια ευκαιρία για ανοσία της αγέλης με λίγα θύματα). Όλα αυτά μου ακούγονται πολύ θετικά.

Πάντως , φίλοι δημοσιογράφοι, σκεφτείτε πως, όταν αυξηθούν τα κρούσματα και στην Ελλάδα, τη ρητορική και τα επιχειρήματα Τραμπ ,που τώρα χλευάζετε, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να μας πείσετε πως ο νέος Μωϋσής Κυριακός Μητσοτάκης κάνει καλά που δεν κλείνει και πάλι την οικονομία.

Γι’ αυτό με ρέγουλα τα σχόλια και οι χαρακτηρισμοί για τις εξελίξεις στις ΗΠΑ. Έχετε που έχετε ξεφτιλιστεί τους τελευταίους μήνες, μην γίνετε και τελείως ρεντίκολα.

 

 

Πηγή

Προβολές : 778


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα