Το λυκαυγές των μηχανών (Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΩΜΑ)

Το λυκαυγές των μηχανών (Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΩΜΑ)

26 Μαρτίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,249
Μοίρασέ το

 

Οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί.

Παραπαίοντας ανάμεσα σε λοκντάουν, φερετζέδες, πρόστιμα και SMS αυτορουφιανιάς, αδυνατούν να επεξεργαστούν λογικά τα νέα δεδομένα.

Το ότι προηγουμένως δεν ξέραμε πόσο καλά ήμασταν είναι λογικό. Το τραγικό είναι ότι δεν ξέρουμε πόσο καλά είμαστε τούτη την στιγμή που μιλάμε.

Αν νομίζετε ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας, τα μπλόκα, τα κλειστά μαγαζιά, τα τεστ και τα εμβόλια είναι η Κόλαση, τότε μαλάκες μου δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για το τι μας περιμένει.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν είναι ο MARCO DE SADE… πολλοί όμως τον γνωρίζουν και ως “ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ”…

Τα άρθρα του, είναι για τους λίγους και τους αφυπνισμένους.

Και μπορεί να διαφωνώ σε κάποια θρησκευτικά θέματα μαζί του, αλλά δεν μπορώ σε καμιά περίπτωση να αμφισβητήσω την διάνοια του μυαλού του και το γεγονός ότι είναι ΕΛΛΗΝ.

Όσοι είναι ανοιχτόμυαλοι, ας τον διαβάσουν.

Είναι λιαν αφυπνιστικός, μέσα από την ωμότητά του.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Είμαστε στο σούρουπο και αυτό που ακολουθεί είναι η μεγάλη δολοφονική νύχτα. Τα βαμπίρια του Σαταναήλ, τα διαδιαστατικά ερπετά και οι ψυχοβόρες άρπυιες των εξαποδώ ετοιμάζονται να παρτάρουν με φρέσκο αίμα θνητών.

Ζώντας κανείς την Ιστορία την στιγμή που γράφεται έρχεται αντιμέτωπος με το αιώνιο πρόβλημα του αυτόπτη μάρτυρα: βρίσκεται πολύ κοντά στα γεγονότα για να αποτιμήσει επακριβώς την επίδρασή τους στον μέλλοντα χώρο.

Αυτό που βλέπει είναι αυτό που συμβαίνει μπροστά του, άντε να δει και λίγο παραπέρα.

Σε καμία περίπτωση δεν έχει την πλήρη εικόνα των συντελούμενων μεταβολών.

Αν ο καθ’ έξιν «ψύχραιμος» ιστορικός έχει αυτό το θέμα, φανταστείτε τι γίνεται με τον απλό ψεκασμένο πολίτη την ώρα που τρώει τις κρυπτοτεκτονικές φάπες την μία μετά την άλλη.

Οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί.

Παραπαίοντας ανάμεσα σε λοκντάουν, φερετζέδες, πρόστιμα και SMS αυτορουφιανιάς, αδυνατούν να επεξεργαστούν λογικά τα νέα δεδομένα.

Έχοντας αποτύχει πολλάκις να πατήσουν το κουμπάκι της συσκευής που λέει OFF, υφίστανται ως ξεκωλιασμένες μαζοχοπουτάνες τον καθημερινό βιασμό που τους αναλογεί.

Ορδές από νεκροζώντανα τηλεβαμπίρ εξέρχονται από τους μαύρους πλακέ τάφους του τοίχου για να τραφούν με αίμα πυροβολημένων.

Νεοταξικά ζόμπι με βαρύσκατους ιατρικούς τίτλους, κομπογιαννίτες υβριστές της επιστήμης καταβροχθίζουν με λαιμαργία τα μυαλά του τρελαμένου πόπολου.

Στην ουρά διάφορα πολιτικάντικα τρολ, υποτελχίνες και γκαργκόλια τύπου Μπουμπούκου και Χαρδαυτιά δαγκώνουν ό,τι σάρκα κρέμεται από τα κόκκαλα.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 1,249


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα