ΤΟ ΦΡΙΧΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ !!! Ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, ξεσκεπάζει ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΤΟ ΦΡΙΧΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ !!! Ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, ξεσκεπάζει ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

12 Ιουλίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:795
Μοίρασέ το

Νίκος Αντωνιάδης: Οι Μένγκελε της Αλεξανδρούπολης, οι εγληματίες του “ΣΩΤΗΡΙΑ” και όλων των νοσοκομείων της χώρας, και οι ηθικοί αυτουργοί τους, θα πάνε φυλακή.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ !!!

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ “ΣΤΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ” ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!

ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ:

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ:

ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ (ΣΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΕΣ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ“.

 

 

Μια καλοστημένη παγκόσμια απάτη, χρειάζεται πολλούς συνεργούς… πολιτικούς συνεργούς, ιατρικούς συνεργούς… φαρμακευτικές βιομηχανίες… χρυσοπληρωμένες “διανοούμενες πόρνες”, δηλαδή δημοσιογράφους… και φυσικά, λαούς αφελείς και ευκολόπιστους…

Και τους πέντε, τους διαθέτει και η Ελλάδα…

Οι χειρότεροι όμως όλων, είναι οι … “ιατροί”… αυτοί που για ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ.

Καιρός να … βρουν τον δάσκαλό τους…

Η ΑΠΑΤΗ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ… και το πάρτι, αρχίζει…

Και που είστε… “ιατρόμαγκες”, ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΥΛ ΜΕΓΚΕΛΕ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΤΟ ΦΡΙΧΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ !!!

ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ (!!!) ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΖΩΗΣ !!!!!!

ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΩΝ !!!

ΑΖΙΘΡΟΜΥΚΙΝΗ – ΚΕΦΤΡΙΑΞΟΝΗ – ΠΙΠΕΡΑΚΙΛΛΙΝΗ – ΒΑΝΚΟΜΥΚΙΝΗ !!!

ΣΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΠΟΥ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ “COVID-19” !!!

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ,

ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΔΙΝΕΙ ,

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΗΤΑΝ “ΘΕΤΙΚΑ” ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ, ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ !!!

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ !!!

ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ “ΑΝΑΤΡΟΠΗ” ,

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΙΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ “ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ” !!!

ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ !

ΟΧΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΘΑ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ !!!

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΚΑΙ ΟΧΙ (ΚΑΙ) ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ COVID-19.

 
ΑΡΚΟΥΣΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ ΑΚΟΜΑ, Η ΜΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ !!!

ΕΙΝΑΙ Η ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ !!!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ !!!

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ “ΣΤΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ” ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!

ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ:

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ: ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ (ΣΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΕΣ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Σας έχω ήδη γράψει για το έγκλημα στο Πανεπιστημιακό Γενικού Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=307655813725681&id=100034437944878

Για την καρκινοπαθή στο τελικό στάδιο, με τους γιατρούς να της έχουν δώσει λίγες εβδομάδες ζωής.

Που εισήχθη στις 3 Ιουνίου στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής “Σισμανόγλειο” με επιπλοκές του καρκίνου, συνοδεία της κόρης της, από την οποία στη συνέχεια κυριολεκτικά την εξαφάνισαν, ενημερώνοντάς την ότι έκαναν, λέει, το τεστ στη μητέρα της, ότι αυτό ήταν θετικό και ότι θα την μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Εκεί που την περίμεναν ως νέο πειραματόζωο οι νέοι Μένγκελε στο “στρατόπεδο συγκεντρώσεως” της Αλεξανδρούπολης.

Της πήραν το κινητό, απέκλεισαν κάθε επαφή με την κόρη της, την έκλεισαν στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων και άρχισαν τα πειράματα !!!

Στην κόρη που πήγε έντρομη στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης απαγόρευσαν την επαφή με τη μητέρα και ο διευθυντής της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων αρνήθηκε με απαξιωτικό και επιθετικό ύφος να της δώσει τα αποτελέσματα του τεστ που υποτίθεται είχαν κάνει στη μητέρα της, που υποτίθεται ότι ήταν θετικά και η μητέρα της από καρκινοπαθής βαπτίστηκε ασθενής “Covid-19” και τοποθετήθηκε στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων, βορά στους “γιατρούς” που ζήλεψαν τη “δόξα” του Γιόζεφ Μένγκελε.

Η ίδια η ασθενής, που σήμερα, αυτή και τα παιδιά της, με ευγνωμονεί που βρέθηκε και πάλι δίπλα στην οικογένειά της, μου περιγράφει τα βασανιστήρια και πόσο υπέφερε από αυτά που της έκαναν στην Αλεξανδρούπολη, και ότι τώρα, στο σπίτι της, και αφού την “φυγάδευσα” από το “στρατόπεδο”, αρχίζει να συνέρχεται.

Και διαβάζοντας, εγώ, αλλά πρωτίστως γιατροί και ειδικοί επιστήμονες, οι κορυφαίοι στους τομείς τους, από τους οποίους ζήτησα την επιστημονική εκτίμηση του ιατρικού φακέλου που υποχρεώθηκε να μας χορηγήσει το νοσοκομείο, διαπιστώνουμε με φρίκη ότι η γυναίκα αυτή ήταν επί 23 ημέρες πειραματόζωο στα χέρια των γιατρών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Διαπιστώνουμε ότι στη γυναίκα αυτή χορηγήθηκαν μεγάλες ποσότητες υδροξυχλωροκίνης και εκρηκτικό μείγμα τεσσάρων αντιβιώσεων. Κοκτέιλ που της προκάλεσε σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις και η χορήγησή του προφανώς διεκόπη ένα βήμα πριν τον τάφο.

Και δεν πρόκειται για ασθενή που συμμετείχε εθελοντικά στα πειράματα αυτά, δεν πρόκειται για ασθενή που απλά δεν συναίνεσε, αλλά πρόκειται για ασθενή που τόσο αυτή όσο και η κόρη της, που τη συνόδευσε μέχρι την πόρτα του νοσοκομείου της Κομοτηνής και μετά της την εξαφάνισαν, από την ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ “ανέβηκαν στα κάγκελα” και φώναζαν ότι δεν υπάρχει κανένας κερατάς Covid, ότι είναι καρκινοπαθής με λίγες εβδομάδες ζωής, ότι στην Κομοτηνή πήγε λόγω επιπλοκών του καρκίνου και ζητούσαν ματαίως τα δήθεν θετικά αποτελέσματα των τεστ.

Και είναι μία ασθενής, στην κόρη της οποίας μέχρι τις 24 Ιουνίου έλεγαν ότι θα “πεθάνει εδώ” και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να της επιτρέψουν να επιστρέψει σπίτι της να πεθάνει εκεί, δίπλα στα παιδιά της.

 
Και όταν επιτέθηκα εγώ (γιατί δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν ότι θα με βρούνε μπροστά τους), ξαφνικά η ασθενής “έγινε καλά”, τηλεφώνησε στην κόρη της ξημερώματα της 25ης, όταν ούτε οι κατσαρίδες του νοσοκομείου δεν είχαν ξυπνήσει ακόμα, και της είπε ότι “της είπαν” να πάει να την πάρει.

Και όταν εγώ επέμεινα και ζήτησα τα αποτελέσματα των τεστ και τον ιατρικό φάκελό της και μας τα έδωσαν μετά από πέντε ημέρες, όλοι οι επιστήμονες έσκισαν τα πτυχία τους, διαβάζοντας ότι μέσα σε μία μέρα ανατράπηκαν όλα τα παγκόσμια έως εκείνη την ώρα ιατρικά και επιστημονικά δεδομένα, και ασθενής με θετικό τεστ στις 23 Ιουνίου, λίγες ώρες μετά, επειδή εμφανίστηκα εγώ (ως, προφανώς, ο εξολοθρευτής του κορωνοϊού), το επόμενο τεστ ήταν αρνητικό (!!!), ενώ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ μπορεί να συμβεί !!!

Και διαβάζουν στον ιατρικό φάκελο τα πειράματα των Μένγκελε της Αλεξανδρούπολης και τους σηκώθηκε η τρίχα.

Και φυσικά, στο δεύτερο εξώδικο, με το οποίο ζητάω τα δείγματα των “τεστ” και εξηγήσεις για την ανατροπή των παγκόσμιων ιατρικών δεδομένων, απάντηση δεν έχουν δώσει.

Γιατί απάντηση δεν υπάρχει. Όπως απάντηση δεν υπάρχει για να δώσουν οι 25 της επιτροπής και ο κ. Τσιόδρας στο άλλο εκείνο εξώδικο, στο οποίο ο κ. Τσιόδρας απάντησε μόνο και μόνο για να μου πει ότι για όλα φταίει η κυβέρνηση και όχι αυτός. Αμ δε…

Και στους δύο έχω ξεκαθαρίσει ότι η σιωπή τους είναι η απόδειξη της ενοχής τους.

Και μου την έδωσαν. Όχι την απάντηση. Την απόδειξη. Γι αυτό που είναι από μόνο του ξεκάθαρο. Δεν τους χρειάζομαι πια.

Σας το έχω πει. Και το λέω σε όλους. Σ’ αυτήν τη μάχη ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ. Με στηρίζουν γιατροί και επιστήμονες που σέβονται τον όρκο τους, άνθρωποι που τιμούν την επιστήμη τους και αγαπάνε την πατρίδα τους. Και παλεύουμε όλοι μαζί μέσα στο βρώμικο και διεφθαρμένο σύστημα, για τους Έλληνες, τα παιδιά τους και τα δικά μας τα παιδιά.

Αυτοί στηρίζουν εμένα και εγώ αυτούς.

Και μαζί προχωράμε για να τα αλλάξουμε όλα.

Ξεσκεπάζοντας το μεγαλύτερο έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού.

Οι Μένγκελε της Αλεξανδρούπολης, οι εγληματίες του “ΣΩΤΗΡΙΑ” και όλων των νοσοκομείων της χώρας, και οι ηθικοί αυτουργοί τους, θα πάνε φυλακή.

Και μετά θα προχωρήσουμε παραπέρα. Για να μην επιτρέψουμε ποτέ ξανά να γίνουν αυτά τα φριχτά εγκλήματα.

Ποτέ ξανά !!!

 

 

 

 

Nick Kilo Ανά το πλανήτη χιλιάδες και χιλιάδες έγιναν πειραματόζωο με τις ΕΥΛΟΓΙΕΣ του ΠΟΥ (ήτοι της μαριονέτες της Φαρμαμαφιας).
 
Αν θυμάμαι καλά πάνω από 2000 κλινικές δοκιμές καταχωρήθηκαν, αν βάλετε από 100 ως και 1000 κορονοασθενεις ανά κλινική δοκιμή, το νούμερο των πειραματόζωων είναι αστρονομικό.
Δοκίμαζαν ότι , μπορείτε να φανταστείτε, ΘΑΛΙΔΟΜΙΔΗ, Ιντερφερονες, μονοκλωνικα αντισώματα, CAR T-cells και η λίστα δεν έχει τελειωμό.
 
Ενημερωτικά τα CAR T-cells (μισό μυριο κόστος) είναι μια καινούρια θεραπεία που ξεκίνησε τη δεκαετία του ’90 για το καρκίνο και τότε εμφανίστηκε ΠΡΩΤΗ φορά το Σύνδρομο Απελευθέρωσης Κύτταροκινων (Cytokine Release syndrome) ξεκάθαρα και κάποιες φορές στο 100% των ασθενών που έπαιρναν μέρος στις δοκιμές.
 
Το σύνδρομο αυτό ξεκάθαρα ως παρενέργεια Εμφανίζονταν όλο και πιο συχνά μιας και παραπλήσιες θεραπείες και φάρμακα έκαναν την εμφάνισή τους Για μια δεκαετία, μέχρι που “κάποιος” είχε τη φαεινή ιδέα (συγκάλυψης και παραπλάνησης) να κάνει την υπόθεση ότι και ιοί της γρίπης και άλλοι μπορεί να προκαλέσουν αυτό το Συνδρομο γνωριζοντας οτι ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ειναι ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ θεραπειων και φαρμακων ητοι ΙΑΤΡΟΓΕΝΗ, ξεκάθαρα όπως ο ξαστερος ουρανός, (ενα συνδρομο που απλά σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό σου τρελαίνεται και σε στέλνει αδιάβαστο αφού τα φάρμακα και οι ειδικές θεραπείες του επιτίθενται και προσπαθούν να το τροποποιήσουν)……
-Αυτά τα ολίγα για την ΑΓΓΕΛΙΚΑ πλασμένη ιατρική….
Όποιος νομίζει ότι τα παρουσιάζω λάθος ακόμα και ιατρός να είναι τον προκαλώ ευθέως.

 

Πηγή

Προβολές : 795


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα