«Τούμπα» τα παγκόσμια σχέδια! Μετά την Ρωσία, η Κίνα τραντάζει τον πλανήτη

«Τούμπα» τα παγκόσμια σχέδια! Μετά την Ρωσία, η Κίνα τραντάζει τον πλανήτη

28 Μαΐου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:619
Μοίρασέ το
Ωστόσο, το γεγονός της ύπαρξης του βομβαρδιστικού αεροπλάνου H-20 και το προηγμένο στάδιο ανάπτυξής του δείχνει πως τα δεδομένα άλλαξαν και ένας πόλεμος, ίσως να μην έχει νικητή, καθώς όλοι μπορούν να καταστρέψουν τους πάντες.

Έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις τους και τώρα «τρέχουν»…

 

Καθώς η Κίνα ετοιμάζεται να εγκαταστήσει το νέο στρατηγικό βομβαρδιστικό της, τελειώνει η εποχή του ποιοτικού πλεονεκτήματος των στρατιωτικών εξοπλισμών των ΗΠΑ, όπως σχολιάζει το Russia Today.

Στα χνάρια της Ρωσίας, η Κίνα έχει κλείσει το τεχνολογικό χάσμα με τις ΗΠΑ και ετοιμάζεται να προχωρήσει μπροστά.

Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε στο South China Morning Post (SCMP) τον Μάιο του περασμένου έτους έθεσε την πιθανότητα ότι ο κινέζικος στρατός θα μπορούσε να παρουσιάσει επίσημα το νέο βομβαρδιστικό «Xian H-20», στο Zhuhai Airshow τον Νοέμβριο του 2020.

Η αποκάλυψη δεν έγινε, όπως είχε προγραμματιστεί, λόγω όσων συνέβησαν με τον κορωνοϊό.

Ωστόσο, το γεγονός της ύπαρξης του βομβαρδιστικού αεροπλάνου H-20 και το προηγμένο στάδιο ανάπτυξής του δείχνει πως τα δεδομένα άλλαξαν και ένας πόλεμος, ίσως να μην έχει νικητή, καθώς όλοι μπορούν να καταστρέψουν τους πάντες.

Το H-20 μπορεί να είναι έτοιμο για επιχειρησιακή ανάπτυξη πέντε χρόνια πριν από προηγούμενες προβλέψεις του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, το οποίο το 2018 σημείωσε ότι «η Κίνα αναπτύσσει ένα μυστικό στρατηγικό stealth βομβαρδιστικό μεγάλης εμβέλειας, με δυνατότητα πυρηνικής ενέργειας, που θα μπορούσε να τεθεί σε λειτουργία εντός των επόμενων δέκα ετών» (προτείνοντας μια αρχική επιχειρησιακή ικανότητα περίπου το 2028».

H επιταχυνόμενη πρόοδος που έδειξε η Κίνα σχετικά με το H-20 ταιριάζει με εκείνη του μαχητικού πέμπτης γενιάς, J-20, που συναντά ή υπερβαίνει τις δυνατότητες των F-22 και F-35.

Μέσα σε δύο δεκαετίες, η Κίνα μετέτρεψε την στρατιωτική της τεχνολογία σε ένα σύγχρονο πολεμικό ίδρυμα που, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, συναγωνίζεται ή και υπερβαίνει τις δυνατότητες των ΗΠΑ σε πολλούς τομείς.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το «στρατόπεδο» ή αλλιώς η «παγκόσμια κυβέρνηση» της Ανατολής (ΕΔΩ και ΕΔΩ) φέρνει «τούμπα» τα δυτικά σχέδια απόλυτης κυριαρχίας.

 

το λινκ του βίντεο εδώ

το λινκ του βίντεο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 619


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα