Το Τέλος της παγκόσμιας πολιτικής….Από τον Κυβερνήτη διαχειριστή στον Κυβερνήτη ιατρικό επισκέπτη για τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες, πλασιέ εμβολίων…

Το Τέλος της παγκόσμιας πολιτικής….Από τον Κυβερνήτη διαχειριστή στον Κυβερνήτη ιατρικό επισκέπτη για τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες, πλασιέ εμβολίων…

25 Σεπτεμβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:289
Μοίρασέ το

”Φτιάξε τη μαντήλα σου”.. ”φτιάξε τη μάσκα σου”….. ”φτιάξε το πηλίκιό σου”…

Ο Νέος Μεσαίωνας δεν έγινε στο όνομα του Θεού αλλά της Υγείας-Ιατρικής ήδη έχει στηθεί Ιερά Εξέταση για επιστήμονες και πολίτες που υπεραμύνονται το Βολταιρικό δίκαιο, τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα…

Ο Διαφωτισμός και η Αναγέννηση που θα επέλθουν θα καταστήσουν το γιατρό μίασμα….

Θα βιώσει την υποτίμηση της θρησκείας μετά το Μεσαίωνα και ως σήμερα.

”Τη μαντήλα σου αδερφή” ακούγεται η εντολή του μέλους της Αστυνομίας Ηθών προς τη νεαρή πρωταγωνίστρια στο αυτοβιογραφικό φιλμ graphic novel της Ιρανής Mαργιάν ΣατραπίΠερσέπολις”..

Η σκηνή διαδραματίζεται έξω από ένα σούπερμάρκετ και η εντολή αφορά να φορέσει καλύτερα τη μαντήλα της να καλύψει καλύτερα το πρόσωπό της..

Από το φτιάξε τη μαντήλα σου στο φτιάξε τη μάσκα σου φτιάξε το πηλήκιό σου κλπ.. Για ”Αγιατολλάχ εμπειρογνώμονες” μίλησε ο  Jean-Luc Gala Καθηγητής Λοιμωξιολογίας και Βιολογικών Απειλών του UCL αναφερόμενος στη διαχείριση κρίσης του covi19 ”….oρισμένοι εμπειρογνώμονες ήταν ένα είδος Αγιατολάχ» Ο καθηγητής ερωτώμενος από το δημοσιογράφο τι εννοεί απάντησε:


“Αγιατολάχ, τι σημαίνει αυτό; Είναι όταν ένας επιστήμονας διατηρεί μια δογματική θέση ενάντια σε όλες τις πιθανότητες.” Αγιατολλάχ γιατροί, Αγιατολλάχ πολιτικοί….

Η παρακμή της πολιτικής παγκοσμίως είναι ενδεικτική….

Από τον Κυβερνήτη απλό διαχειριστή στον Κυβερνήτη ιατρικό επισκέπτη για τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες, πλασιέ εμβολίων..….

Ένας Αμερικανός Γερουσιαστής λέει ότι είναι πεπεισμένος για το «σχέδιο της κυβέρνησης» να διατηρήσει το lockdown μέχρι να είναι υποχρεωτικό ένα εμβόλιο.

Απουσία πολιτικού λόγου……Φετιχοποίηση αντικειμένων…..Αστυνομία Υγιεινής και Αστυνομία Υγειονομικών Ηθών…………

(Στο βίντεο: Βίαιη προσαγωγή κοπέλας που δεν έφερε μάσκα σε κολέγιο στο Οχάιο.. δεν είναι το Ιράν είναι και οι ΗΠΑ τώρα…..)

Ένα δυστοπικό σενάριο για την Ιατρική…

Δυστυχώς η Ιατρική μια κοινωφελής επιστήμη με ακρότητες κι επιβολή, την εργαλειοποίηση της από την πολιτική τον Δογματισμό κάποιων εκφραστών της, την καταπίεση και τον ολοκληρωτισμό που επέτρεψε στο όνομά της,τον Μεσαίωνα της καραντίνας και των lockdown εν ονόματί της (μεσαιωνικό μέσο του 13ου αι.) θα περιέλθει τις επόμενες δεκαετίες σε ολική αναξιοπιστία και υποτίμηση κάτι που όντως εγκυμονεί κινδύνους για την παγκόσμια Υγεία.

Ο Νέος Μεσαίωνας δεν έγινε στο όνομα του Θεού αλλά της Υγείας-Ιατρικής ήδη έχει στηθεί Ιερά Εξέταση για επιστήμονες και πολίτες που υπεραμύνονται το Βολταιρικό δίκαιο, τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα…

Ο Διαφωτισμός και η Αναγέννηση που θα επέλθουν θα καταστήσουν το γιατρό μίασμα….

Θα βιώσει την υποτίμηση της θρησκείας μετά το Μεσαίωνα και ως σήμερα.

Ο γιατρός θα γίνει ο περίγελως της κοινωνίας του μέλλοντος .

Θα υπάρξει κοινωνική του περιθωριοποίηση, θα είναι ταυτισμένος με το σκοταδισμό και την ανελευθερία τη στυγνή καταπίεση τον ολοκληρωτισμό, τον αυταρχισμό την στέρηση και της τελευταίας ατομικής ή συλλογικής ελευθερίας..

Οι άνθρωποι θα βλέπουν γιατρό και θα τον εμπαίζουν δεν θα θέλουν ν’ ακούσουν για ιατρική..

Η αυθεντία από όπου κι αν προέρχεται είναι ιστορικά παρωχημένη και καταδικασμένη…

Το τέλος της Ιατρικής είναι κοντά αν οι ίδιοι οι γιατροί δεν αναλάβουν ξανά τις τύχες της πέραν της κερδοσκοπικής σκοπιμότητας των φαρμακοβιομηχανιών και της πολιτικής…

Η Ιατρική είναι συνώνυμη με τον Ανθρωπισμό ταυτισμένη στις συνειδήσεις των πολλών με την κοινωνική προσφορά και την έρευνα αν συνεχιστεί η ανεξέλεγκτη εμπορευματοποίησή της θ΄απωλέσει ανεπανόρθωτα το κύρος της…

Ήδη ο γιατρός δεν είναι ελεύθερος ν΄ασκήσει το λειτούργημά του καθώς είναι δέσμιος στα πρωτόκολλά στη μη ελεύθερη συνταγογράφηση παρά δια ντιρεκτίβων καταγγέλουν γιατροί στο εξωτερικό…

Από την Mαργιάν Σατραπί …..στη Σατραπεία….

Και φυσικά θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για προστασία της Δημόσιας Υγείας όπως σε κάθε περίπτωση αλλά η έλλειψη μέτρου εκθέτει τα ίδια τα μέτρα ,στ’ όνομα του επιμέρους δεν θα πρέπει να θυσιαστεί το σύνολο να φτάσουμε στην κοινωνική συντέλεια.

Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης Gerd Muller είπε ότι το ευρωπαικό lockdown θα σκοτώσει περισσότερους απ΄ότι ο ιός.

H ιατρική έγινε για τον άνθρωπο και όχι άνθρωπος για την ιατρική..

Απαιτείται μια πολιτική, μια ιατρική με ανθρώπινο πρόσωπο ….και όχι μουτζαχνετίν Ανθρωποφύλακες Υγείας….

 

Πηγή

Προβολές : 289


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα