Το εμβόλιο, οι ευθύνες και οι «υπάλληλοι» του Μπιλ Γκειτς

Το εμβόλιο, οι ευθύνες και οι «υπάλληλοι» του Μπιλ Γκειτς

24 Αυγούστου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:560
Μοίρασέ το

Να σημειωθεί παράλληλα, ότι η astrazeneca είναι μια από τις εταιρείες στις  οποίες έχει επενδύσει «ο φιλάνθρωπος» Μπιλ Γκέιτς και αποτελεί    μέλος της περίφημης CAVI.

Όπως είναι γνωστό και άλλα εμβόλια, τα οποία είχε «προμοτάρει» ο Μπιλ Γκέιτς, αποδείχτηκαν να έχουν τρομακτικές παρενέργειες.

Η Ελληνική κυβέρνηση όμως και ο Κ. Μητσοτάκης, έχουν πάρει εντολή από τον Ελληνικό λαό να τον προστατέψουν, από κάθε ξένη επιβουλή.

Εκτός και αν αυτή την χώρα την κυβερνά ο Μπιλ Γκέιτς και τα μέλη της κυβέρνησης είναι απλοί υπάλληλοί του.

 

Πότε θα αντιληφθούμε, πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ;;;

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΡΥΠΑΡΟ ΓΟΝΙΔΙΟ …ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ… ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ.

ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

Είναι δυνατόν, αυτοί που μας μισούν εδώ και χιλιάδες χρόνια και βρίσκονται πίσω από κάθε ελληνική τραγωδία, να θέλουν το καλό μας;;;

Έχετε αντιληφθεί πως η εταιρεία του ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ H ASTRAZENECA, ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ… ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ, ΣΕ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Χθες η φαρμακευτική εταιρεία Astrazeneca, που έχει ξεκινήσει την παραγωγή εμβολίου για τον κορονοϊό, μας ενημέρωσε με ανακοίνωσή της, ότι δεν θα αναλάβει καμία ευθύνη στην περίπτωση παρενεργειών από το εμβόλιο.

Όπως ενημέρωσε μάλιστα, βάζει τα διάφορα κράτη που θα προμηθευτούν το εμβόλιό της να συνυπογράψουν, ότι αυτή δεν θα έχει καμία ευθύνη.

Η είδηση φυσικά πέρασε στα ψιλά των συστημικών μέσων, καθώς δεν θέλουν να δημιουργήσουν αμφιβολίες στους πολίτες για το εμβόλιο, αφού πιστεύουν ότι η κυβέρνηση θα διαθέσει στην συνέχεια και άλλα ποσά, για να προπαγανδίσει τις δράσεις κατά του κορονοϊού.

Η Astrazeneca, είναι η εταιρεία με την οποία έχει συμφωνήσει η ΕΕ, για να πάρει εκατομμύρια εμβόλια, προκειμένου να διατεθούν σε όλες τις χώρες μέλη, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωσή της βέβαια δεν είναι τυχαία και έρχεται μετά «το καμπανάκι που χτύπησαν» διακεκριμένοι επιστήμονες, ότι είναι τεράστιο ρίσκο για το σύνολο του πληθυσμού, να υπάρξει ένα εμβόλιο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Να σημειωθεί παράλληλα, ότι η astrazeneca είναι μια από τις εταιρείες στις οποίες έχει επενδύσει «ο φιλάνθρωπος» Μπιλ Γκέιτς και αποτελεί μέλος της περίφημης CAVI.

 

Ο Μπιλ Γκέιτς βέβαια, που ήδη έχει διπλασιάσει τα λεφτά του μέσα σε μια δεκαετία «ποντάροντας» στις φαρμακευτικές εταιρείες, θέλει να γίνει ακόμα πιο πλούσιος καθώς πιστεύει ότι, η ύπαρξη του κορονοϊού θα του δώσει την δυνατότητα να εμβολιάσει το 30% του παγκόσμιου πληθυσμού, δηλαδή 2,5δις ανθρώπων.

Το μεγάλο όμως ερώτημα που τίθεται, πέρα από τις επιδιώξεις του Μπιλ Γκέιτς, είναι κατά πόσο αυτό το βεβιασμένο εμβόλιο είναι ασφαλές για το σύνολο του πληθυσμού και τι παρενέργειες έχει.


Εξ άλλου, όπως είναι γνωστό και άλλα εμβόλια, τα οποία είχε «προμοτάρει» ο Μπιλ Γκέιτς, αποδείχτηκαν να έχουν τρομακτικές παρενέργειες.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Καναδός δημοσιογράφος-ακτιβιστής Τζέιμς Κορμπέτ, τα εμβόλια του Γκέιτς ευθύνονται για τα ¾ των παγκόσμιων περιπτώσεων πολιομυελίτιδας.

Και όπως έχει καταγγείλει ο Ρόμπερτ Κένεντι ο νεότερος, από πειραματικό εμβόλιο κατά της ελονοσίας, που και πάλι είχε χρηματοδοτήσει ο Γκέιτς, πέθαναν 150 βρέφη στην Αφρική, ενώ είχαν σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως παράλυση και εμπύρετους σπασμούς , 1.048 παιδιά, από τα 5.049 που εμβολιάστηκαν.

Ποιος λοιπόν θα πάρει την ευθύνη, αν υπάρχουν παρενέργειες, σε ένα τόσο βεβιασμένο εμβόλιο για τον κορονοϊό;

Θα αναλάβει την ευθύνη η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά; Και τι ακριβώς σημαίνει αναλαμβάνω την ευθύνη; Με βάση ποια επιστημονικά δεδομένα, μπορεί μια κυβέρνηση να αναλάβει τέτοια ηθική ευθύνη απέναντι στους πολίτες της;

Τι θα συμβεί αν έχουμε ανεπιθύμητες παρενέργειες, αλλά και θανάτους από το εμβόλιο κατά του κορονοϊού;

Η Astrazeneca, μη αναλαμβάνοντας ευθύνη για πιθανές παρενέργειες από το εμβόλιό της, φοβούμενη αγωγές εκατομμυρίων, από πιθανά θύματα, πετάει το μπαλάκι στις κυβερνήσεις.

Ο Μπιλ Γκέιτς ενδιαφέρεται να υπάρχει ένα εμβόλιο το δυνατόν συντομότερο, για να ξαναδιπλασιάσει την περιουσία του.

Η Ελληνική κυβέρνηση όμως και ο Κ. Μητσοτάκης, έχουν πάρει εντολή από τον Ελληνικό λαό να τον προστατέψουν, από κάθε ξένη επιβουλή.

Εκτός και αν αυτή την χώρα την κυβερνά ο Μπιλ Γκέιτς και τα μέλη της κυβέρνησης είναι απλοί υπάλληλοί του.

Και καλά αν το εμβόλιο είναι προαιρετικό , αν είναι όμως υποχρεωτικό, ποιος θα λογοδοτήσει αν υπάρχουν παρενέργειες σε παιδιά και ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού.

 

 

Πηγή

Προβολές : 560


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα