Τι κάνουν λέει;;; Στελέχη και μέλη της ΝΔ εκβιάζουν τον Δημοσιογράφο Προσαλέντη για να μην γράφει για Μητσοτάκη.

Τι κάνουν λέει;;; Στελέχη και μέλη της ΝΔ εκβιάζουν τον Δημοσιογράφο Προσαλέντη για να μην γράφει για Μητσοτάκη.

1 Νοεμβρίου, 2020 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,175
Μοίρασέ το
 
 
Χρόνης Προσαλέντης: “Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας αν συνεχιστεί αυτο η υλοποιήσετε τις απειλές και τους εκβιασμούς σας για να μην γράφει ελεύθερα ο Δημοσιογράφος την γνώμη του και να μην ακούγεται η διαφορετική άποψη έχουμε ολα τα στοιχεία για να σας αποκαλύψουμε με τα ονόματα σας και την παρασκηνιακή σας δράση…”
 

 
Καλώ μέσα από το ιστολόγιό μου, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ BLOGGERS, όχι μόνον να αναρτήσουν τον εκβιασμό του συναδέλφου μας Χρόνη Προσαλέντη, αλλά και αν χρειαστεί να δρομολογήσουμε από κοινού, γραπτό αίτημα προς την Τ.Ο. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, διαμαρτυρόμενοι για τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ.
 
Αν δεν σταθούμε στο πλευρό του Χρόνη Προσαλέντη σήμερα, αύριο θα τον τελειώσουν οι φασίστες… και μετά θα έρθει η σειρά μας.
 
Αν δεν σταθούμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σήμερα, στο πλευρό του Χρόνη Προσαλέντη, αύριο θα είμαστε εμείς οι διωκόμενοι και εκβιαζόμενοι.
 
Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
 
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ. Η πρώτη ΑΡΧΗ, που μου δίδαξε ο δάσκαλός μου στην δημοσιογραφία Στάθης Καρράς ήταν, αυτή του Τζώρτζ Όργουελ: “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ είναι, να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν. Οτιδήποτε άλλο, είναι… δημόσιες σχέσεις”.
 
Υ.Γ.2. Αγαπητέ συνάδελφε, σου έχω δυο σπουδαία δώρα στο τέλος της ανάρτησης.
 
Πάρ’ τα και τρύψ’ τα στη μούρη των ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ.
 
 

Η Νεα Δημοκρατία ενοχλείται απο την Δημοσιογραφική μας φωνή..Ο Πρωθυπουργός κ.Μητσοτάκης και τα στελέχη του…

Πήραν φωτιά τα “τηλέφωνα” απο Μαξίμου προς Κέρκυρα..

Ειδικότερα τα στελέχη του στην Κέρκυρα σε ψηλά και χαμηλά στρώματα τις τελευταίες μέρες έχουν ξεσαλώσει ..

Απειλούν τον Δημοσιογράφο μας Χρόνη Προσαλέντη και τον εκβιάζουν για πρόσωπο του στενού Οικογενειακού του περιβάλλοντος (Μόνιμο Υπάλληλο Δημοσίου) να το εκδιώξουν απο την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αν δεν σταματήσει να κανει κριτική και να καταθέτει τις απόψεις του ή να δημοσιεύει Φωτο-Γελοιογραφίες.

Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας αν συνεχιστεί αυτο η υλοποιήσετε τις απειλές και τους εκβιασμούς σας για να μην γράφει ελεύθερα ο Δημοσιογράφος την γνώμη του και να μην ακούγεται η διαφορετική άποψη έχουμε ολα τα στοιχεία για να σας αποκαλύψουμε με τα ονόματα σας και την παρασκηνιακή σας δράση..

Σας στέλνουμε μήνυμα οτι αυτο δεν συμφέρει τον Πρωθυπουργό και τα στελέχη σας στην Κέρκυρα και θα αποβεί σε βάρος της παράταξης σας..

Το θέμα των απειλών και της εκβίασης θα μεταδοθεί Πανελλαδικά Τηλεοπτικά και Ραδιοφωνικά από σταθμούς που δεν πληρώνονται για το Μένουμε σπίτι μένουμε Φυλακή!!

Το Δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης αναγνωρίζεται ως ανθρώπινο δικαίωμα ποσο μάλλον ο Δημοσιογραφικός λόγος και η αντίθετη άποψη.

Ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης σημαίνει ακριβώς προστασία της ελευθερίας των απόψεων που ενοχλούν – όχι αυτών με τις οποίες συμφωνείς!

Είναι απαράδεκτη έτσι η προσπάθεια ΦΙΜΩΣΗΣ του δημοσιογράφου μας με ΕΚΒΙΑΣΜΟ απο στελέχη σας.

Ειναι ΑΝΗΘΙΚΟ και ΠΡΟΣΤΙΧΟ  να τα βάζεις με  πρόσωπο του  στενού  Οικογενειακού περιβάλλοντος του Δημοσιογράφου για να σταματήσεις την διαφορετική άποψη και να τον Φιμώσεις..

Η Ελευθερία της έκφρασης, η άλλη άποψη και θέση δεν φιμώνεται με εκβιασμούς και απειλές..

Οι εκβιασμοί και οι Φασιστικές μέθοδοι κυριε Μητσοτάκη θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ..

Η ΝΔ παίζει με την Ψυχή την ανοχή και την Υπομονή ενος Ολόκληρου Λαού κυριε πρωθυπουργέ..

Γι αυτό προσέξτε αν συνεχίσετε ετσι δεν θα αργήσει να ξεσπάσει η ΟΡΓΗ των πολιτών..

 

Πηγή

Τα δώρα μου, αγαπητέ συνάδελφε…

 

Προβολές : 1,175


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα