Το κουίζ του Νίκου Αντωνιάδη, από τα ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ !!!

Το κουίζ του Νίκου Αντωνιάδη, από τα ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ !!!

12 Οκτωβρίου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:620
Μοίρασέ το

 

 

 

“είμαστε υπεύθυνοι για τα μέλη μας και προφανώς δεν μπορούμε να το αφήσουμε να περάσει έτσι.”

“ΖΗΤΟΥΣΕ -ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ- ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ”

Αυτές οι δυο προτάσεις, εμένα μου λένε πολλά…

Τώρα βραδιάτικα, μας έβαλε ο κ. Αντωνιάδης το κουίζ… με το κεφάλι θολό… κι ανταριασμένο όλη μέρα από τόση τοξικότητα που φάγαμε από τα γεγονότα της ημέρας…

Ε λοιπόν, εμένα μου θυμίζει… “ΗΡΩΔΙΑΔΑ”…

Βρε, λέτε να είναι η … Ματίνα;;; Το… “τούτο της”, (εννοώ η φάτσα, άντε μην πάει πουθενά αλλού το βρώμικο μυαλό σας) ταιριάζει…

Και η … Σαλώμη, ποιά είναι, για να τους παρασύρει όλους με την ομορφιά και τον χορό της;;; Η Αθηνά;

Θα μας τρελλάνει βραδιάτικα ο Αντωνιάδης… άγρυπνη θα μ’ αφήσει…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

1ο ΜΕΡΟΣ –

 

Διαμαρτυρία ΙΣΑ για το νέο Κανονισμό Παροχών του ΕΟΠΥΥ | iMedical.gr

Όταν μου έφερε ο Φαίδων Βόβολης τον φάκελο της πειθαρχικής δίωξης εναντίον του, διαπίστωσα ότι δεν υπήρχαν στον φάκελο τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών,κατά την οποία ελήφθη η απόφαση για την άσκηση πειθαρχικής δίωξης.

Χωρίς αυτά εγώ αρνήθηκα στον Ιατρικό Σύλλογο την απολογία του Φαίδωνα Βόβολη.

Απαίτησατη χορήγηση των πρακτικών,την παράταση της 15ήμερης προθεσμίας που του είχαν χορηγήσει και απαίτησα αυτή να αρχίσει από την ημέρα χορήγησής τους.

Δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Θα προτιμούσαν να μη τα δώσουν, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Και χορήγησαν την παράταση.

Και τα πρακτικά αυτά τα πήραμε σήμερα. Και απεδείχθη από την ανάγνωσή τους πόσο δίκιο είχα που έθεσα όρο για την απολογία και την έναρξη της προθεσμίας την προηγούμενη χορήγησή τους.

Το περιεχόμενο των πρακτικών είναι για να γράφω ένα μήνα!! Κάθε μέρα και από μία δημοσίευση.

Απίστευτα πράγματα. Απίθανα πράγματα. Εξοργιστικά πράγματα.

Ισπανική Ιερά Εξέταση | + -

Και δεν είναι μία μόνο συνεδρίαση. Είναι δύο!

Στην πορεία θα μάθετε για ποιο λόγο έγιναν δύο συνεδριάσεις οι οποίες κατέληξαν στην παραπομπή του Φαίδωνα Βόβολη με ψήφους 7-5 και μία λευκή.

Θα σας το πάω λίγο λίγο. Μέχρι τις 27 Οκτωβρίου. Όταν θα καταθέσουμε το απολογητικό υπόμνημα. Το οποίο ουσιαστικά θα είναι το δριμύ κατηγορώ του Φαίδωνα Βόβολη. Για όλα όσα σημαίνει αυτή η πειθαρχική δίωξη.

Η αρχή θα γίνει με ένα κουίζ. Ένα απίστευτο κουίζ. Με μία ακόμη πιο απίστευτη απάντηση σε αυτό.

Θα παραθέσω ένα απόσπασμα από την πρώτη συνεδρίαση. Και τα όσα είπε σε αυτήν ο μεγαλύτερος πολέμιος, όπως απεδείχθη, του Φαίδωνα Βόβολη, από την αρχή της διαδικασίας,και μετά θα σας ζητήσω να βρείτεποιος/ποια είναι αυτός/αυτή:

Το μαθηματικό κουίζ που μόνο το 5% μπορεί να λύσει - Εσύ μπορείς; - Περίεργα-Funny - Athens magazine

{ΠΑΤΟΥΛΗΣ: Ο/Η κ. … (?) να πάρει το λόγο”.

Ο ΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΙΖ : Υπάρχει μία αντιστοιχία, υπάρχουν αυτοί που με ευχαρίστηση υπηρετούν μία ακραία δογματική θέση.Το πρόβλημα είναι ότι είναι γιατρός και αυτή τη στιγμή χωρίς να θέλω να νομικίσω, είναι σίγουρο ότι παραβιάζει τα πάντα και μπορεί να κανείς λίγο αλαζονικά να πει ότι ο κόσμος δεν τον ακούει και δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι τον αγνοούμε. Από την άλλη πλευρά όμως είμαστε υπεύθυνοι για τα μέλη μας και προφανώς δεν μπορούμε να το αφήσουμε να περάσει έτσι. Νομίζω ότι ασφαλώς πρέπει να κινήσουμε τις διαδικασίες που προβλέπονται. Ευχαριστώ”.

ΠΑΤΟΥΛΗΣ:Άρα να ανοίξει πειθαρχικός φάκελος κ….(?)

Ο ΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΙΖ :Ναι, κ. Πρόεδρε”}

Τον/την ξέρετε!!

Ποιος/ποια είναι;

Ποιος/ποια είναι αυτός/αυτή που ζήτησε την πειθαρχική δίωξη του Φαίδωνα Βόβολη επειδή,

α) με ευχαρίστηση υπηρετεί μία ακραία δογματική θέση,

β) είναι σίγουρο ότι παραβιάζει τα πάντα και

γ) προφανώς δεν μπορούνε να το αφήσουν να περάσει έτσι ;;;

Αναμένω απαντήσεις.

Δεν πάει ο νους σας…

 

Πηγή

Προβολές : 620


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα