Το σχέδιο Προδοσίας με τις ΑΟΖ σε Ιονιο και Αιγαίο. “δώσαμε κυριαρχία στους Ιταλούς ψαράδες. Άρα δεν καταλαβαίνω, γιατί είναι υποδειγματική συμφωνία”. (βίντεο)

Το σχέδιο Προδοσίας με τις ΑΟΖ σε Ιονιο και Αιγαίο. “δώσαμε κυριαρχία στους Ιταλούς ψαράδες. Άρα δεν καταλαβαίνω, γιατί είναι υποδειγματική συμφωνία”. (βίντεο)

15 Ιουνίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:148
Μοίρασέ το

 

Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης : “Δεχόμαστε παραχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων”.

Ο κ.Χρηστίδης επισημαίνει ότι δεν υπογράψαμε συμφωνία, αλλά “επικυρώσαμε όσα προβλέπονται από το 1977”

 

 

Δηλαδή, όσα είχε παραχωρήσει επί πρωθυπουργίας του, ο Καραμάν Αλής.

ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ … ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ, ΟΣΟ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ;;;

ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΤΑΧΘΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;;;

ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΚΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΑΠΟΤΑΣΣΟΥΝ.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΛΑΔΑ…ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ … ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ…

ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.

Προσχεδιασμένη και προσυμφωνημένη η συρρίκνωση του Ελληνισμού,  από τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…

ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ… Η ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΕΔΑΦΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, δεν “μάσησε” ποτέ τα λόγια του.

Τώρα μιλά για τη συμφωνία Ελλάδας-Ιταλίας και δηλώνει ότι “αν οι πολιτικοί μας ταγοί την θεωρούν πράγματι υποδειγματική όπως λένε, τότε πραγματικά φοβάμαι”!

Ο κ.Χρηστίδης επισημαίνει ότι δεν υπογράψαμε συμφωνία, αλλά “επικυρώσαμε όσα προβλέπονται από το 1977”

Εξηγεί τι χάνουμε από την επικύρωση της συμφωνίας και λέει ότι “δώσαμε κυριαρχία στους Ιταλούς ψαράδες. Άρα δεν καταλαβαίνω, γιατί είναι υποδειγματική συμφωνία”.

 

Μπορεί να βρούμε μπροστά μας αυτή τη συμφωνία στο Καστελόριζο;

Ο κ.Χρηστίδης απαντά καταφατικά και λέει ότι αν ισχύσουν τα ίδια “ξεχάστε την ΑΟΖ με την Κύπρο, δηλαδή ξεχάστε τον ελληνισμό”!

“Δεχόμαστε τη διάσπαση του ελληνισμού, δεχόμαστε παραχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, ίσως χωρίς να πάμε και στη Χάγη” , προσθέτει ο κ. Χρηστίδης.

“Μας πήρε 43 χρόνια να υπογράψουμε αυτό που θα μπορούσαμε να ΄χαμε υπογράψει από το 1982”, λέει .

Μιλά για το ψευτοδίλημμα “θέλετε πόλεμο ή ειρήνη” και τονίζει ότι αυτό που απαιτείται είναι η αποτροπή.

“Δεν μπορώ να κατανοήσω με τη λογική μου αυτά που γίνονται…Φοβάμαι για τις αναλύσεις και τις κρίσεις των πολιτικών μας…Είμαι πεπεισμένος ότι ίσως όλα αυτά έχουν συμφωνηθεί και το θέμα είναι πως θα τα περάσουν στην κοινή γνώμη”, τονίζει ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ.

Με δυο λόγια ο Ναύαρχος είναι στη συνέντευξή του καταιγιστικός!

 

Πηγή

Προβολές : 148


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα