Τον εγκαταλείπουν όλοι! Δεν βρίσκει μάρτυρες υπεράσπισης ο Λιγνάδης ενώ πληθαίνουν οι καταγγελίες.

Τον εγκαταλείπουν όλοι! Δεν βρίσκει μάρτυρες υπεράσπισης ο Λιγνάδης ενώ πληθαίνουν οι καταγγελίες.

1 Μαρτίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:328
Μοίρασέ το

Του γυρνούν την πλάτη και οι πιο δικοί του άνθρωποι…

 

 

 

Αλλά τον στηρίζει η οικογένειά του…
Τέτοιο “κτήνος”, θα έπρεπε να μην έχει ούτε έναν δίπλα του.
Τι μάνα και τι αδέλφια είναι αυτοί που βρίσκονται κοντά σ’ αυτό “το κάθαρμα”, αντί να αρνηθούν κάθε σχέση μαζί του και να τον αποκηρύξουν;
Καλλιόπη Σουφλή
LIGNADIS_3-1-600x413-1

Μπορεί ο αδελφός του προφυλακισμένου ηθοποιού-σκηνοθέτη, Γιάννης Λιγνάδης να δήλωσε ότι η οικογένειά του τον στηρίζει, ωστόσο, δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο και με τους καλύτερούς του φίλους και γενικότερα τους πιο κοντινούς του ανθρώπους οι οποίοι είναι ξεκάθαρο πια πως, ο ένας μετά τον άλλον, του γυρίζουν την πλάτη, μη θέλοντας να έχουν την παραμικρή επαφή και σχέση μαζί του.


Ενδεικτικό της κατάστασης είναι πως, μέσα σε λίγες μέρες «στέρεψαν», για να μην πούμε εξαφανίστηκαν, οι όποιοι μάρτυρες υπήρχαν ή είχε ο ίδιος υποδείξει για την υπεράσπισή του.

Ανάμεσά τους και δυο άτομα που ο Λιγνάδης αποκαλούσε «οικογένεια», καθώς τον έδεναν με αυτούς δεκαετίες στενής φιλίας.

Μετά την ένταση των πρώτων ημερών, ο κατηγορούμενος βρίσκεται αντιμέτωπος με μία νέα καθημερινότητα και, όπως όλα δείχνουν, με ολοένα και περισσότερες καταγγελίες.

Στο κελί του συνυπάρχει με δύο ακόμα κρατούμενους, εξαιτίας της πανδημίας και της προληπτικής καραντίνας.

Αυτό θα συνεχιστεί για τουλάχιστον μία ακόμα εβδομάδα.

Μετά το πέρας αυτής θα οδηγηθεί σε κελί με 20 άτομα.

Δεν ζήτησε να παραμείνει σε καθεστώς απομόνωσης, καθώς δεν νιώθει να απειλείται η ζωή του και η σωματική του ακεραιότητα.

 

Δεν θέλει ψυχολόγο και μιλάει συνεχώς στο τηλέφωνο

 

Παρ’ ότι υπήρχε η δυνατότητα να μιλήσει με κάποιον ψυχολόγο, δεν φάνηκε να επιθυμεί κάτι τέτοιο.

Επιπλέον, εξέφρασε την ανακούφισή του στο διοικητή των φυλακών. «Περίμενα να βρω μια πολύ χειρότερη κατάσταση, αλλά ευτυχώς βλέπω ότι οι εγκαταστάσεις σας είναι σε καλή κατάσταση». Περνάει την ημέρα του μιλώντας στο καρτοτηλέφωνο της φυλακής με οικείους του.

Ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε ήταν ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας. «Μιλήσαμε μόλις τελείωσαν οι διαδικασίες μεταγωγής του στις φυλακές Τριπόλεως, στις έξι το απόγευμα», είπε μιλώντας στο MEGA και πρόσθεσε:

«Ήταν απόλυτα ήρεμος, δεν μιλούσε για την υπόθεση καθόλου. Ήθελα να τον ρωτήσω αν είχε κάποιο πρόβλημα στο ταξίδι του και εκεί όταν πήγε. Μου απάντησε ότι ήταν όλα καλά, ότι ήταν εξαιρετική η συμπεριφορά όλων».

 

Πηγή

Προβολές : 328


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα