Τι είπατε; ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ... ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ;;;  Και μια ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ TELEPERFORMANCE. (βίντεο)

Τι είπατε; ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ... ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ;;; Και μια ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ TELEPERFORMANCE. (βίντεο)

1 Ιουνίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,631
Μοίρασέ το

 

Όχι… δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο…

Είναι φρικτή πραγματικότητα και αποκαλύφθηκε από τηλεοπτικό κανάλι της Αυστραλίας.

Βέβαια τα HOAXES και η “ελληνική” εταιρεία TELEPERFORMANCE που  εκπροσωπεί το σιωνιστικό FACE BOOK και όχι μόνον, θα βγάλει την είδηση ψευδή… ίσως και να μου κατεβάσει το προφίλ, ίσως με τιμωρήσει και πάλι για 30 μέρες. (στην περίπτωση αυτή μπορείτε να με βρίσκετε στο ιστολόγιό μου ATTIKANEA.INFO.)

Αυτό όμως, δεν αναιρεί στο ελάχιστο την αξιοπιστία της είδησης, και παρακαλώ να την διαδώσετε.

 

   ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΤΗΝ TELEPERFORMANCE, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ, Ή ΜΕ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΑΜΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ.

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΠΟ ΝΑ ΚΡΥΦΘΕΙΤΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δείτε το βίντεο, από το προσωπικό μου κανάλι. Ευχαριστώ πολύ τον Τεχνικό μου Σύμβουλο και για την μετάφραση και για την μεταφορά της τόσο σημαντικής είδησης στο κανάλι μου.

 

 

Προβολές : 1,631


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα