ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΝ ΧΟΥΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ.

ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΝ ΧΟΥΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ.

5 Ιουνίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:669
Μοίρασέ το
Έχουμε πει πολλά για το μουσείο Γκειτς στο Λος Άντζελες και τις σκοτεινές υπόγειες εγκαταστάσεις της κόλασης ( μια τεράστια κτιριακή εγκατάσταση με 8 ορόφους το οποίο κατέστρεψε η Συμμαχία ).

Τα υπόγεια κρύβουν πολλά σατανικά μυστικά της ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ.
Καλλιόπη Σουφλή

 

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι 
Το Σαν Χουαν είναι ένα νησί το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στα παράλια της Βικτώρια στον Δ. Καναδά και παίζει πολύ σκοτεινό ρόλο.
Έχουμε πει πολλά για το μουσείο Γκειτς στο Λος Άντζελες και τις σκοτεινές υπόγειες εγκαταστάσεις της κόλασης ( μια τεράστια κτιριακή εγκατάσταση με 8 ορόφους το οποίο κατέστρεψε η Συμμαχία ).
Το νησί Σαν Χουαν, είναι το Γκετο του Μπιλ Γκειτς στον Καναδά και πολύ κοντά στα σύνορα με τις Η.Π.Α.
 Μπορεί να είναι εικόνα ‎χάρτης και ‎κείμενο που λέει "‎Roberts Tsawwassen Ferry Terminal STRAIT Trincomali Galiano Island WHITE ROCK Boundary Bay Semiahmoo Bay Point Roberts CANADA BLAINE USA Prevoșt Mayne Birch Bay GEORGIA Cherry Point Saltspring North Pender Saturna Island Portland Moresby BOUNDARY PASS Waldron Turn Stuart SIDNEY ~Patos Sucia Lummi Matia Bay BELLINGHAM EASTSOUND ۵ه Inler Spieden Sidney Orcas Bellingham Bay Lummi Island Sinclair Shaw San Juan FRIDAY HARBOR Island Samish Bay ESQUIMALT VICTORIA Chatham Blakely Cypress Guemes Decatur PAAASOM ANACORTES Lopez Fidalgo Island STRAIT Deception Pass Swinomish Channel OF /JUAN DE FUCA Whidbey Skagit Island OAK HARBOR Bay‎"‎‎
Κάτω από το νησί υπάρχουν τρεις υπόγειες εγκαταστάσεις οι οποίες ακόμα βρίσκονται κάτω από την διαχείριση των σκοτεινών.
Υπάρχει υπόγεια πρόσβαση σε υποβρύχια και σήραγγες που οδηγούν στον Ειρηνικό ωκεανό, όπως επίσης υπάρχουν υπόγεια περάσματα προς τις Η.Π.Α και Μεξικό.
Ο Μπιλ Γκειτς δεν σχετίζεται με τον Επσταιν απλά και μονο επειδή βρέθηκε το όνομα του πάνω στις λίστες των πτήσεων στο Σεντ Τζειμς, αλλά για την σοβαρή και πολλών δολαρίων μπιζνα που είχε μαζί του στο νησί Σαν Χουαν, για την οργανωμένη διακίνηση παιδιών. 
Στα υπόγεια του νησιού γίνονται πολλά αφού διαθέτουν εργαστήρια… κλπ.

 

Πηγή

Προβολές : 669


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα