Το απίστευτο πρόστιμο σε κουλουρά στην εποχή των Μέγα-σκανδάλων και το δώρο …μυρίων στο Λατσέϊκο! Κατά “σύμπτωση” είναι μάρτυρας σε τεράστια σκάνδαλα του Υπουργείου Αμυνας...!!!

Το απίστευτο πρόστιμο σε κουλουρά στην εποχή των Μέγα-σκανδάλων και το δώρο …μυρίων στο Λατσέϊκο! Κατά “σύμπτωση” είναι μάρτυρας σε τεράστια σκάνδαλα του Υπουργείου Αμυνας...!!!

8 Απριλίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:703
Μοίρασέ το

Αυτού του Μall που ήταν ως τώρα χωρίς νομιμη οικοδομική άδεια,όπως είναι δίπλα του και το κτήριο που στεγάζει το Υπουργείο Παιδείας!!!

Και μετά 17χρόνια και βάλε περνούν νόμο(επι Αδωνη πια…) για να νομιμοποιήσουν αναδρομικά το ΜΑΛΛ. Να του βγάλουν άδεια ντε…

Ο Δήμος Ελληνικού λοιπόν , όπου θα κάνει,από τας Ελβετίας  τη Ριβιέρα του ο κυρ Λάτσης,(το πρόσωπο του οποίου στην Ελλάδα ελάχιστοι είδαν,αλλά είναι ,λέει, και φιλέλληνας) καθαρίζει τον τόπο του.

 

 

 

 

 

Εσένα όμως ελληνοραγιά μου, για το αυθαιρετο δωματιάκι, θα σου το χρεώσουν χρυσάφι.

Πρόστιμο για το ΠΑΡΑΝΟΜΟ MOLL, το Λατσαίικο, όχι μόνον δε πλήρωσε πρόστιμο, αλλά του το νομιμοποίησαν κιόλας.

ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ… αλλά η παράγκα του φτωχού τους φταίει.

Στην πατρίδα της φαιδράς πορτοκαλέας, όποιος καταγγέλλει σκάνδαλα της εξουσίας, χάνει την δουλειά του και … πουλάει κουλούρια.

Όσο για την αστυνομία… όταν δεν πουλάει ναρκωτικά και δεν διακινεί γυναίκες, γράφει ΠΑΡΑΝΟΜΑ πρόστιμα στους έντιμους πολίτες.

ΜΩΡΕ, ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ… ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Η σημερινή πρωταπριλιά έχει κατά την γνώμη μας 3-4 σημαντικές ειδήσεις.

Κατά την αξιολόγηση μας:

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΤΥΧΙΑ!

Το δεξί χέρι επι χρόνια του Σταύρου”πιο μορφωμένος δεν γίνεται”Ψυχάρη ,επι χρόνια εθεωρείτο και θεωρείται συμβουλος του “Αρχιερέα της διαπλοκής”.

Ο Αρχιερέας είχε δεξιά του και αριστερά του ως συγκυβερνήτες,πρωτοκλασσσάτους τον Ακη και τον Γιάννο.

Και οι δυο πέρασαν από την οικονομία,το Χρηματιστήριο και το Υπουργείο Αμυνας.

Μέχρι και σήμερα η Ελλάδα είναι ως κρατική μηχανή και κράτος Δικαίου στον πάτο της Ευρώπης,προτελευταία, με τελευταία και πολύ κοντά στο ελληνικό χάλι την Βουλγαρία.

Διαφθορά χωρίς έλεος υπερ της εξουσιαστικής ελίτ σε βάρος ιδιαίτερα των αδύναμων και ανήμπορων πολιτών.

Παρέδωσε ο Αρχιερέας πληθυσμο με το ήμισυ στο όριο της φτώχειας και κάτω και αυτός ο πληθυσμός υποφέρει και ας έχει παιδιά με 3-4 πτυχία κανονικών πανεπιστημίων(και όχι κυπριακών,βουλγάρικων,ρουμάνικων,ιταλικών με σπουδές μαϊμουδένιες) και ας εργάζονται δεκαετίες πανέντιμα.

Αυτό το δεξί χέρι, ο συμβουλάτορας με τα “θαυμαστά” αποτελέσματα τα βρίσκει όλα τώρα θαυμαστά και ας τα κάνει ο Μητσοτάκης, αυτός που δίδασκε πως το ΠΑΣΟΚ άπλωσε τη διαφθορά και δεν την τιμώρησε ποτέ.

Είναι ο ίδιος Μητσοτάκης που ζήτησε διαστάυρωση πτυχίων και ο έλεγχος έφερε τώρα με επίσημο πόρισμα χιλιάδες πτυχία-μαϊμού στη Δικαιοσύνη.

Και μεταξύ αυτών και πτυχία- μαϊμού στα χέρια  επωνύμων της εξουσίας.

Το Χάρβαρντ μας έγραψε ότι του είναι παντελώς άγνωστη η κυρία που ήταν “παρα τω πρωθυπουργώ” (όχι του Κυρ.Μητσοτάκη) και εμφανιζόταν με τεράστιο πνευματικό έργο(που είσαι Λιγνάδη…)το οποίο δίδασκε το Χάρβαρντ!!!

Ποιά είναι η είδηση με τον “συμβουλάτορα”;

Σε μια απο τις επιθέσεις του κατά του Παύλου “να αγιάσει …99% το στόμα του” Πολλάκη μας έγραψε σήμερα ότι έχει κάμποσα πανεπιστημιακά πτυχία.

Το πάθαμε το σοκ και ανατρέξαμε στο ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ.

Και συνήλθαμε.Τα κάμποσα σπουδαία πτυχία είναι τα εξής:

“Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών, Διπλωματούχος ειδικευμένων σπουδών στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο του πανεπιστημίου Γκρενόμπλ της Γαλλίας.

Επίσης είναι διπλωματούχος ανώτατων σπουδών Πολιτικών Επιστημών με ειδικότητα στη Διεθνή Ιστορία και Πολιτική στο πανεπιστήμιο της Γενεύης.”

Αν είχατε κόρη και ήταν ελέυθερος και δεν ήταν στην 7η δεκαετία της ζωής πως θα σας φαινόταν για γαμπρός;

Δεν είναι αρκετές οι πατέντες ,με τις οποίες βρέθηκε δεξί χέρι του κυρ Σταύρου και κοντά στα πολιτικά αστέρια που προαναφέρουμε,οπότε στα σαλόνια του Ψυχικού και της Κηφισιάς(ποιός Σπάρτακος;) θα βουλώνατε και στόματα;

 

ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:Εγκλήματα κατά ζωής.

 

Ενα έγκλημα κατά ζωής έγινε (και )στην Καβάλα.

Ενας δημοτικός υπάλληλος χρήστης ναρκωτικών.

Οπως ο γυιός του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος γράφει το δράμα του και την πορεία του στα στέκια των ναρκωτικών σε αυτοβιογραφία που θα κυκλοφορήσει την άλλη εβδομάδα.

Σπεύδει-αφού πια είναι καθαρός- να προλάβει πριν τα βγάλουν άλλοι καθώς ο Μπαϊντεν(όπουλος) έγινε πρόεδρος και εκεί δεν χαρίζονται…

Μια μάρτυρας λέει ότι ο θάνατος είναι δολοφονία για να καλυφθούν ίχνη της αλυσσίδας ναρκωτικών,τα οποία ίχνη καλύπτουν οι αρχές.

Κάτι σύνηθες στην Ελλάδα της διαφθοράς.

Και η μάρτυρας βρέθηκε σαπισμένη στο ξύλο.

Κάτι επίσης σύνηθες στην Ελλάδα,αν δεν μπορεί ένα σκάνδαλο να κουκουλωθεί αλλιώς π.χ. με ατέρμονη πορεία στα δικαστικά …συρτάρια!

Ελεος και μπροστά στη ζωή δεν υπάρχει.

Οπως σε εκείνη την εν ψυχρώ δολοφονία και εγκύου γυναίκας στη ΜΑΡΦΙΝ.

Την ξανασκαλίζουν ,λέει, την υπόθεση από σήμερα με νέο υλικό…

Φαίνεται ότι υπάρχουν διαθέσιμοι αστυνομικοί να το ψάξουν καθώς αποσύρθηκε η πολυπληθής φρουρά από έναν τύπο που είχε διακριθεί στις πορονοιστορίες των ΜΜΕ.

Ανεξήγητη η φρούρηση για πολλούς.

Εμείς έχουμε τη δική μας εξήγηση:ο τύπος μοιάζει πολύ με έναν που είχε …φιλιππεύσει ένα αεροπλάνο πριν 4-5 χρόνια και πήγαινε ντουγρού στας Ελβετίας…

Εκεί που σπούδαζε(με υποτροφία καλέ η με έξοδα;)ο “συμβουλάτορας”.

Ο επώνυμος που τον συνόδευε και φιλίππευαν το αεροπλάνο κάποια στιγμή έβγαλε την τσάντα του και άρχισαν να συζητούν κρατώντας σημειώσεις.

Ακούγονταν ονόματα πολιτικών και μεγαλο δημοσιογράφων και τακτοποιήσεις λογαριασμών στας Ελβετίας.

Αρα η εξήγηση είναι απλή:η Αστυνομία μπερδεύτηκε και αντι να φρουρεί τον τύπο που φιλίππευε το αεροπλάνο και πήγαινοερχόταν στας Ελβετίας, φρουρούσε τον τύπο που είχε διακριθεί στις πορνο-ιστορίες.

Το κατάλαβε και απέσυρε τη φρουρά.Απλά πράγματα…

 

ΕΙΔΗΣΗ Τρίτη.

Ενας πολίτης ονόματι Γιώργος Γκρέκας ήταν επίσημος προμηθευτής του Υπουργείου Αμυνας σε στρατόπεδα.

Πωλούσε φρούτα και φαγώσιμα με διαγωνιστικές διαδικασίες.

Κάποια στιγμή αποκαλύφθηκε ένα σκάνδαλο.

Προμήθειες μαϊμού,εικονική ληστεία του στρατοπέδου του Καρέα για να δικαιολογήσουν μεγάλο φαγοπότι,αξιωματικός με πτυχία μαϊμού στο γραφείο Υπουργού,αρμόδιος για όλα αυτά κλπ

Ο Γκρέκας πήγε-επι Αρχιερέα- και είπε την αλήθεια στον Εισαγγελέα.

Και το κύκλωμα ξηλώθηκε.

Σε άλλη χώρα ο Γκρέκας θα είχε βραβεία και δουλειά τιμής ένεκεν.

Στην Ελλάδα φυσικά βρήκε το μπελά του.Του έκλεισαν παντού πόρτες και στο πλευρό του δεν βρέθηκε κανείς παρά την μεγάλη δημοσιότητα που είχε η αποκάλυψη του σκανδάλου.

Κατέληξε να πουλάει κουλούρια στο δρόμο για να επιβιώσει.

Στα πλαίσια αυτά με επίσημη άδεια πουλάει κουλούρια στο σταθμό ΜΕΤΡΟ στο Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Σας λέει κάτι ο Δήμος;

Είναι αυτός που γίνεται η μεγαλύτερη επένδυση στην Ευρώπη και οσονούπω μπαίνουν οι μπουλντόζες για να γίνει η ελληνική Ριβιέρα.

Κύριος επενδυτής ο κυρ Λάτσης.

Είναι ο ίδιος επενδυτής του διαβόητου πολυκαταστήματος Μall(μωλ ντε…) στο Δήμο Αμαρουσίου(και)του Γιώργου Πατούλη.

Αυτού του Μall που ήταν ως τώρα χωρίς νομιμη οικοδομική άδεια,όπως είναι δίπλα του και το κτήριο που στεγάζει το Υπουργείο Παιδείας!!!

Και μετά 17χρόνια και βάλε περνούν νόμο(επι Αδωνη πια…)για να νομιμοποιήσουν αναδρομικά το ΜΑΛΛ. Να του βγάλουν άδεια ντε…

Ο Δήμος Ελληνικού λοιπόν , όπου θα κάνει,από τας Ελβετίας  τη Ριβιέρα του ο κυρ Λάτσης,(το πρόσωπο του οποίου στην Ελλάδα ελάχιστοι είδαν,αλλά είναι ,λέει, και φιλέλληνας) καθαρίζει τον τόπο του.

 

Και έκανε στάση στο Μετρό.

Και “καθάρισε” τον μάρτυρα(κυριολεκτικά και μεταφορικά…) Γιώργη Γκρέκα.

Του έβαλε πρόστιμο 800 ευρώ!!!

Γιατί λέει,άπλωσε την ομπρέλλα του κατά 2-3 μέτρα για να μην συνωστίζεται κόσμος λόγω του κοροναϊού.

Αντί μπράβο,το κεφάλι του!!!

Η νομιμότητα;Χμμμμ…

Η Αστυνομία πήγε και σφράγισε κούνιες που έβαλε στο σημείο εκείνο Δημος.

Γιατί ,λέει,ήταν παράνομες.

Τακτοποιούν τώρα και ένα καλώδιο που έπαιρνε ρεύμα απο τη ΔΕΗ και σερνόταν στο δρόμο για να δίνει ρεύμα σε μια “κατίνα”.

Εχει,καλέ κάποια σχέση με τον Δήμο Ελληνικού-Νομιμότητας-Λατσέϊκου-Αργυρούπολης η “κατινούλα” αυτή, εκεί κοντά στον κουλουρά-μάρτυρα;

 

 

Πηγή

Προβολές : 703


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα