Το φέρνουν σιγά σιγά προετοιμάζοντας τον λαό, για τα επόμενα σχέδια τους να εμβολιάσουν ακόμα και τα πεντάχρονα παιδιά. Οσονούπω και τα νεογέννητα (βίντεο)

Το φέρνουν σιγά σιγά προετοιμάζοντας τον λαό, για τα επόμενα σχέδια τους να εμβολιάσουν ακόμα και τα πεντάχρονα παιδιά. Οσονούπω και τα νεογέννητα (βίντεο)

2 Αυγούστου, 2021 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:373
Μοίρασέ το

 

 

 

 

 

 

 

Στην σαλαμοποίηση, οι αντιστάσεις μειώνονται… στο σιγοβράσιμο, ο βάτραχος το συνηθίζει…

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΗΔΗ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.

ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Μαζάνη, αν εσύ είσαι παιδίατρος, εγώ είμαι η… Μαρία Αντουανέττα…

Αη σχίσε το πτυχίο σου και καν’ το χαρτί για τον απόπατό σου.

Την περασμένη Παρασκευή άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των παιδιών από 12 ετών και άνω.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Μαζάνη, παιδίατρο, περίπου 1.000 οικογένειες έκλεισαν ραντεβού μέσα στο Σαββατοκύριακο για τον εμβολιασμό των παιδιών τους, ενώ για τις ηλικίες από 15 – 17 τα ραντεβού αγγίζουν περίπου τις 30.000.

«Τα συμπτώματα διαφοροποιούνται ανάλογα με την ηλικία και τον οργανισμό του παιδιού», σημειώνει ο κ. Μαζάνης, επισημαίνοντας ότι: «όλα τα πιθανά συμπτώματα μπορούν να παρουσιαστούν».

Σε περίπτωση που κάποιο παιδί εμφανίσει συμπτώματα, οι γονείς του θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον παιδίατρο, ο οποίος και θα κρίνει αν το παιδί θα πρέπει να εξεταστεί για κορωνοϊό.

«Ένα παιδί που δεν έχει πυρετό θα μπορούσε να περιμένει, ανάλογα και με την ηλικία. Ο παιδίατρος θα πρέπει να κρίνει ανάλογα με τα συμπτώματα που έχει το παιδί, αν πρέπει να κάνει τεστ και ποιο τεστ».

Σε ερώτηση για την περαιτέρω μείωση των ηλικιών στα εμβόλια, ο ίδιος απάντησε τα παρακάτω:

«Είναι σχεδόν βέβαιο ότι από 5 ετών και άνω θα αρχίσουν να εμβολιάζονται τα παιδιά προς το τέλος του χρόνου ή τις αρχές του επόμενου».


Πηγή

Προβολές : 373


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα