Τι είναι χειρότερο από τον κορωνοϊό;;; Το σενάριο που δοκίμασαν και ετοιμάζουν (βίντεο)

Τι είναι χειρότερο από τον κορωνοϊό;;; Το σενάριο που δοκίμασαν και ετοιμάζουν (βίντεο)

21 Απριλίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:714
Μοίρασέ το

Καλλιόπη Σουφλή

Το el.gr δίνει τις λεπτομέρειες…

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στα τέλη του 2020, είχε προειδοποιεί για μια νέα κρίση “ακόμη πιο σημαντικών οικονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων από τον COVID19”.

Όπως είχε δηλώσει ο επικεφαλής του σχεδίου «Μεγάλη Επανεκκίνηση» (μετατροπή της παγκόσμιας οικονομίας-κοινωνίαςΕΔΩ), Klaus Schwab, τον Νοέμβριο του 2020:

«Όλοι γνωρίζουμε, αλλά εξακολουθούμε να μην δίνουμε δέουσα προσοχή στο τρομακτικό σενάριο μιας μαζικής επίθεσης στον κυβερνοχώρο, που θα μπορούσε να προκαλέσει πλήρη κατάρρευση στην παροχή ρεύματος, στις μεταφορές, στις υπηρεσίες των νοσοκομείων, στην κοινωνία μας στο σύνολό της.

Η κρίση του COVID-19, από αυτή την άποψη, θα μοιάζει με μία μικρή διαταραχή σε σύγκριση με μια μεγάλη επίθεση στον κυβερνοχώρο.

Ας χρησιμοποιήσουμε την κρίση COVID19 ως μία συγκυριακή ευκαιρία, προκειμένου να προβληματιστούμε σχετικά με τα μαθήματα που μπορεί να αντλήσει η κοινότητα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, ώστε να βελτιώσουμε την ετοιμότητά μας για μία πιθανή πανδημία στον κυβερνοχώρο».

 

 

Μάλιστα το 2020, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) πραγματοποίησε μια προσομοίωση με την ονομασία «Cyber ​​Polygon 2020».

Εκεί προβλέπεται μια επερχόμενη παγκόσμια καταστροφή, που θα επέφερε μια παγκόσμια «πανδημία στον κυβερνοχώρο».

Ομοίως με το «Event 201» του διεθνιστή Μπιλ Γκέιτς που πρόβλεψε τον κορωνοϊό πριν ξεσπάσει, το Cyber ​​Polygon 2020 προγραμμάτισε προγνωστικά μια επερχόμενη κυβερνοεπίθεση εφοδιαστικής αλυσίδας παρόμοια με την επίθεση SolarWinds που συνέβη νωρίτερα αυτό το έτος.

 

Συγκεκριμένα, στις 8 Ιουλίου του 2020 διεξήχθη η Cyber Polygon 2020, η δεύτερη μεγαλύτερη άσκηση στον κόσμο, με θέμα τη κυβερνοασφάλεια!

Το όλον θέμα δεν αφορούσε μόνο εταιρικές τεχνικές ομάδες, αλλά είχαν προσκληθεί ανώτατοι αξιωματούχοι διεθνών οργανισμών και κορυφαίων εταιρειών.

Το συνέδριο παρακολούθησαν εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο.

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν: «Ψηφιακή Πανδημία: πώς να αποφευχθεί μια κρίση και να ενισχυθεί η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σε όλα τα επίπεδα».

Μεταξύ των άλλων, ακτινογραφήθηκαν οι συνέπειες μιας παγκόσμιας κυβερνοεπίθεσης που θα «έριχνε» τα πληροφοριακά συστήματα των δημοσίων υπηρεσιών, αλλά και των ιδιωτικών επιχειρήσεων των περισσοτέρων χωρών! Παράλληλα θα εξαφάνιζε τα δεδομένα των απλών πολιτών που φυλάσσονται σε υπηρεσίες cloud.

Συντονιστής της προσομοίωσης ήταν το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός και πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια, στο τεχνικό κομμάτι, της ρωσικής τράπεζας Sberbank και της εταιρείας κυβερνοασφάλειας Βi.zone.

Συμμετείχαν στο συνέδριο μέλη της Ιντερπόλ, αλλά και μεγάλων διεθνιστικών πολυεθνικών εταιρειών, όπως η VISA και η ΙΒΜ.

Οι ειδικοί της πληροφορικής (Κόκκινη Ομάδα – Sberbank και Βi.zone) θα προσπαθούσαν να χακάρουν 120 ομάδες (μπλε ομάδα).

Η εν λόγω προσομοίωση ήταν αντίστοιχη με εκείνη που είχε διοργανώσει ο Μπιλ Γκέιτς με τίτλο «Event 201», που έγινε τον Οκτώβριο του 2019 στη Νέα Υόρκη, πριν ξεσπάσει η κρίση με τον κορωνοϊό, όπως αναφέραμε πιο πάνω.

Έχουν τον ίδιο φορέα! Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό;;;

Το Cyber​​Polygon 2020 είναι μέρος του προγραμματισμένου “great reset”, της «μεγάλης επανεκκίνησης» του WEF, που ανακοινώθηκε δημοσίως αρκετούς μήνες πριν, και αποκάλυψε πρώτο, πανελληνίως, το el.gr!

Θα λειτουργήσει ως απαραίτητο ερέθισμα, για την μετάβαση σε μια νέα εποχή για τον πλανήτη.

 

 

Σύμφωνα με τον Σβαμπ, όπως είδαμε παραπάνω, αν εφαρμοστεί, τότε θα καταρρεύσουν τα νοσοκομεία, η ενέργεια, οι μεταφορές και τελικά όλες οι κοινωνίες στο σύνολό τους.

Η θωράκιση του διαδικτύου όμως είναι κάτι που καμία εταιρεία ή χώρα δεν μπορεί να κάνει μόνη της, αλλά μόνον όλες μαζί ή ενδεχομένως μία παγκόσμια κυβέρνηση με την βοήθεια υπερυπολογιστών με τεχνητή νοημοσύνη. Όπως διαβάσατε στο el.gr ήρθαν ήδη στην Ευρώπη (ΕΔΩ).

Μαζί με τα λόγια του Schwab, κυκλοφόρησε και η προβολή ενός σοκαριστικού βίντεο, για το τι θα σήμαινε, αν ομάδες από εγκληματίες χάκερ εκβίαζαν ολόκληρες χώρες, διεθνείς οργανισμούς, επιχειρήσεις και ιδιώτες, αν το διαδίκτυο «έπεφτε», αν χάνονταν δεδομένα κι επικρατούσε κόλαση.

Ο Schwab πιστεύει λοιπόν, πως θα έλθει μια χειρότερη κρίση από αυτήν του κορωνοϊού. Μένει να δούμε τι θα συμβεί τελικά!

 

 

Πηγή

Προβολές : 714


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα