Το προφητικό βιβλίο για τον κορονοϊό, η δολοφονία της Νταϊάνα, ο Μπάμπης ο Φονιάς, η Α-Δικαιοσύνη κι ένα βίντεο βόμβα

Το προφητικό βιβλίο για τον κορονοϊό, η δολοφονία της Νταϊάνα, ο Μπάμπης ο Φονιάς, η Α-Δικαιοσύνη κι ένα βίντεο βόμβα

24 Ιουνίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:753
Μοίρασέ το

Βρίσκετε κοινά στοιχεία προβληματισμού  στα γραπτά του αμερικανού για τον κοροναϊό, για την δολοφονία της λαίδης και το ημερολόγιο της Καρολάϊν;

Μήπως την μεταχείριση ενώπιον των νόμων και της κοινωνίας;

Μήπως την στάση των ΜΜΕ πριν και μετά;

Όσο τους νόμους θα τους φτιάχνει η ελίτ κατ’ εντολή του κρυφού αφεντικού, δικαιοσύνη δεν θα υπάρχει.
Όσο τα μάτια του σκότους θα ελέγχουν τα πάντα, οι κοινωνίες θα βιώνουν αμέτρητες άδικες καταστάσεις.
Όσο πίσω από στυγερά εγκλήματα κρύβονται σκοτεινές δυνάμεις, η αλήθεια δεν θα βγαίνει στο φως.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Είκοσι χρόνια και μετά την δολοφονία της Νταϊάνα, η αλήθεια παραμένει στο σκοτάδι.
Υ.Γ.2. Πόσο … “προφητικό” ήταν το βιβλίο του DEAN KOONTZ;
Μήπως όσο “προφητικό” ήταν και το “1984” του Όργουελ;;;
Υ.Γ.3. Τελικά ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΪΝ;;;
ΠΟΙΟΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ;

Γιάννης Ντάσκας

 

“Dura lex,sed lex”

Σκληρός ο νόμος,αλλά νόμος.

Ετσι περίπου απαντά το “Κράτος Δικαίου”,οι δικαστές σε κάποιον από τα κοινωνικά γκέτο, όταν καταδικάζεται σε βαριές ποινές ,χωρίς  ακλόνητες αποδείξεις και οδηγείται για δεκαετίες στις φυλακές.

Οποιος απο αυτές τις κατηγορίες πολιτών ζητήσει έρευνα σε βάθος τον προσπερνούν και τον στέλνουν στη φυλακή με το Ubi nihil vales,ibi nihil velis.(Geaulincx 17ος αιώνας). Δηλονότι “οποιος δεν αξίζει τίποτα δεν μπορεί να θέλει τίποτα”

Πριν από 15 μήνες κάναμε χρήση του βιβλίου του Αμερικανού συγγραφέα Ντιν Κούντζ.

 

Το έγραψε σε δυο δόσεις. Μια το 1981 και μία το 1989 , όταν το διόρθωσε.

Προέβλεπε πόλεμο με κοροναϊό απο εργαστήριο.

Αρχικά στη Σοβιετική Ενωση(1981) και στη συνέχεια στη Γιουχάν της Κίνας και έγραψε όσα γράφουν σήμερα για το περιεχόμενο των εμβολίων.

Οταν αναδείξαμε επίσημες δηλώσεις για το ενδεχόμενο αυτό,τον Μάρτη του 2020 σε αυτήν εδώ την έπαλξη και απο ραδιοτηλεοράσεων μας κατέταξαν στους γραφικούς.Τότε η εξουσιαστική ελίτ στην Ελλάδα πωλούσε ραγιαδισμό στους ξένους και δεν ήθελε τέτοιες επισημάνσεις για τα δικά μας θύματα…

Για τους Πρετεντέρηδες και τους λοιπούς “επιπέδου”δεν υπήρχε περίπτωση εργαστηρίου.Τώρα και η ηγεσία των ΗΠΑ μιλά για εργαστήριο.Φυσικά τώρα τα βλέπουν και οι Ελληνες ραγιάδες της εξουσιαστικής ελίτ,τα εργαστήρια και χωρίς ντροπή,χωρίς αιδώ γλείφουν εκεί που έφτυναν…

Τώρα λένε ότι το κυρίαρχο ερώτημα-απόδειξη είναι ότι δεν μπορούσε να γραφεί βιβλίο με τέτοια προφητεία,παρά μόνο με μελέτη μυστική των μυστικών υπηρεσιών…

Μελετήστε τι θα γράψουν όταν αρχίσει να “κελαϊδάει” ο υφυπουργός Ασφάλειας της Κίνας, ο οποίος διέφυγε ζητώντας πολιτικό άσυλο στις ΗΠΑ και θα εξελιχθεί στον ίδιο εφιάλτη που εξελίσσεται ο μαφιόζος Πεκέρ για τον μαφιόζο πολιτικό Ερντογάν και το μαφιόζικο καθεστώς του…

Το 1997 σκοτώθηκε η λαίδη Νταίάνα στο Παρίσι σε ένα εντελώς αδικαιολόγητο  τροχαίο χωρίς καν σύγκρουση αυτοκινήτων. Ξέφυγε ,λέει,το αυτοκίνητο προσέκρουσε και χτύπησε στο κεφάλι της…

Αρκετοί τότε με βάση συγκεκριμένα στοιχεία κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι η λαίδη D δολοφονήθηκε από τον Κάρολο και το Παλάτι,επειδή δεν τον άφηνε να τριγυρίζει με διάφορες γυναίκες και ζητούσε τα ίδια δικαιώματα για εκείνη.

Τότε μας έλεγαν ότι είμαστε απλά γραφικοί και λαϊκιστές και τα στοιχεία που χρησιμοποιούσαμε ήταν απλές εικασίες από ανθρώπους που δεν αξίζουν τίποτα και δεν θα πρέπει να θέλουν τίποτα.

Είναι οι ίδιοι που λένε ότι το ημερολόγιο της μικρής Καρολάϊν είναι αξιόπιστη απόδειξη ότι “προκαλούσε και έδερνε(!!!) τον πιλότο,ο οποίος αντέδρασε και χωρίς να το θέλει την σκότωσε”.

Αυτή περίπου θα είναι η τελική ετυμηγορία-απόφαση της Δικαιοσύνης και μην παρασύρεστε από την σημερινή ατμόσφαιρα.

Ετσι ήταν και το 1987 όταν ο Φραντζής σκότωσε με τρομερή βία και τεμάχισε την 18χρονη συζυγό του Ζωή.

Ετσι ήταν και όταν το ΕΘΝΟΣ του Πάνου Σόμπολου δημοσίευσε τη φωτογραφία με “συναρμολογημένα” τα κομμάτια του γυμνού σώματος της 18χρονης.Σφοδρές αντιδράσεις και αποδοκιμασίες ,αλλά αργότερα ο Πάνος πήρε βραβεία και έγινε πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ με τις γνωστές,α λά Ψυχάρη σπουδές!!!

Τότε οι δυο από τους 3 δικαστές ζήτησαν ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ(ίσχυε μέχρι το 1992)για τον Φραντζή.Καταδικάστηκε σε …18 χρόνια κάθειρξη και με άδειες ενδιάμεσα και μην ακούτε τα φούμαρα για τα εντελώς θεωρητικά ισόβια.

Ούτε την ηλικιωμένη των ΜΜΕ ,η οποία με ακράτεια λόγων μας λέει να χειροκροτήσουμε τον πιλότο-τέρας γιατί δεν τεμάχισε την Καρολάϊν γιατί έχει προσωπικότητα που δεν του επιτρέπει να ..χύσει αίμα!

Προφανώς για το ηλικιωμένο αυτό άτομο αφαίρεσε τη ζωή της Καρολάϊν χύνοντας γαλατάκι…

Σε σοβαρές χώρες επειδή δεν θέλουν θανατική ποινή και τα ισόβια καταστρατηγούνται έχουν ανεξέλεγκτα χρόνια κάθειρξης. Δηλαδή καταδίκη σε 150 χρόνια κάθειρξης με μινιμουμ έκτισης που ορίζει το δικαστήριο και είναι συνήθως 80-100 για τέτοιες ποινές,στις οποίες καταδικάζονται δολοφόνοι και οικονομικοί δολοφόνοι,δηλαδή αξιωματούχοι που κάνουν τεράστια οικονομικά σκάνδαλα.

Στην Ελλάδα ούτε να ακούσουν τέτοιες ποινές.Γιατί απλά θα ισχύουν για όλους και άρα θα καταδικάζονται και οι Τσοχατζόπουλοι και λοιποί κλέφτες δημοσίου χρήματος.

Το σκέφτεστε να πει ένα ελληνικό δικαστήριο:

“Κύριε τάδε πολιτικέ ή επώνυμε σας καταδικάζω σε 120 χρόνια κάθειρξης και το μίνιμουμ που πρέπει να εκτίσετε μέσα στη φυλακή το ορίζω στα 80 χρόνια”.Δεν θα βγαίνει κανείς και δεν χρειάζονται ούτε ισόβια,ούτε θανατική καταδίκη.

Αυτή η ρύθμιση δεν θα γίνει ΠΟΤΕ στην Ελλάδα όσους Φραντζήδες και Κούκουρες(Ρόδος,Τοπαλούδη) και πιλότους και αν έχουμε.

Την πολιτική εξουσία που δεν θέλει ιδιοτελώς αυστηρές ποινές και φτάσαμε στο άλλο άκρο του τιμωριτισμού κατήγγειλε στην ραδιοεκπομπή του Κώστα Ουίλς και ο καθηγητής της Νομικής Αθήνας και μέλος πολλών νομοπαρασκευαστικών επιτροπών κ.Χρήστος Μυλωνόπουλος.

Μετά λίγα χρόνια η μεταχείριση του πιλότου, για τον οποίο θα κινηθούν στο παρασκήνιο πολλοί προστάτες που τώρα δεν φαίνονται,θα είναι πολύ διαφορετική.

Ηδη το έδαφος καλλιεργείται και κάποιοι πιέζουν την πλευρά της αγρίως δολοφονημένης νέας να κάνει …κοινή εμφάνιση με την οικογένεια του πιλότου “για να έχει πατέρα το ορφανό από μητέρα παιδί”.

Ο σκληρός νόμος θα γίνει,όπως και για τους πολιτικούς πολύ μαλακός νόμος, γιατί αυτοί  κατηγορούμενοι αξίζουν και δεν είναι σαν και εκείνους τους φτωχούς και αδύναμους που δεν αξίζουν τίποτα.

Άλλωστε η νεκρή σε ανύποπτο χρόνο έγραψε με το χέρι της και αυτό “επιβάλλει” ο σκληρός νόμος να ληφθεί υπόψη…

Αυτές τις ημέρες αποκαλύφθηκε ότι η νεκρή λαίδη Νταϊάνα έγραψε με το χέρι της σε χρόνο ανύποπτο ότι ο Κάρολος και το Παλάτι σχεδίαζαν τη δολοφονία της “με τροχαίο και χτύπημα στο κεφάλι”.Ακριβώς αυτό που τελικά έγινε!

Αν ήταν άλλος θνητός στη θέση του θα ήταν ήδη φυλακή.

Αλλά μας λένε ότι μυστικά(διότι ο σκληρός νόμος της δημοσιότητας ισχύει για τους φτωχούς και αδύναμους)του πήραν μια κατάθεση και χωρίς περαιτέρω έρευνα(καταθέσεις απο λαίδη και άλλους) την έβαλαν στο αρχείο…

Θα της φτιάξουν και…άγαλμα στο Παλάτι μήπως και μαλακώσουν τον γυιό της Χάρι που θεωρεί(και σωστά)ότι η μητέρα του είναι θύμα σχεδίου δολοφονίας του Παλατιού με κύριο ωφελημένο τον πατέρα του…

Βρίσκετε κοινά στοιχεία προβληματισμού  στα γραπτά του αμερικανού για τον κοροναϊό,για την δολοφονία της λαίδης και το ημερολόγιο της Καρολάϊν;

Μήπως την μεταχείριση ενώπιον των νόμων και της κοινωνίας;

Μήπως την στάση των ΜΜΕ πριν και μετά;

Μήπως,μήπως,μήπως;

Τα παιδιά της λαίδης τα μεγάλωσε το…Παλάτι και ο πατέρας με τις φιλενάδες του,γιατί να μην μεγαλώσει και το παιδί της Καρολάϊν ο φονιάς της δια της οικογενείας του;

Γίνονται αυτά;

Και πολύ χειρότερα στην διεφθαρμένη Ελλάδα, στην οποία οι νόμοι είναι κουρελόχαρτα και οι φυλακισμένοι όλης της Ευρώπης θέλουν να μεταφερθούν στις ελληνικές!!!

π.χ ο 35χρονος που βίαζε επι 8 ώρες την 50χρονη καθαρίστρια στα Πετράλωνα είχε καταδικαστεί για βιασμό σε πολυετή κάθειρξη,βγήκε σε χρόνο ρεκόρ και έκανε ξανά το ίδιο σε χρόνο ρεκόρ.

Ακριβώς γιατί οι ποινές είναι…ελκυστικές για τους εγκληματίες.

Και αφορούν ,όπως θα ακούσετε στην τρίωρη ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Ουίλς,στην οποία βάζουμε και εμείς τις δυνάμεις μας για μια ώρα,μόνο αδύναμους και όχι μέλη της εξουσιαστικής ελίτ…

Ακούστε την δεν είναι χαμένη ώρα και σκεφτείτε ,για να αισιοδοξείτε την φράση του Θωμά Ακινάτη: Lex mala,lex nulla.

Δηλονότι “ο κακός νόμος δεν είναι νόμος”!

 

Οπως θα ακούσετε με βάση νόμο προσπαθούν να ρημάξουν πολίτη που πήρε δάνειο από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας 12 χιλιάδες ευρώ,πλήρωσε 26 χιλιάδες ευρώ και του ζητούν τώρα με εισπρακτική εταιρεία άλλες ογδόντα χιλιάδες(80.000) ευρώ.

Σύνολο 106 χιλιάρικα για 12 χιλιάρικα.

Σε μπανανία θα το έκαναν;

Ελλάδα ώρα μηδέν 19 06 21 Κώστας Γουιλς

 

Πηγή

Προβολές : 753


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα